Πεταλούδες στον βοτανικό κήπο της έρημο

Butterfly Pavilion στο Harriet K. Maxwell Desert Wildflower Loop Trail

Η έκθεση πεταλούδας στο Botanical Garden Desert είναι ένας δημοφιλής προορισμός για σχολικές ομάδες, εκτός πόλης επισκέπτες και ντόπιους. Οι επισκέπτες στο Pavilion Marshall Butterfly μπορούν να περιμένουν να δουν εκατοντάδες πεταλούδες που στεγάζονται σε έναν πλωτό κήπο που περικλείει πτήσεις και αναδημιουργεί ένα περιβάλλον που είναι πιο ελκυστικό για τις πεταλούδες.

Πότε είναι η έκθεση πεταλούδων;

Πρόκειται για μια εποχιακή έκθεση στο Botanical Garden Desert.

Τα μέλη του Κήπου καλούνται να προεπισκόπηση της έκθεσης:
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου - Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Ανοιχτό σε όλους τους επισκέπτες του κήπου:
Κάθε μέρα από το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 έως την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 (Ημέρα της Μητέρας) από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Το φθινόπωρο, οι πεταλούδες Monarch αποτελούν το κέντρο της προσοχής εδώ!

Που είναι?

Το Desert Botanical Garden βρίσκεται στο Φοίνιξ, κοντά στην οδό McDowell Road και την 64η οδό. Λάβετε οδηγίες και στοιχεία επικοινωνίας για το Desert Botanical Garden.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για να επισκεφθείτε το πεζόδρομο πεταλούδων. Περιλαμβάνεται με την είσοδο του κήπου σας.

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την περίφημη βοτανική κήπο Πεταλούδα Pavilion

  1. Παλαιότερα γνωστή ως Πεζογέφυρα Maxine και Jonathan Marshall Butterfly, η νέα εποχιακή πεταλούδα άνοιξε το 2017. Η εκτεταμένη έκθεση περιλαμβάνει ένα φυτώριο και θάλαμο εμφάνισης κάμπιας για να επιτρέψει στους επισκέπτες να δουν όλα τα στάδια της ζωής μιας πεταλούδας. Η έκθεση παρουσιάζει εκπαιδευτικές επιδείξεις για τον κύκλο ζωής της πεταλούδας, την επικονίαση και πώς να δημιουργήσει έναν φιλικό κήπο με πεταλούδες.
  1. Το περίπτερο πεταλούδας βρίσκεται στο Harriet K. Maxwell Desert Wildflower Loop Trail. Αυτό είναι πολύ κοντά με τα πόδια από την είσοδο του κήπου. Ο Οδηγός Επισκεπτών σας έχει έναν χάρτη με ένα μονοπάτι και υπάρχει σήμανση που κατευθύνει τους επισκέπτες στο περίπτερο.
  2. Μην αγγίζετε τις πεταλούδες και προσέχετε όταν βγαίνετε όταν είστε μέσα στο περίπτερο. Δεν θα θέλατε να συντρίψετε κανένα από αυτά τα όμορφα, ευαίσθητα πλάσματα.
  1. Εθελοντές κήπου θα ελέγχουν την είσοδο στο περίπτερο, για την ασφάλειά σας και για την προστασία των πεταλούδων. Μόλις είστε μέσα, δεν υπάρχει χρονικό όριο για την επίσκεψή σας. Οι εθελοντές είναι φιλικοί και ενημερωμένοι, ώστε να μπορείτε να τους ρωτήσετε και για τις πεταλούδες.
  2. Την άνοιξη, προστίθενται πεταλούδες στην έκθεση κάθε εβδομάδα. Μπορεί να είστε αρκετά τυχεροί για να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια μιας απελευθέρωσης πεταλούδας, που απεικονίζεται παραπάνω! Καθώς το Phoenix θερμαίνεται στους ανοιξιάτικους μήνες, θα υπάρχουν όλο και περισσότερες πεταλούδες. Κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε τις περισσότερες πεταλούδες τον Απρίλιο, αλλά η επίσκεψη σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του ετήσιου προγράμματος άνοιξης του εκθέματος είναι υπέροχη.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Botanical Garden Desert στο 480-941-1225 ή επισκεφτείτε τον κήπο online.

Πρόγραμμα, συμβουλές, τοποθεσία, εισδοχή, φωτογραφίες και ειδικές εκδηλώσεις - Ο οδηγός σας στο Botanical Garden Desert στο Φοίνιξ

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.