Ο Καιρός της Ιρλανδίας

Να είστε έτοιμοι για τέσσερις εποχές σε μία μέρα!

Ο ιρλανδικός καιρός είχε κάποιο κακό Τύπο ... όπως η φήμη ότι ο συνηθισμένος τρόπος να πει κανείς τη διαφορά μεταξύ χειμώνα και καλοκαίρι στην Ιρλανδία είναι να μετρήσει τη θερμοκρασία της βροχής. Ενώ είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν πραγματικά μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ των εποχών και ότι η βροχή είναι πιθανή κάθε δεύτερη μέρα, ο ιρλανδικός καιρός είναι εύχρηστος. Εάν είστε προετοιμασμένοι για όλα όσα μπορεί να σας ρίξει, συχνά εντός της ίδιας ημέρας.

Μέσες θερμοκρασίες στην Ιρλανδία

Οι θερμοκρασίες σπάνια θα πέσουν κάτω από 0 ° C (32 ° F) και μόνο περιστασιακά πάνω από τους 20 ° C (68 ° F) - με τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να είναι ο θερμότερος μήνας, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο το πιο κρύο. Τα ακραία σημεία δεν είναι άγνωστα. Το καλοκαίρι του 2006 ήταν το πιο καυτό για τις ηλικίες. Από την άλλη πλευρά, οι σπάνιες περίοδοι κατάψυξης τείνουν να φέρουν τη χώρα σε κατάσταση ανακοπής και ακόμη και ένα ραντίζοντας χιόνι θα έχει περισσότερους οδηγούς να πανικοβληθούν .

Ντύσιμο για τον Ιρλανδικό καιρό

Το μυστικό της αντιμετώπισης του ιρλανδικού καιρού έγκειται στη λήψη σωστών ενδυμάτων μαζί σας. Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μέτρια ήπια καιρός και να είστε σε θέση να συμπληρώσετε βασικό φόρεμα με ζεστό πουλόβερ και / ή αδιάβροχη κορυφή. Ακόμα το καλοκαίρι.

Ένα καπέλο είναι πάντα μια καλή ιδέα, μια ομπρέλα σίγουρα δεν είναι. Θα φύγει μακριά, ή θα διπλωθεί στον εαυτό της, με την πρώτη γεύση ενός ισχυρού ιρλανδικού αεράκι. Μάρτυρες πολλών ομπρελών πτωμάτων που σπαράζουν δρόμους του Δουβλίνου κάθε βροχερή (και θυελλώδη) ημέρα, ειδικά γύρω από στάσεις λεωφορείων .

Προφανώς το καπέλο σας πρέπει επίσης να ταιριάζει καλά και να είναι κάπως ασφαλές. Τα καπελάκια του μπέιζμπολ μπορεί να είναι δροσερά, αλλά η αεροδυναμική τους σε μια ανοιχτή τσιμπή.

Να είστε προσεκτικοί σε ηλιόλουστες μέρες, ειδικά στις παραλίες: το αεράκι θα σας δροσίσει, ενώ ο ήλιος ακόμα καίει το δέρμα σας. Και παίρνετε τα λογικά υποδήματα, τα περισσότερα αγροτικά αξιοθέατα (και ακόμη και μερικές αστικές περιοχές) περιγράφονται καλύτερα ως "τραχύ έδαφος".

Πλέον ... το έδαφος είναι βέβαιο ότι είναι βρεγμένο περιστασιακά.

Υπάρχει καλύτερος χρόνος να ταξιδέψετε στην Ιρλανδία;

Τώρα αυτό είναι ένα διαφορετικό βοοειδή ψαριών ... και συζητούνται εδώ οι καλύτεροι μήνες για να ταξιδέψετε στην Ιρλανδία . Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αρκεί να πούμε ότι ο Μάρτιος μέχρι τον Ιούνιο, και το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, κατατάσσονται αρκετά ψηλά. Αν και ένας Ιανουάριος στην Ιρλανδία μπορεί να είναι ωραίο, αν και με σύντομες και συχνά πικρές κρύες μέρες.

Μέσος καιρός στην Ιρλανδία μέσα στο έτος;

Όλα εξαρτώνται από το πού βρίσκεστε, πραγματικά ... παρά το μικρό μέγεθος του νησιού, μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ π.χ. των δυτικών και ανατολικών ακτών, ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου, για παράδειγμα. Επομένως, ακολουθούν δείγματα από την Ιρλανδία ...

Ο μέσος καιρός στο κεφάλι Malin

Βρίσκεται στην κομητεία Donegal , αυτό είναι το πιο βορειότερο σημείο της Ιρλανδίας , και έχει κάποια άγρια ​​καιρό αν οι άνεμοι είναι υψηλοί!

Ο μέσος καιρός στο Belmullet

Αυτός ο σταθμός καταγραφής του καιρού στην κομητεία Mayo σας δίνει ένα δείκτη του καιρού στη δύση της Ιρλανδίας, για παράδειγμα στο Wild Atlantic Way .

Ο μέσος καιρός στο νησί Valentia

Επισκεφθείτε τη νοτιοδυτική Ιρλανδία, τις κομητείες Cork και Kerry ; Τότε είναι ο καιρός που μπορείτε να περιμένετε στις παράκτιες περιοχές του δακτυλίου του Kerry.

Ο μέσος καιρός στο Δουβλίνο

Οι θερμοκρασίες είναι εκείνες που καταγράφονται στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου - γενικά είναι λίγο πιο ζεστό και λιγότερο θορυβώδες στην πόλη του Δουβλίνου .