Απόκριες στο Σαν Ντιέγκο

Πού να πάτε για αποκριές τρόμο στο Σαν Ντιέγκο

Αυτές τις μέρες, η Απόκριση φαίνεται να είναι μια ακόμη από εκείνες τις διακοπές που οι ενήλικες έχουν συν-επιλέξει να χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για το παιχνίδι ρόλων, ντύνονται ανόητοι - ή σέξι - και να πιουν σε ένα μπαρ. Κάπως σαν την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, Cinco de Mayo, Arbor Day (Εντάξει, ίσως όχι την Ημέρα του Αγίου Πέτρου ... ακόμα).

Ταυτόχρονα, το αποκριές είναι ακόμα παιδικές διακοπές, μια μέρα για να προβλέψουμε με ανυπομονησία, να σχεδιάσουμε μια τρομακτική φορεσιά και να μαζέψουμε πολλά γλυκά καραμέλα.

Δεν πειράζει ότι σπάνια έχουμε μόνο μια χούφτα παιδιών τέχνασμα-ή-θεραπεία στη γειτονιά πια - ένα θλιβερό σχόλιο για την κοινωνία μας.

Ωστόσο, τι κάνετε αν θέλετε να γιορτάσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά να πέσετε στο "Είμαι πάρα πολύ παλιά για να εξαπατήσω ή να θεραπεύσω, δεν θέλω να το ανακατέψω με τους θόρυβους στα μπαρ ή εγώ δεν γνωρίζετε καθένα που ρίχνει μέρος "κατηγορία; Λοιπόν, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια παραδοσιακά διασκέδαση - και ελπίζω τρομακτικά - πράγματα που πρέπει να κάνετε γύρω από το Σαν Ντιέγκο. Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

Υπενθύμιση: Κρατήστε τα κατοικίδια σας ασφαλή στο Halloween. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Haunted Hotel (Περιοχή Gaslamp, Market Street):
Το Haunted Hotel, που βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής Gaslamp, είναι το πιο μακρύ τρέξιμο στοιχειωμένο σπίτι στο Σαν Ντιέγκο. Ονομάστηκε από το Haunt World Magazine ως ένα από τα κορυφαία 13 στοιχειωμένα σπίτια στην Αμερική και παρουσιάστηκε στο "America Haunts IV" στο Travel Channel το 2009. Οι γεμάτες φρίκη νύχτες τρέχουν μέσα από το Halloween.

Φέτος, δείτε το πού θα σας οδηγήσει ο Ελεγκτής, εξερευνήστε το εργαστήριο του Freddy Krueger και θα τρελαθήτε σε δωμάτια εμπνευσμένα από την Legion και το Shutter Island. Γνωρίστε τους νυχτερινούς αναβάτες στο κινούμενο Μετρό και προσπαθήστε να ξεφύγετε από την εστία του ιού στο γραφείο μας Zombie. Ανοιχτά μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, κλειστά Δευτέρα και Τρίτη πλην 10/22, 10/23, 10/29, 10/30.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 μ.μ. Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή και στις 6 το βράδυ την Παρασκευή και το Σάββατο. Τα εισιτήρια είναι $ 15 έως $ 17. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ή στην πόρτα. 424 Market St., San Diego, CA, 92101.

Το στοιχειωμένο ίχνος:
Βρίσκεται στο πάρκο Balboa, το στοιχειωμένο μονοπάτι είναι το μοναδικό όλος-υπαίθριος πόλος έλξης του Σαν Ντιέγκο. Το Haunted Trail είναι μια βόλτα μέσα από το πάρκο που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Εισάγετε το μίλι μακριά Trail μέσα από το στριμμένο άλσος των πεύκων και gnarled βελανιδιές. Οι επισκέπτες παρακολουθούν την πλάτη σας, δεν θα μάθετε ποτέ με ποιον τρόπο θα σας χτυπήσει ο τρόμος. Αληθινά στη μορφή, το μονοπάτι δεν είναι για παιδιά κάτω των 10 ετών ή για τα αδύνατα της καρδιάς. Βιώστε μια εξωτερική τρομοκρατία που είναι απλά πάρα πολύ μεγάλη για να στεγάσει σε εσωτερικούς χώρους.

Φέτος το Haunted Trail διαθέτει ένα επιπλέον λαβύρινθο που ονομάζεται "Το eXperiment". Για πέντε επιπλέον οστά μπορείτε να μάθετε τι συμβαίνει όταν η Μητέρα Φύση παίρνει το μάτι της από την μπάλα για ακόμη και ένα δευτερόλεπτο. Λειτουργεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, κλείνει τη Δευτέρα και την Τρίτη, εκτός από τις 10/22, 10/23, 10/29, 10/30. Ανοιχτά στις 7 μ.μ. Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή και στις 7 το απόγευμα Παρασκευή και Σάββατο. Τα εισιτήρια είναι $ 15 - $ 17. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ή στην πόρτα. Βρίσκεται ανατολικά του 6ου & Juniper στο πάρκο Balboa, ένα τετράγωνο νότια της γέφυρας Laurel Street.

