Πράγματα που πρέπει να κάνετε σε μια βροχερή μέρα στο Λος Άντζελες

Εάν το LA είναι τόσο υγρό όσο το υγρό μπορεί να είναι και το Hollywood Walk of Fame αρχίζει να μοιάζει με ένα γιγαντιαίο Slide'N Slide, εδώ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε: Ξεκινήστε να φωνάζετε σαν ένα τριών ετών "Rain, rain go away". Ή κατευθυνθείτε προς τη λεωφόρο Hollywood για να συμμετάσχετε στη Wonder Woman και στον Spiderman καθώς δημιουργείτε την εντύπωση του κλασικού "Singin" της Gene Kelly στη βροχή.

Εάν η μέρα σας είναι ακόμα πασιφανής μετά από αυτό, ήρθε η ώρα να βρείτε κάτι που να κάνει σε εσωτερικούς χώρους, όπου είναι ξηρό όσο ξηρό.

Αν δεν είσαι η κακή μάγισσα της Δύσης από τον μάγο του Οζ , μια μικρή βροχόπτωση δεν είναι πιθανό να είναι θανατηφόρα. Δοκιμάστε κάποια βροχή ή ακόμη και μόνο ένα καπέλο και σακάκι και θα έχετε περισσότερες επιλογές. Δοκιμάστε αυτούς τους τρόπους για να ξεπεράσετε τον καιρό.

Πηγαίνετε να παίξετε μέσα

Η μητέρα σου μπορεί να σου έχει πει να πας έξω έξω όταν οδηγείς τα καρύδια της σαν ένα θορυβώδες παιδί, αλλά αν δεν μπορείς να παίξεις έξω, πηγαίνετε σε ένα μέρος που φέρνει υπαίθριες δραστηριότητες μέσα.

Το πάρκο Skateboard του Van στο Anaheim είναι το μέγεθος ενός μεγάλου πολυκαταστήματος, με μια ποικιλία από τέταρτους σωλήνες, τράπεζες, κιγκλιδώματα, κιβώτια, πυραμίδες και πολλά άλλα για να κρατήσετε τον συνοδό σας απασχολημένο.

Εάν ο καιρός σας έχει σκαρφαλώσει στα τείχη, γιατί να μην το κάνουμε πραγματικά; Δοκιμάστε το Rockreation στη Σάντα Μόνικα ή το Χαντάρ 18 στο Long Beach.

Η βροχή δεν χρειάζεται να σας αμαυρώσει. Θα βρείτε πολλές εσωτερικές οδήγηση και πετούν διασκέδαση στο Orange County. Κάντε απογείωση στο άγριο μπλε χλοοτάπητα σε προσομοιωτή πτήσης.

Η Air Combat USA στο Fullerton λειτουργεί σε περιορισμένο χρονοδιάγραμμα κάθε μήνα ή δοκιμάζει το κέντρο καταπολέμησης του αέρα Flightdeck στο Anaheim. Ή κρατήστε τους τροχούς σας στο έδαφος και δοκιμάστε το K1 Speed ​​Indoor Karting, όπου μπορείτε να αγωνιστείτε με ηλεκτρικές εκδόσεις παλιομοδίτικων μοτοποδηλάτων που φτάνουν ταχύτητες μέχρι και 45 μίλια την ώρα.

Πηγαίνοντας σε έναν κήπο στη βροχή μπορεί να φανεί λίγο τρελός, αλλά μερικοί από αυτούς έχουν ωραία ωδεία και άλλα μέρη για να βγουν έξω από τη βροχή.

Στο Huntington Gardens της Pasadena, μπορείτε να εξερευνήσετε τη βιβλιοθήκη και τις γκαλερί τέχνης.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα, ίσως χρειαστεί να υπομείνετε μια κυκλοφοριακή συμφόρηση μόνο για να φτάσετε στο Παρατηρητήριο Griffith επειδή όλοι θέλουν να δουν την καλύτερη θέα της πόλης από τον χώρο στάθμευσης. Σε μια βροχερή μέρα, οι gawkers μπορεί να πάνε αλλού, και θα βρείτε ακόμα πολλά για να διασκεδάσετε μέσα σας.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μερικές από τις πιο διάσημες τοποθεσίες ταινιών και τηλεοπτικών σταθμών του LA (όλες σε εσωτερικούς χώρους) χρησιμοποιώντας αυτό το χρήσιμο οδηγό για τις Καλύτερες Ταινίες & Τηλεοπτικές Τοποθεσίες για μια Βροχερή Ημέρα στο LA.

Οι παλιές αναμονές

Δεν υπάρχει τίποτα νέο ή ασυνήθιστο για τη μετάβαση στις ταινίες σε μια βροχερή μέρα, αλλά στο Λος Άντζελες, μπορεί να είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Ο θόλος Cinerama παίρνει ταινία-πηγαίνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με την ατμόσφαιρα σχεδόν τόσο διασκεδαστικό όσο η ταινία. Στην ιστορική κινεζική Grauman, βλέποντας το εσωτερικό αξίζει την τιμή ενός εισιτηρίου μόνο από μόνη της.

Μπορείτε επίσης να πάτε σε ένα μουσείο. Το Λος Άντζελες έχει πάνω από 200 από αυτούς για να διαλέξετε . Ξέρεις ότι δεν θα είσαι ο μόνος άνθρωπος της πόλης που παίρνει αυτή την επιλογή, έτσι δεν είναι; Για να αποφύγετε να στέκεστε σε μια μεγάλη γραμμή στην είσοδο, πηγαίνετε στο δικτυακό τόπο του μουσείου και παραγγείλετε τα εισιτήριά σας online προτού πάτε.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στη λίστα των εκδρομών εσωτερικού χώρου από το Λος Άντζελες για ιδέες.

Οι περιοχές Wright

Ο αρχιτέκτονας Frank Lloyd Wright σχεδίασε μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα κτίρια του για τους κατοίκους του Λος Άντζελες και οι εκδρομές είναι εσωτερικές, αλλά αν ξέρεις τον Wright, γνωρίζεις ότι πολλές από τις δημιουργίες του είχαν διαρροές. Μην εκπλαγείτε να δείτε πλαστικές σανίδες και κάδοι.

Πόσο μοιάζει με το Cuppa;

Για ένα τέτοιο άτυπο μέρος, το LA έχει πολλά μέρη για να απολαύσει ένα απογευματινό τσάι, ένα ιδιαίτερα ωραίο πράγμα που κάνει σε μια βροχερή μέρα. Δοκιμάστε το Rose Tree Cottage ή το τσάι Huntington στο Huntington Gardens στην Πασαντένα. Για ένα τσάι του ξενοδοχείου fancypants, κατευθυνθείτε στο Hotel Bel-Air ή στο Peninsula Hotel στο Beverly Hills.

Περισσότερα για το Λος Άντζελες σε μια βροχερή μέρα

Βροχή + LA = κυκλοφοριακή συμφόρηση που δικαίως ονομάζεται "Carmageddon". Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτοκινητόδρομους σε μια βροχερή μέρα είναι να μείνετε μακριά από αυτούς. Κάνετε ό, τι κάνουν οι ντόπιοι: Ρυθμίστε την εφαρμογή των χαρτών σας για να αποφύγετε τους αυτοκινητόδρομους και αντ 'αυτού να πάρετε τους δρόμους της πόλης

Κατά τη διάρκεια των καταιγίδων του Ειρηνικού, οι δυτικές ακτές του Λος Άντζελες από τη Σάντα Μόνικα μέχρι την παραλία Redondo μπορούν να πάρουν πιτσιλιστεί με κύματα που μπορεί να είναι αρκετές ιστορίες υψηλές. Είναι ένα συναρπαστικό θέαμα, αλλά αυτά τα κακά παιδιά μπορούν να γλιστρήσουν πάνω σας, οπότε είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε από απόσταση.

Σε γενικές γραμμές, η περίοδος βροχών του Λος Άντζελες εκτείνεται από το Νοέμβριο έως τον Μάρτιο. Για μέσες θερμοκρασίες, βροχή και ηλιοφάνεια, ελέγξτε τον οδηγό καιρού του Λος Άντζελες .

Περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λος Άντζελες

Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα να κάνετε στο Λος Άντζελες. Βροχή ή λάμψη. Μπορεί επίσης να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποια λιγότερο γνωστά αξιοθέατα του LA που είναι διασκεδαστικά να επισκεφθείτε.

Θέλετε τα παιδιά σας να διασκεδάζουν στο Λος Άντζελες; Εδώ πρέπει να τα πάρετε .

Για να κρατήσετε τις δαπάνες σας υπό έλεγχο, απλώς χρησιμοποιήστε τον οδηγό για να κάνετε πράγματα δωρεάν στο Λος Άντζελες .

Αν είναι καλοκαίρι όταν επισκέπτεστε, θα θελήσετε να μάθετε τι να συνεργαστείτε σε μια καλοκαιρινή νύχτα του Λος Άντζελες. Ή το θέμα αυτό, μάθετε τι μπορείτε να κάνετε τη νύχτα στο LA οποιαδήποτε στιγμή .

Πράγματα που δεν πρέπει να κάνω στο Λος Άντζελες

Υπάρχουν κάποιες τουριστικές παγίδες που μπορεί να θέλετε να αποφύγετε στο Λος Άντζελες, αλλά δεν θέλετε να συλληφθείτε, να σερφάρετε στην λανθασμένη παραλία, να ακούσετε σαν ντουφάς ή να ξεφύγετε από την περίεργη οδήγηση. Μπορείτε να μάθετε πώς να τους αποφύγετε όλους σε αυτόν τον οδηγό για το τι δεν πρέπει να κάνετε στο Λος Άντζελες .