Καλύτερες παραλίες του νομού του Σαν Ντιέγκο

Από το Del Mar στο Oceanside, οι παραλίες του North County του Σαν Ντιέγκο δεν μπορείτε να χάσετε

Οι καλύτερες παραλίες στο Σαν Ντιέγκο δεν περιορίζονται μόνο στην Mission Beach, PB, και το Coronado. Βγείτε βόρεια στα παραθαλάσσια προάστια και θα βρείτε καθαρές, μεγάλες, αμμώδεις παραλίες του North County του Σαν Ντιέγκο, μερικές από τις οποίες είναι αναζωογονητικά ειρηνικές ακόμη και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του τουρισμού. Εδώ είναι οι παραλίες του North County San Diego που πρέπει να έχετε στο ραντάρ σας.

Del Mar

Βόρεια παραλία

North Beach είναι πιο συχνά ονομάζεται Dog Beach και για καλό λόγο.

Η παραλία ½ μιλίων επιτρέπει στα σκυλιά να περιφέρονται χωρίς λουρί από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο. Οι κυνόδοντες απολαμβάνουν τη ρομπότ μέσα από τα κύματα ή το ήρεμο στόμα του ποταμού San Dieguito που χωρίζει τμήμα της βόρειας παραλίας. Οι άνθρωποι θα έχουν επίσης τη διασκέδαση βλέποντας τα σκυλιά να παίζουν, ή μπορούν να παίξουν για τον εαυτό τους στην αμμώδη παραλία βόρεια ή νότια της λιμνοθάλασσας.

Τοποθεσία: Στο δυτικό άκρο της 29ης οδού

Παραλία Solana

Fletcher Cove

Αυτή είναι η κύρια παραλία στην παραλία Solana και είναι ένα εξαιρετικό σημείο για τους λάτρεις των σπορ τόσο στη γη όσο και στο νερό αφού η παραλία έχει ένα γειτονικό γήπεδο μπάσκετ και τα κύματα είναι δημοφιλείς για surfing και boogie boarding. Οι ναυαγοσώστες είναι εν υπηρεσία καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και υπάρχουν τουαλέτες και ντους στο χώρο του ξενοδοχείου.

Τοποθεσία: 111 νότιας λεωφόρου Sierra

Παραλία πάρκο παλίρροιας

Εκείνοι που αναζητούν μια πιο ήρεμη ημέρα της παραλίας θα πρέπει να κατευθυνθούν προς το Tide Beach Park στην παραλία Solana. Θα πρέπει να κατεβείτε (και στη συνέχεια να ανεβαίνετε κουραστικά) μια μακρά ξύλινη σκάλα για να φτάσετε σε αυτό, αλλά αξίζει τον κόπο να βγάλετε την πετσέτα σας στην παραλία, η οποία περιβάλλεται από ένα ψηλό βράχο πίσω από αυτό, δίνοντας το παραλία μια σχεδόν όμοια με όρμουθα ατμόσφαιρα.

Τοποθεσία: 302 Solana Vista Drive

Encinitas

Η παραλία του Σουάμι

Η παραλία του Swami έχει ένα από τα πιο δημοφιλή διαλείμματα σερφ στο νομό, έτσι ώστε να μπορείτε συχνά να βλέπετε surfers που προσπαθούν να πιάσουν ένα κύμα. Η λωρίδα της άμμου σε αυτή την παραλία δεν είναι τόσο μαλακή όσο οι άλλοι στην κομητεία, αλλά είναι καλό για τους ηλιοθεραπευτές που θέλουν να αισθάνονται απομονωμένοι από τον κόσμο χάρη στις βραχώδεις μπλόφας που ανεβαίνουν πίσω τους.

Η παραλία του Σουάμι διαθέτει επίσης onsite τουαλέτες και απαιτεί μια εκδρομή κάτω από μερικές σκάλες για να φτάσετε.

Τοποθεσία: 1298 South Coast Highway 101

Moonlight Beach

Το Moonlight Beach στο Encinitas είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε μια ολόκληρη μέρα, χάρη στις εγκαταστάσεις πικνίκ, μια παιδική χαρά, γήπεδα βόλεϊ και τουαλέτες. Είναι επίσης μια από τις λίγες παραλίες του νομού του Σαν Ντιέγκο που επιτρέπει την πυρκαγιά, γεγονός που καθιστά την παραλία αυτή διασκεδαστική και μετά τον ήλιο. Οι φωτιές πρέπει να βρίσκονται στους δακτυλίους πυρκαγιάς του ξενοδοχείου, οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι για κράτηση, ώστε να φτάσετε νωρίτερα αν το θέλετε, ειδικά τα σαββατοκύριακα.

Τοποθεσία: 400 B Street

Carlsbad

Νότια Πόντο

Η παραλία South Ponto είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες του νομού. που σε συνδυασμό με τις ψηλές μπάλες πίσω από αυτό κάνουν την παραλία να ξεχωρίζει για την αισθητική της. Η αμμώδης έκταση είναι επίσης ιδανική για οικογένειες ή ομάδες φίλων που αναζητούν ένα μέρος για να περάσετε την ημέρα χαλαρώνοντας στον ήλιο και σερφ.

Τοποθεσία: Carlsbad Boulevard βόρεια της La Costa Boulevard

Παραλία Tamarack State

Αυτό είναι όπου οι surfers κεφάλι όταν θέλουν να πιάσουν κάποια μεγάλα κύματα στο Carlsbad. Οι μη-surfers μπορούν ακόμα να διασκεδάσουν παρακολουθώντας το άθλημα ή να απολαύσουν την εξάπλωση της άμμου μήκους 4 μιλίων που μετατοπίζεται πριν από τα κύματα.

Τοποθεσία: Λεωφόρος Carlsbad Boulevard και Tamarack

Oceanside

Παραλία Oceanside

Το Oceanside Pier είναι αυτό που κάνει την παραλία Oceanside τόσο ξεχωριστή. Κάντε ένα διάλειμμα από την άμμο και περπατήστε κάτω για να δείτε υπέροχη θέα στον πεντακάθαρο ωκεανό και τις ηλιόλουστες ακτές. Μπορείτε επίσης να ψαρέψετε από την προβλήτα αν έχετε άδεια αλιείας ή να απολαύσετε ένα μιλκσέικ με θέα στη θάλασσα στο Diner του Ruby, που βρίσκεται στο τέλος της προβλήτας. Η ίδια η παραλία είναι υπέροχη για να χαλαρώσετε καθώς η μαλακή άμμος της είναι πλαισιωμένη από τους φοίνικες και τα κύματα.

Τοποθεσία: 301 Ν. Το σκέλος