Η Ζώνη Ζώνης:
Δεν θα είναι το ίδιο παλιό φοβίζει, όταν τα φαντάσματα, τα ξωτικά και οι ghouls επιστρέφουν στη Ζώνη Scream. Προτεινόμενα φέτος:
Νέες σκηνές που σφύζουν από αίμα στο Σπίτι της Φρίκης. Αυτό το αξιοθέατο δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 10 ετών.

Haunted Hayride: Το στοιχειωμένο Hayride είναι ένα μοναδικό αξιοθέατο όπου οι αναβάτες συγκεντρώνονται μαζί σε ένα τρακτέρ τράβηξε το haywagon, ενώ καταδιώκονται από φαντάσματα, ζόμπι και άλλα κοσμικά πλάσματα! Κολλήστε κοντά μαζί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέσα από την στοιχειωμένη περιοχή αχυρώνα στην πίσω πλευρά του Racetrack Del Mar. Τρομερή διασκέδαση για την οικογένεια ή για όσους είναι αρκετά γενναίοι για να έρθουν μαζί για τη βόλτα! (Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά.)

Το House of Horror διαθέτει θεματικά δωμάτια γεμάτα τρομακτικά αξιοθέατα, τρομερούς ήχους και αιματηρές φόβους που κρύβονται κάθε στροφή και διάδρομο.

Δεν συνιστάται για παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών, Το Σπίτι της Φρίκης είναι το πιο κακό και σπονδυλική στήλη έλξη όλων. Διαθέτει ένα εκπληκτικό τέλος που θα σας στείλει ουρλιάζοντας! Το Σπίτι της Φρίκης δεν είναι για τους αδύναμους της καρδιάς, για τις έγκυες γυναίκες ή για τα κορίτσια!

Το Επιμελητήριο διαθέτει τη μεγαλύτερη "περιστρεφόμενη σήραγγα" στο Σαν Ντιέγκο. Αυτό το στρεβλωτικό, στρεφόμενο λαβύρινθο των φοβιών έχει αγωνία και εκπλήξεις, με πολλά τρομακτικά αδιέξοδα.

Ημερομηνίες 2012:
Οκτώβριος 4-7 (Πέμπτη έως Κυριακή)
Οκτ. 11-14 (Πέμπτη έως Κυριακή)
17-21 Οκτωβρίου (Τετάρτη έως Κυριακή)
24-31 Οκτωβρίου (Τετάρτη έως Τετάρτη)

7:00 μ.μ. - Παρασκευή και Σάββατο
7: 00-11: 00 μ.μ., άλλες ημέρες

2012 Τιμές:
Κυριακές έως Πέμπτες:
Τριπλό (Combo) Haunt: Σπίτι της φρίκης, Haunted Hayride & το Επιμελητήριο - $ 27.99
Double Haunt: Το Επιμελητήριο συν το Σπίτι της Φρίκης ή Haunted Hayride - $ 18.99
Ενιαίος εγκιβωτισμός: Σπίτι της φρίκης ή Haunted Hayride - 14.99 δολάρια

Παρασκευές και Σάββατα:
Triple (Combo) Haunt: Σπίτι της Φρίκης, Haunted Hayride & Το Επιμελητήριο - $ 29.99
Double Haunt: Το Επιμελητήριο συν το Σπίτι της Φρίκης ή Haunted Hayride - $ 20.99
Ενιαίος εγκιβωτισμός: Σπίτι της φρίκης ή Haunted Hayride - 16.99 δολάρια

Mira Mesa Monster Manor:
Δυστυχώς, το Monster Manor δεν πρόκειται να παραχθεί φέτος λόγω προβλημάτων χρηματοδότησης.

Εθνικό Θέατρο Κωμωδίας Απόκριες Spooktacular
Το ετήσιο Halloween Spooktacular του Εθνικού Κωμωδικού θεάτρου περιλαμβάνει σκηνές και παιχνίδια που δεν έχουμε κάνει ποτέ πριν, ανατριχιαστικά θέματα σε όλες τις προτάσεις, σκιές που στρέφονται κατά του θανάτου - συμπεριλαμβανομένου και εκείνου όπου το κεφάλι ενός ερμηνευτή είναι βυθισμένο σε έναν κάδο νερού για ολόκληρη τη σκηνή. το πιο περίεργο τέλος σε μια κωμωδία που σας παρουσιάσατε ποτέ. Φέτος, οι παραστάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 7:30 και 9:45 μ.μ. Με ένα επιπλέον MIDNIGHT SPOOKTACULAR το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 11:45 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι μόνο 15 δολάρια για ενήλικες και 12 δολάρια για φοιτητές και ηλικιωμένους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες εκδηλώσεις αποκριών και ημέρας των νεκρών στο Σαν Ντιέγκο.

