Νικελόντον Ξενοδοχεία & Θέρετρα Πούντα Κάνα

Ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο Nickelodeon all-inclusive ανοίγει στη δημοφιλή πόλη της Καραϊβικής της Punta Cana τον Ιούνιο του 2016.

Το Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana ξεκίνησε από μια συνεργασία μεταξύ της μητρικής εταιρείας Nickelodeon Viacom και της Karisma Hotels & Resorts. Αυτό το νέο θέρετρο στη Δομινικανή Δημοκρατία θα είναι το πρώτο διεθνές ξενοδοχειακό ακίνητο του Nickelodeon , το οποίο προσφέρει τις πιο εξελιγμένες εμπειρίες διακοπών Nickelodeon μέχρι σήμερα.

Η παραθαλάσσια ιδιοκτησία προσφέρει 208 ευρύχωρες σουίτες σε επτά στυλ, συμπεριλαμβανομένων μερικών σουιτών κολύμπι, σχεδιασμένες με κομψή, μοντέρνα εμφάνιση και πολυτέλειες όπως τζακούζι και ιδιωτικές αυλές, περιποιημένες βεράντες ή μπαλκόνια.

Όλα τα γεύματα ακολουθούν το μοντέλο της εμπειρίας "Gourmet Inclusive" του Karisma που διαθέτει a la carte δείπνο και 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Υπάρχουν 10 εστιατόρια που κυμαίνονται από casual και παιδικά φιλικά έως πιο επίσημα και κομψά. δύο casual snack θέσεις? τέσσερα μπαρ και σαλόνια. και ένα καφέ. Οι προσφορές θα περιλαμβάνουν επιλογές διασκεδαστικής τροφής και ποτών, όπως οι Slime Smoothies και οι Nick χαρακτήρες που πραγματοποιούνται μέσω τροπικών φρούτων και λαχανικών.

Το θέρετρο είναι αγκυροβολημένο από το Nickelodeon Village, το οποίο περιλαμβάνει:

Φυσικά, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν τα εκπληκτικά slimings και τις απροσδόκητες επισκέψεις από τους αγαπημένους Nickelodeon χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι οικογένειες με μικρά παιδιά μπορούν να επωφεληθούν από παροχές όπως δωρεάν παιδικά γεύματα, καροτσάκια, κούνιες, παιδικά ρούχα και μπουκάλια για βρέφη και νήπια.

Τιμολόγηση: Οι βασικές τιμές περιλαμβάνουν a la carte τραπεζαρία, ποιοτικά αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, θυρωρό πλήρους υπηρεσίας και 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Ελέγξτε τιμές στο Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!