Γαλλία τον Ιούνιο - Καιρός, Τι να Pack, Τι να δείτε

Θαυμάσιος καιρός, ήσυχοι δρόμοι και φεστιβάλ για όλους

Γιατί να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στη Γαλλία τον Ιούνιο;

Ο Ιούνιος είναι ένας υπέροχος μήνας για να επισκεφθείτε τη Γαλλία με τους Γάλλους να έρχονται σε διακοπές, αν και η κύρια περίοδος διακοπών τους είναι τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου (από την ημέρα της Βαστίλης στις 14 Ιουλίου για ένα μήνα περίπου στις 14 Αυγούστου). Ενώ το Παρίσι είναι εξαιρετικά δημοφιλές αυτή τη στιγμή του χρόνου, η υπόλοιπη Γαλλία είναι τόσο μεγάλη, υπάρχουν πάντα περιοχές, πόλεις και κωμοπόλεις όπου μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη.

Λίγα Στιγμιότυπα για τον Ιούνιο του 2017/18

Καιρός τον Ιούνιο

Τον Ιούνιο ο καιρός είναι γενικά ήπιος και μπορεί να είναι ένδοξος. Μπορείτε να υπολογίζετε κυρίως στους θαυμάσιους μπλε ουρανούς και τις ζεστές θερμοκρασίες, αλλά να θυμάστε ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα ντους και ψυχρές βραδιές ιδιαίτερα στις ορεινές περιοχές της Γαλλίας . Σύμφωνα με το πού βρίσκεστε στη Γαλλία, υπάρχουν κλιματικές διακυμάνσεις, οπότε εδώ είναι οι μέσοι όροι για μερικές από τις μεγάλες πόλεις:

Τι να συσκευάσει

Η συσκευασία για τη Γαλλία μπορεί να είναι δύσκολη αν επισκέπτεστε διάφορα μέρη. Μπορεί ακόμα να είναι κρύο το βράδυ στις Άλπεις και στο ψηλό έδαφος, ενώ μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία κατά μήκος της Μεσογείου. Έτσι, εδώ είναι μερικές βασικές προτάσεις για ρούχα που πρέπει να ληφθούν:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία για μια γαλλική διακοπές

Top ταξιδιωτικές συμβουλές για τις διακοπές σας στη Γαλλία

Γαλλία κατά μήνα

Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Ενδέχεται

Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος