Επισκεφθείτε το Παρατηρητήριο Griffith του Λος Άντζελες

Το Griffith Observatory διαθέτει εκθέματα που σχετίζονται με το διάστημα, εκθέσεις αστέρι στο πλανητάριο και μερικές από τις καλύτερες προβολές της πόλης στο Λος Άντζελες. Το παρατηρητήριο παίρνει υψηλά σημάδια από τους περισσότερους επισκέπτες του.

Λόγοι για να πάει

Οι επισκέπτες που αναθεωρούν το παρατηρητήριο σε απευθείας σύνδεση δίνουν πολύ υψηλά σημάδια. Τα εκθέματα της επιστήμης και οι παρουσιάσεις του πλανητάριου είναι υπέροχα. Η ελεύθερη είσοδος τους καθιστά προσιτές σε όλους.

Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στον εξωτερικό χώρο ή την επιστήμη, το Griffith Observatory είναι το μέρος για να πάτε για εκπληκτική θέα στο κέντρο του LA και το Hollywood Sign.

Λόγοι να παραλείψετε

Μια μικρή μειοψηφία κριτών λέει ότι είναι βαρετό. Για αυτούς, ακόμη και οι απόψεις δεν είναι αρκετές. Μπορεί να είναι το ίδιο για εσάς.

Άλλοι παραπονούνται για πλήθη και για να βρουν χώρο στάθμευσης σε μια κουραστική μέρα ή ένα καθαρό βράδυ. Στην πραγματικότητα, η κυκλοφορία ένας μεγάλος λόγος να μην πάει. Οι ντόπιοι μερικές φορές παραιτούνται από την απογοήτευση στις μεγάλες γραμμές των αυτοκινήτων που ανταγωνίζονται για τους πολύ λίγους χώρους στάθμευσης. Αν δεν έχετε υπομονή ή χρόνο, ίσως θέλετε να το παρακάμψετε και να αποφύγετε την απογοήτευση.

Τι πρέπει να κάνετε;

Τα εκθέματα περιλαμβάνουν κάποια διασκεδαστικά γεγονότα και ενδιαφέρουσα επιστήμη. Λαμβάνοντας χρόνο για να σταματήσετε και να καταλάβετε μόνο ένα μικρό εκθετήριο (όπως το θάλαμο σύννεφο) μπορεί να είναι αρκετό για να κάνει αυτή την ημέρα επιστήμη geek.

Στον κεντρικό όροφο, μπορείτε να πάρετε τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις ενοχλητικές ερωτήσεις: γιατί η σελήνη έχει φάσεις, τι προκαλεί έκλειψη ή πώς σχηματίζονται παλίρροιες. Έχουν ακόμη και ένα κομμάτι φεγγαριού φεγγαριού. Μπορείτε επίσης να πάτε σε μια έκθεση πλανητάριο και να κοιτάξετε μέσα από τα τηλεσκόπια τους.

Εξωτερικά, μπορείτε να περάσετε το χρόνο απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα της γύρω πόλης. Περπατήστε επάνω και περιηγηθείτε στην εξωτερική γκαλερί για να τα δείτε όλα. Έχουν ένα καφενείο, σε περίπτωση που όλα αυτά σε κάνουν να πεινάς.

Συμβουλές για το Παρατηρητήριο Griffith

Παρατηρητήριο Griffith στις ταινίες

Το Griffith Observatory έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, αλλά ίσως ο πιο αξέχαστος ρόλος του ήταν στο τέλος του Rebel Without a Cause . Άλλες ταινίες του Griffith Observatory περιλαμβάνουν τους Transformers , την ταινία Terminator του 1984 και το Jurassic Park .

Να πάρει εκεί

Παρατηρητήριο Griffith
2800 East Observatory Road
Λος Άντζελες, CA
Ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Griffith

Το Παρατηρητήριο Griffith βρίσκεται στο πάρκο Griffith. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό μέσω των εισόδων Vermont ή Fern Dell. Πάρκο στο πάρκινγκ Griffith Observatory ή στους κοντινούς δρόμους. Δείτε τις παραπάνω συμβουλές για την καλύτερη διαδρομή που πρέπει να κάνετε όταν οι δρόμοι είναι απασχολημένοι. Η είσοδος Fern Dell πλησιάζει στο σκοτάδι - στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Βερμόντ.

Στις αρχές του 2017, ο Δήμος του Λος Άντζελες εφάρμοσε νέους κανόνες στάθμευσης και ελέγχους κυκλοφορίας στο παρατηρητήριο. Τα τέλη στάθμευσης που εφαρμόζονται για όλα τα σημεία στάθμευσης στο παρατηρητήριο και κατά μήκος των κοντινών δρόμων.

Θα βρείτε πλησιέστερους σταθμούς πληρωμών που λαμβάνουν μετρητά και πιστωτικές κάρτες.

Τα τέλη στάθμευσης βοηθούν να πληρώσουν για την επέκταση των λεωφορείων στο παρατηρητήριο. Τα λεωφορεία του Παρατηρητηρίου DASH πραγματοποιούν 10 στάσεις μεταξύ του σταθμού μετρό Red Line Vermont / Sunset και κατά μήκος της λεωφόρου Hillhurst στο Los Feliz, σταματώντας στο Ελληνικό Θέατρο και στο Παρατηρητήριο. Και το καλύτερο από όλα, ο ναύλος είναι λιγότερο από ένα δολάριο ανά άτομο.