Πώς να πάρετε μια Visa Shenzhen στο Χονγκ Κονγκ

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την Visa Shenzhen στο Χονγκ Κονγκ

Πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια Visa της Shenzhen μπορεί να είναι δύσκολο να έρθουν - τουλάχιστον ενημερωμένες πληροφορίες - με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τις κινεζικές πρεσβείες και το ξενοδοχείο σας δίνοντας συχνά αντικρουόμενες πληροφορίες για το ποιος μπορεί και δεν μπορεί να πάρει μια Visa Shenzhen. Έχουμε συγκεντρώσει αυτό που θεωρούμε ότι είναι η πιο συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με την κατάσταση της Visa Shenzhen.

Σε συντονισμό με το κινεζικό Υπουργείο Εξωτερικών στο Χονγκ Κονγκ και ταξιδιώτες εμπειρίες πραγματικής ζωής, οι πληροφορίες εδώ θα ενημερώνονται συνεχώς.

Εάν η εμπειρία σας διαφέρει από τις παρακάτω συμβουλές, παρακαλώ αφήστε μας μια γραμμή και ενημερώστε μας για να μπορέσουμε να εκδώσουμε μια ενημέρωση.

Ποια είναι η Visa του Shenzhen;

Πρόκειται για θεώρηση κατά την άφιξη που ισχύει μόνο στα σύνορα Χονγκ Κονγκ και Σενζέν.

Ποιος είναι επιλέξιμος για μια επίσκεψη Σενζέν;

Οι περισσότερες εθνικότητες είναι επιλέξιμες για μια Shenzhen Visa, αλλά υπάρχει αξιοσημείωτη εξαίρεση.Citizens των ΗΠΑ και της Ινδίας δεν μπορεί να πάρει μια θεώρηση Shenzhen. Οι κάτοχοι διαβατηρίων από την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά μπορούν να λάβουν θεώρηση εισόδου στο Shenzhen και, κατά τη σημερινή εποχή της γραφής, μπορούν οι πολίτες της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Δείτε μια μηνιαία ενημερωμένη λίστα στον ιστότοπο που μπορεί να πάρει ένα άρθρο της Shenzhen Visa .

Πού μπορώ να αγοράσω μια Visa για το Shenzhen;

Μπορείτε να πάρετε μόνο μια Shenzhen Visa στα σύνορα Shenzhen με το Χονγκ Κονγκ. Μπορείτε να περιμένετε ουρές σε ορισμένες ημέρες. Διαβάστε το άρθρο όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα άρθρο της Shenzhen Visa για ακριβείς πληροφορίες.

Πόσο καιρό είναι έγκυρη η Visa για το Shenzhen;

Οι θεωρήσεις Shenzhen ισχύουν για πέντε ημέρες.

Πρέπει απολύτως να φύγετε από το Shenzhen πριν από τις πέντε μέρες. Αυτός ο τύπος θεώρησης δεν μπορεί να επεκταθεί και αν ξεπεράσετε τη βίζα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας και θα αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο πρόστιμο. Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε στο Χονγκ Κονγκ στο τέλος της θεώρησης, αλλά δεν μπορείτε να ταξιδέψετε περαιτέρω στην Κίνα εκτός εάν έχετε έγκυρη κινεζική θεώρηση.

Πού μπορώ να πάω με μια Visa του Shenzhen;

Οι θεωρήσεις Shenzhen ισχύουν για την Ειδική Οικονομική Ζώνη Shenzhen, συμπεριλαμβανομένης της πόλης Shenzhen, της Shekou και των περισσότερων εργοστασίων της γύρω περιοχής. Guangzhou δεν περιλαμβάνεται στην Visa Shenzhen, ούτε είναι η ευρύτερη περιοχή Guangdong.

Αν σκοπεύετε να συνεχίσετε στην Κίνα, κάντε αίτηση για πλήρη κινεζική θεώρηση. Χρειάζεται θεώρηση για να ελέγξετε τα ξενοδοχεία στην Κίνα και αν η κινεζική αστυνομία σας βρει έξω από το Shenzhen SEZ μόνο με μια Visa Shenzhen θα σας επιβληθεί πρόστιμο και ενδεχομένως θα απελαθεί.

Πόσο κοστίζουν οι θεωρήσεις Shenzhen;

Όπως οι τιμές για μια κινεζική θεώρηση , οι τιμές εξαρτώνται από την εθνικότητά σας. Ωστόσο, η κανονική τιμή είναι 215 € και ισχύει για τους περισσότερους κατόχους ευρωπαϊκών διαβατηρίων, καναδούς και Αυστραλούς. Οι τιμές για τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σημαντικά υψηλότερες. Μπορείτε να πληρώσετε μόνο σε κινεζικά δολάρια Yuan ή Χονγκ Κονγκ.

Συχνές ερωτήσεις