Ένας οδηγός για το ζωολογικό κήπο του Χιούστον

Ο ζωολογικός κήπος του Χιούστον είναι ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα του Χιούστον. Έχει πάνω από 4.500 ζώα σε πάνω από 55 στρέμματα γης και επισκέπτεται σχεδόν δύο εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο - καθιστώντας το ένα από τα πιο επισκέφθηκε ζωολογικούς κήπους στο έθνος. Εδώ είναι ο οδηγός σας για τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο ζωολογικό κήπο του Χιούστον.

Τροφοδοτήστε τις καμηλοπάρες

Οι χρόνοι σίτισης των καμηλοπαρδάλων είναι ο αγαπημένος ανεμιστήρας στο ζωολογικό κήπο του Χιούστον. Στις 11 π.μ. και 2 μ.μ. καθημερινά, οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στην πλατφόρμα ζωοτροφών Giraffe και να προσφέρουν ένα τραγανό μαρούλι στην οικογένεια Masai giraffe ως νόστιμο σνακ.

Ενώ βρίσκεστε στην πλατφόρμα, μπορείτε επίσης να δείτε τις στρουθοκαμήλους και τις ζέβρες που μοιράζονται το περίβλημα των καμηλοπαρδάλων.

Οι τροφοδοσίες καμηλοπάρδαλης κοστίζουν 7 δολάρια και εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν κοντά στον περίβολο της καμηλοπάρδαλης, που βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο του Ιατρικού Κέντρου, κοντά στο νοτιοδυτικό τμήμα του ζωολογικού κήπου.

Επισκεφθείτε τις γορίλες

Το περίβλημα της γορίλας άνοιξε τον Μάιο του 2015 και τώρα φιλοξενεί επτά γορίλες δυτικών πεδιάδων. Όπως και πολλά ζώα στο ζωολογικό κήπο, οι γορίλες έχουν δύο ενδιαιτήματα: ένα υπαίθριο βιότοπο που προορίζεται για να νιώσει και να νιώσει σαν ένα αφρικανικό δάσος και ένα νυχτερινό σπίτι με ιδιωτικά υπνοδωμάτια και ένα δέντρο αναρρίχησης ύψους 23 ποδιών.

Οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να αγοράσουν ξεχωριστά εισιτήρια για να δουν τις γορίλες. Ο βιότοπός τους βρίσκεται στο τμήμα των δασών της Αφρικής, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του ζωολογικού κήπου στο νοτιότερο σημείο του.

Αναζήτηση για το κρυμμένο Koolookambas

Κρατήστε ένα βλέμμα έξω καθώς περιπλανηθείτε γύρω από το Αφρικανικό Δάσος και ίσως δείτε το πρόσωπο ή το περίγραμμα του koolookamba - ένα μυθικό πλάσμα που πιστεύεται ότι είναι η μισή γορίλα και το μισό ποντίκι - κρυμμένο σε μερικά από τα βράχια και τους οικοτόπους.

Ο θρύλος λέει ότι αυτό το δασικό πλάσμα είναι υπεύθυνο για τη μετατροπή του "Gorilla Tommy" (εξέχοντα χαρακτήρα στην εκδήλωση του Αφρικανικού Δάσους) από έναν ποδοσφαιριστή σε έναν προστάτη του περιβάλλοντος. Υπάρχουν 27 κρυμμένα σε όλους.

Κάντε μια "Φυσικά άγρια" Ανταλλαγή

Τα παιδιά 18 και κάτω μπορούν να πάρουν αντικείμενα που έχουν βρει στη φύση - πετρώματα, καθαρά κοχύλια, φυτικά υλικά κ.λπ.

- ή που σχετίζονται με τη φύση όπως τις φωτογραφίες ή τις ιστορίες από τα περιοδικά της φύσης, και να τα φέρετε στο κατάστημα Φυσικών Άγρια Swap του ζωολογικού κήπου. Εκεί μπορούν να μάθουν περισσότερα και να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τα αντικείμενα που έφεραν και με τη σειρά τους κερδίζουν πόντους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντάλλαγμα για κάτι στη συλλογή του Swap Shop.

Το κατάστημα φυσικών αγαθών Swap βρίσκεται στον παιδικό ζωολογικό κήπο McGovern στη δυτική πλευρά του ζωολογικού κήπου και είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Splash γύρω από το πάρκο νερού

Κατά τη διάρκεια της ζέστης του Χιούστον το καλοκαίρι, οι επισκέπτες μπορούν να δροσιστείτε με την επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο πάνω από 13.500 τετραγωνικών ποδιών Kathrine McGovern Πάρκο νερού. Το πάρκο περιλαμβάνει 37 διαφορετικά υδάτινα χαρακτηριστικά - συμπεριλαμβανομένου ενός ψηλού "νερού γεμίσματος και διαρροής" - που ενεργοποιούνται όταν ο επισκέπτης μπαίνει σε έναν από τους αισθητήρες αφής.

Το υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό από 1 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., όταν οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι πάνω από 70 βαθμούς και όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Ιδιωτικοί χώροι αλλαγής βρίσκονται στο πάρκο, μαζί με καθιστικό για οικογένειες, ενώ η είσοδος στο πάρκο είναι δωρεάν με εισδοχή ζωολογικού κήπου. Το υδάτινο πάρκο βρίσκεται κοντά στο περίβλημα καμηλοπάρδαλης και το Medical Center Entrance στη δυτική πλευρά του ζωολογικού κήπου.

Πηγαίνετε στο Carousel

Επικεφαλής πάνω από την είσοδο του John P.