Halloween Bash στο Halloween Bay Καθώς το καλοκαίρι εξαφανίζεται, το Seaport Village θα υποδεχτεί τους κατοίκους του φθινοπώρου του Σαν Ντιέγκο με τη δεύτερη ετήσια εκστρατεία αποκριών το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 από τις 3:30 έως τις 8 το απόγευμα. Η εκδήλωση του Halloween καλεί όλα τα μικρά τέρατα, βαμπίρ, πειρατές και ζόμπι έξω στο χωριό για έναν διαγωνισμό κοστούμι κατοικίδιων ζώων, ζωντανή μουσική, φωτογραφίες με ένα ζωντανό σκιάχτρο και περισσότερο από αρκετό απολαύσεις για να πάει γύρω.

Η διασκέδαση θα αφθονεί από τις 3:30 μ.μ. - 8 μ.μ. και το κόλπο-ή-θεραπεία από τις 5 μ.μ. - 8 μ.μ.

Gaslamp Monster Bash Block Party Οι ώρες μαγισσών θα πέσουν πάνω στην πόλη αυτή την Απόκριες, στο μεγαλύτερο πάρκο αποκριών Block του Σαν Ντιέγκο, το 12ο Ετήσιο Bash Monster. Η τρέλα αρχίζει το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 από τις 6:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα στα περίχωρα της συνοικίας Gaslamp καθώς φαντάσματα και ghouls μπαίνουν μέσα από τις πύλες της κόλασης στην 6η Λεωφόρο μεταξύ Market και J Street γενικά εισιτήρια εισόδου στην πιο αποκλειστική περιοχή του Σαν Ντιέγκο Απόκριες μπλοκ κόμμα είναι $ 30 εκ των προτέρων και $ 35 στην πόρτα.

Διασκέδαση με Haunted Ghost στην Παλιά Πόλη
Το στοιχειωμένο Σαν Ντιέγκο είναι μια περιοδεία ιστορίας που βασίζεται σε τεκμηριωμένες ιστορίες φαντασμάτων. Δείτε τα συναρπαστικά μέρη όπου έλαβαν χώρα αυτές οι ιστορίες και ακούστε τις ιστορίες εκείνων που έζησαν εκεί, πέθαναν εκεί και εξακολουθούν να βαριούνται εκεί σήμερα. Με γέλια στο γούστο, θα δείτε ένα "στοιχειωμένο τεχνούργημα" και ακόμη θα δείτε "απόδειξη" ότι τα φαντάσματα υπάρχουν. Μεταφέρονται με τρομακτικό στυλ abaord Το Ghost Bus.

Επισκεφθείτε 5 τοπικές τοποθεσίες και αποβιβαστείτε σε κάθε στάση για να φτάσετε κοντά σε τεκμηριωμένες στοιχειωμένες τοποθεσίες.

Επισκοπήσεις φαντασμάτων:
Υπάρχουν πολλά μέρη όπου φαντάζεται ότι έχουν φανεί τα φαντάσματα. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για να αποφευχθεί:

Το Whaley House:
Το Whaley House είναι ένα από τα δύο μόνο "στοιχειωμένα" σπίτια που είναι εγγεγραμμένα στην Καλιφόρνια.

Βρίσκονται στην Παλιά Πόλη, από τα ταλάντευση που κρέμονται στον τοίχο της κουζίνας με τη μυρωδιά του αρώματος λεβάντας, που καταγράφουν φαντάσματα στο Whaley House.

El Campo Σαντο Νεκροταφείο:
Βρίσκονται μπλοκ από το σπίτι των Whaley, 477 νεκροταφεία του νεκροταφείου περιλαμβάνουν κρέμονται κλέφτης Yankee Jim Robinson, καθώς και ο ιδρυτής της Tanner Θεατρική Troupe, ένα άλλο Whaley House "κάτοικος".

Ημέρα των Νεκρών - Ντε Λος Μουέρτος - Γιορτές

Το Dia de los Muertos ή η Ημέρα των Νεκρών, που τιμάει τους αγαπημένους τους, είναι δημοφιλές στο Μεξικό και από την εγγύτητά μας εδώ στο Σαν Ντιέγκο. Είναι γνωστό για την παιχνιδιάρικη χρήση των κρανίων και των σκελετών, καθώς και εξατομικευμένες outrendas (βωμοί) που είναι διακοσμημένα με φωτογραφίες, σημειώσεις, λουλούδια, φαγητό και ποτά. Είναι ένας χαρούμενος τρόπος, παρά ένας σκοτεινό τρόπος, για να τιμηθεί εκείνοι που έχουν πεθάνει.

Οι εορτασμοί της Ημέρας των Νεκρών λαμβάνουν συνήθως χώρα στις 1 και 2 Νοεμβρίου. Εδώ θα βρείτε μερικές γιορτές που θα βρείτε στο Σαν Ντιέγκο.

Η παλιά πόλη DIA DE LOS MUERTOS - 1η και 2η Νοεμβρίου. Η πρώτη εκδήλωση της Ημέρας της Νεκράς στην επαρχία του Σαν Ντιέγκο, το Dia de los Muertos της Παλιάς Πόλης, έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της περιοχής. Η Μεγάλη Πόλη της Μεγάλης Πρεσβείας, η Ισπανική και η Native American και η κληρονομιά την καθιστούν την καλύτερη περιοχή στο Σαν Ντιέγκο για να φιλοξενήσει αυτή την ειδική και αγαπημένη γιορτή.

Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση με περισσότερα από 30 βωμούς, πομπή κεριών και ζωντανή μουσική. Στο Fiesta de Reyes στο κρατικό πάρκο, πέντε κούκλες ζωγραφικής Catrina σε ιστορική φόρμα θα ευχαριστήσουν τους επισκέπτες καθώς και βωμούς σε σχεδόν κάθε κατάστημα. Η ζωγραφική προσώπου και ένα μετέπειτα πάρτι προγραμματίζονται επίσης για τις 1 Νοεμβρίου. Αυτή η διήμερη δραστηριότητα θα περιλαμβάνει επίσης εργαστήρια, παραστάσεις και διαλέξεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση facebook.com/DiaDeLosMuertosOTSD ή καλέστε (619) 297-7511.

2012 Oceanside Dia de los Muertos
Η ετήσια γιορτή του Oceanside του Dia de los Muertos βρίσκεται στην αποστολή San Luis Rey. Πολλές από τις παραδόσεις του φεστιβάλ θα συνεχίσουν να συμπεριλαμβάνονται. τους βωμούς (ofrendas) που γιορτάζουν τις ζωές ανύπαντρων, το νεκροταφείο κιμωλίας και το εκπαιδευτικό στοιχείο που παρείχε ο Καθηγητής Carlos von Son του πανεπιστημίου Palomar.

Πάνω από είκοσι χιλιάδες συμμετέχοντες θα απολαύσουν το μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτού του είδους στο νομό του Σαν Ντιέγκο. Η αποστολή θα ζωντανέψει με τη διασκέδαση σε αυτό το FREE οικογενειακό γεγονός, συμπεριλαμβανομένων των μπάντα mariachi, των τοπικών χορευτικών ομάδων χορού, των καλλιτεχνών των Αζτέκων, των περίπλοκων αλλαγών και πολλά άλλα. Τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν όλη την ημέρα με ποικίλες διαδραστικές τέχνες και βιοτεχνικές δραστηριότητες και ένα συναρπαστικό μίνι καρναβάλι. Ο διάσημος διαγωνισμός του Oceanside για το 2012 πραγματοποιείται την Κυριακή 28 Οκτωβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. 4050 Mission Ave, Oceanside, 92057

Ομάδα Θεάτρου Χρόνος
Ο Όμιλος Θεάτρου Χρόνος γιορτάζει τις δύο νύχτες του Ντε Ντε Μουέρτο την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο Θέατρο Νίκης με εντυπωσιακές αναγνώσεις του "Don Juan Tenorio" του Jose Zorilla, σε σκηνοθεσία του Celeste Innocenti και του "Johnny Tenorio" από Carlos Morton, σε σκηνοθεσία του Goyo Flores.

Το Victory Theatre είναι ένα τοπικό ιστορικό κέντρο, και πολλοί από τους παλαιότερους κατοίκους της περιοχής θυμούνται την ακμή του ως κινηματογραφικό θέατρο που χρονολογείται από την εποχή της σιωπηλής ταινίας. Για να μνημονεύσουμε τα μέλη της κοινότητας που έχουν περάσει, θα υπάρχει ένα παραδοσιακό βωμό, και το κοινό ενθαρρύνεται να θυμάται τους αγαπημένους τους.

Είσοδος και στις δύο αναγνώσεις με δωρεά. Όλα τα έσοδα θα χωριστούν από το Θέατρο Χρόνος και το Θέατρο Νίκης. 2558 Imperial Avenue, San Diego, 92102

Ημέρα των Νεκρών του Sherman Heights 2011-12
Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, πολλές τοπικές οικογένειες θα δημιουργήσουν παραδοσιακούς Μεξικάνικους βωμούς μέσα στο Κοινοτικό Κέντρο (2258 Island Ave SD 92102). Θα υπάρξουν τρόφιμα, λαϊκή τέχνη και πολλές δραστηριότητες για να απολαύσουν όλοι.