Τι πρέπει να ξέρετε για το Beachwood Place Mall

Το Beachwood Place Mall, που βρίσκεται ανατολικά του κέντρου του Κλίβελαντ στην παραλία Beachwood Ohio , είναι μια πολυτελή εμπορική μονάδα, αγκυροβολημένη από τη λεωφόρο Saks Fifth Avenue της Nordstrom και την Dillards. Είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για ψώνια της περιοχής.

Το διώροφο, κλειστό εμπορικό κέντρο με περισσότερους από 140 λιανοπωλητές, υπηρεσίες και εστιατόρια είναι εύκολο να φτάσετε από όλη την περιοχή και προσφέρει άφθονο δωρεάν χώρο στάθμευσης. Άνοιξε το 1978, το εμπορικό κέντρο επεκτάθηκε το 1997 και ανακαινίστηκε το 2007.

Υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω επέκταση του εμπορικού κέντρου το 2016.

Για να φτάσετε στο Beachwood Mall, πάρτε το I-271 στο Cedar / Brainard Rd. βγείτε και ακολουθήστε τις πινακίδες.

Τα καταστήματα στο Beachwood Place Mall:

Εκτός από τις άγκυρες, οι εταιρείες Nordstrom, Saks Fifth Avenue και Dillard, οι έμποροι λιανικής στο Beachwood Place Mall περιλαμβάνουν:

Πολλά από τα καταστήματα στην παραλία Beachwood Place είναι οι μοναδικές τοποθεσίες για τους λιανοπωλητές στην ευρύτερη περιοχή του Cleveland.

Οι υπηρεσίες:

Το Beachwood Place Mall διαθέτει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Τα εστιατόρια:

Το Beachwood Place Mall διαθέτει ένα ευρύχωρο, φωτεινό και ποικίλο γήπεδο για φαγητό, που περιλαμβάνει τα παρακάτω καταστήματα τροφίμων:

Επιπλέον, το εμπορικό κέντρο διαθέτει ένα καφέ Starbucks, το Beachwood Pub και τρία εστιατόρια με πλήρη εξυπηρέτηση, το Nordstorm Cafe, το πλέγμα Cedar Creek και το Little Italy του Maggiano.

Υπηρεσίες και εκδηλώσεις Mall:

Το Beachwood Place Mall φιλοξενεί ένα ποικίλο πρόγραμμα παρουσιάσεων, ρεσιτάλ, παρουσιάσεις μόδας και οικογενειακές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Οι συχνές αγοραστές της Beachwood Place μπορούν να συμμετάσχουν στο "The Club", ένα πρόγραμμα ανταμοιβών που προσφέρει αποκλειστικές εκπτώσεις, προσκλήσεις σε ειδικές εκδηλώσεις και έγκαιρη ειδοποίηση πωλήσεων και άλλων εκδηλώσεων.

Το εμπορικό κέντρο πωλεί επίσης κάρτες δώρων, καλές στους περισσότερους λιανοπωλητές και εστιατόρια στο εμπορικό κέντρο.

Στοιχεία επικοινωνίας και ώρες:

Beachwood Place Mall
26300 Cedar Rd
Beachwood, ΟΗ 44122
216 464-9460
Mall Web site.

Ωρες:

Το Beachwood Place είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και την Κυριακή από το μεσημέρι έως τις 6:00 μ.μ. Οι περισσότεροι λιανοπωλητές προσφέρουν παρατεταμένες ώρες κατά τη διάρκεια των διακοπών.



(τελευταία ενημέρωση 9-23-15)




Πηγαίνετε στην αρχική σελίδα του Cleveland.