McGovern Children's Zoo στη δυτική πλευρά του πάρκου, και δεν μπορείτε να χάσετε το Carousel Wildlife. Πολλά από τα ζωγραφισμένα στο χέρι και ζωγραφισμένα ζωγραφισμένα ζώα που εμφανίζονται στο καρουσέλ βρίσκονται στο ίδιο το ζωολογικό κήπο, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα των επισκεπτών για πρώτη φορά και των μακροχρόνιων μελών.

Τα εισιτήρια για το γύρο του καρουσέλ είναι $ 2 για τα μέλη και $ 3 για μη μέλη και μπορούν να αγοραστούν στο καρουζέλ ή στο περίπτερο εισόδου.

Εξερευνήστε άλλα εκθέματα και εγκαταστάσεις του ζωολογικού κήπου του Χιούστον

Ο ζωολογικός κήπος του Χιούστον αποτελείται από πολλά διαφορετικά εκθέματα και εγκαταστάσεις. Αυτές περιλαμβάνουν το Ζωολογικό Κήπο John P. McGovern, το οποίο περιλαμβάνει ζωολογικό κήπο, παιδική χαρά και πάρκο νερού, το κτίριο Carruth Natural Encounters, το Ενυδρείο Kipp, τον Αστικό ελέφαντα Habitat, το Reptile House και πολλά άλλα.

Zoo Boo

Παρασκευή έως Κυριακή κατά τις εβδομάδες που οδηγούν στο Halloween, οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να έρχονται στο ζωολογικό κήπο του Χιούστον σε πλήρη φορεσιά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που σχετίζονται με αποκριές.

Κάθε χρόνο είναι ελαφρώς διαφορετικό, αλλά τα πρόσφατα χρόνια παρουσίασαν προσωρινά τατουάζ, λαβύρινθους, μπαλώματα κολοκύθας και σταθμούς τέχνης ή θεραπείας που δημιουργήθηκαν σε όλο τον ζωολογικό κήπο.

Το ζωολογικό κήπο Boo πραγματοποιείται από τα μέσα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, τις Παρασκευές από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 9 π.μ. έως τις 4 το βράδυ τα Σάββατα και τις Κυριακές. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος συμμετοχής στις δραστηριότητες του Zoo Boo. περιλαμβάνονται στην τιμή γενικής αποδοχής.

Λυχνίες ζωολογικού κήπου

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο ζωολογικός κήπος του Χιούστον μετατρέπεται σε χειμωνιάτικη περιοχή χειμώνα, συνοδευόμενη από μελωδίες διακοπών, ζεστό κακάο και υπερβολικό φωτισμό. Η είσοδος στα φώτα του ζωολογικού κήπου δεν περιλαμβάνεται στο κόστος της τακτικής εισαγωγής ζωολογικού κήπου.

Αν βρίσκεστε σε μια ομάδα είκοσι περισσότερων ατόμων, δικαιούστε 20% έκπτωση σε κάθε εισιτήριο. Πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας εισιτηρίων και να την υποβάλετε τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκ των προτέρων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε email στο grouptickets@houstonzoo.org ή να καλέσετε το 713-533-6754.

Zoo ώρα και τοποθεσία

Ο Ζωολογικός Κήπος του Χιούστον βρίσκεται στην Περιοχή Μουσείων στο Hermann Park. Η μόνη μέρα που ο ζωολογικός κήπος Χιούστον είναι κλειστός είναι την Ημέρα των Χριστουγέννων. Μεταξύ 11 Μαρτίου και 4 Νοεμβρίου, οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Από τις 5 Νοεμβρίου έως τις 10 Μαρτίου, οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων

Η είσοδος για παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν. Τα παιδιά 2-11 είναι $ 14. Οι ενήλικες 12-64 είναι $ 18. Οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών είναι 11,50 δολάρια. Η είσοδος στο ζωολογικό κήπο του Χιούστον είναι δωρεάν για ενεργά μέλη του στρατού και τις οικογένειές τους. Ο ζωολογικός κήπος του Χιούστον προσφέρει δωρεάν είσοδο την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα που αρχίζει στις 2 μ.μ. έως το κλείσιμο. Τα μέλη του Ζωολογικού Κέντρου του Χιούστον λαμβάνουν δωρεάν είσοδο στα μόνιμα εκθέματα όλο το χρόνο και εκπτωτικά εισιτήρια για τα φώτα του ζωολογικού κήπου.

Ειδικά ή προσωρινά εκθέματα είναι 3,95 δολάρια. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αγοράσουν ένα All Day Pass, το οποίο περιλαμβάνει είσοδο στο ζωολογικό κήπο και απεριόριστες περιπάτους μέσα από ειδικά εκθέματα για 19,95 δολάρια. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του ζωολογικού κήπου.

Στάθμευση

Ο χώρος στάθμευσης στο ζωολογικό κήπο του Χιούστον μπορεί να γεμίσει γρήγορα όταν ο καιρός είναι καλός και τα Σαββατοκύριακα. Σιγουρευτείτε ότι σχεδιάζετε ανάλογα για να εξασφαλίσετε ότι βρίσκετε ένα σημείο. Στο πάρκο Hermann Park διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης , αν και ορισμένες τοποθεσίες - όπως το Lot C που βρίσκονται εκτός του Hermann Drive - περιορίζουν τον χρόνο που μπορεί να διανύσει το όχημά σας. Ανάλογα με το πού προέρχεστε, μπορείτε επίσης να φτάσετε στο ζωολογικό κήπο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα METRORail του Χιούστον και B-cycle bike-share.

Χάρτες

Για να βοηθήσετε να βρείτε το δρόμο σας γύρω από το ζωολογικό κήπο, ελέγξτε το χάρτη Χιούστον Zoo ή κατεβάστε την εφαρμογή του ζωολογικού κήπου.