Εξερευνώντας το Δουβλίνο; Εδώ είναι οι επιλογές σας!

Επισκέπτης του Δουβλίνου Στη συνέχεια, Κοιτάξτε για την τέλεια διαδρομή!

Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το Δουβλίνο και ίσως να αναρωτιέστε πώς να εξερευνήσετε καλύτερα την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας. ¶Έτσι επισκέπτεστε το Δουβλίνο χωρίς μεγάλο σχέδιο, χωρίς μια ατζέντα ειδικά διαμορφωμένη για τα δικά σας συμφέροντα; Απλά θέλοντας να πάρετε μια αίσθηση του τόπου, μια πρώτη εντύπωση του Δουβλίνου; Ή, αν υποτεθεί ότι δεν ήσαστε στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας πριν ή τουλάχιστον πρόσφατα, θέλετε πραγματικά να γνωρίσετε τον τόπο;

Δεν υπάρχει πρόβλημα, στην πραγματικότητα ... Η μεγαλύτερη και πιο πολυσύχναστη πόλη της Ιρλανδίας σας περιμένει. Με πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς, το Δουβλίνο μπορεί να είναι κάπως συντριπτικό. Με πάρα πολλές επιλογές για να διαλέξετε, πάρα πολλά πράγματα που οι άνθρωποι προτείνουν (ακόμη και ως "πρέπει να δούμε"), πολύ λίγο χρόνο για να τα κάνουμε όλα. Ας σας βοηθήσουμε στο δρόμο λίγο. Με ορισμένα δρομολόγια δείγματος. Και πρόσθετες πληροφορίες που θα διευκολύνουν την επίσκεψή σας. Αλλά πάντα αισθάνεστε ελεύθεροι να προσαρμόσετε όλα αυτά στις δικές σας ανάγκες, είστε ο προϊστάμενος!

Δουβλίνο σε μια μόνο μέρα;

Εντάξει, αυτή είναι η πιο μινιμαλιστική προσέγγιση, όπως λένε τα γυμνά κόκαλα - αλλά έχετε μόνο μια ολόκληρη μέρα για να εξερευνήσετε το Δουβλίνο; Δεν μπορεί να γίνει, μπορεί να γίνει. αν και η "εξερεύνηση" μπορεί να είναι πολύ μεγάλη λέξη για αυτό το δρομολόγιο. Από την άλλη πλευρά, τουλάχιστον θα γνωρίσετε τα κυριότερα σημεία της πόλης, αν και μόνο ξύσιμο στην επιφάνεια, και διαμονή στο κέντρο της πόλης. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καλύτερο τρόπο να περάσετε μια μέρα στο Δουβλίνο ...

Δουβλίνο σε δύο ημέρες;

Έχετε προγραμματίσει ένα γρήγορο ταξίδι στο Δουβλίνο ως ένα διάλειμμα για το Σαββατοκύριακο; Ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα αν εισάγετε πτήσεις από το εξωτερικό (εκτός και αν πρόκειται για στάση), αλλά για ταξιδιώτες από τη Μεγάλη Βρετανία ή την ηπειρωτική Ευρώπη, ίσως είναι η πιο λογική επιλογή αν πιεστεί για καιρό. Και πάλι, η έμφαση αυτής της διαδρομής είναι στα highlights, αλλά η πόλη θα ανοίξει λίγο περισσότερο για εσάς.

Διαβάστε για το πώς να σχεδιάσετε δύο ολόκληρες μέρες στο Δουβλίνο ...

Τρεις μέρες στο Δουβλίνο;

Προσθέστε μια ακόμα ημέρα, κάνοντας τρεις (όπως ένα μακρύ, ίσως ακόμη και ρομαντικό Σαββατοκύριακο, ώθηση, στίξη, wink, wink - επειδή το σεξ και η Ιρλανδία δεν αλληλοαποκλείονται ) και η πόλη σας μπορεί να γίνει πολύ πιο πολύ. Επειδή μπορείτε να βγείτε από το πολυσύχναστο (και κατά καιρούς αρκετά αποπνικτικό) κέντρο της πόλης και να εξερευνήσετε δύο όμορφα μέρη στις όχθες του κόλπου του Δουβλίνου. Ακόμα και σε ένα βράχο με τα πόδια και κάποια σφράγιση-παρακολουθώντας. Εδώ είναι το δρομολόγιό σας για τρεις πολυάσχολες αλλά ευχάριστες μέρες στο Δουβλίνο.

Μια περιήγηση στα βασικά σημεία του Δουβλίνου

Και πώς να πάρετε το καλύτερο χωρίς να ξοδέψετε ένα λεπτό; Ακόμα και αυτό είναι εύκολο. Ένα πράγμα που εκπλήσσει πάντα τους επισκέπτες ... Το Δουβλίνο είναι στην πραγματικότητα αρκετά μικρό. Ή τουλάχιστον το κέντρο της πόλης είναι το σωστό. Και ως εκ τούτου μπορεί να διερευνηθεί με τα πόδια, χωρίς να χτυπήσει τις φουσκάλες και την εξάντληση, και χωρίς ακόμη να πληρώνουν για τη μεταφορά. Στην πραγματικότητα, μερικές ώρες θα σας φέρουν σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και αξιοθέατα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μου και περπατήστε μέσω του κέντρου της πόλης του Δουβλίνου ... και αν είστε πραγματικά σε τσίμπημα πένες, ίσως να σας αρέσει επίσης η περιεκτική λίστα των υπέροχων και δωρεάν πράγματα που κάνουν στο Δουβλίνο, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων μουσείων και γκαλερί .

Περισσότερα Δρόμοι του Δουβλίνου

Έχετε λίγο περισσότερο χρόνο ή θέλετε να εξερευνήσετε κάτι άλλο; Στη συνέχεια, γιατί να μην δοκιμάσετε αυτές τις δύο βόλτες, οι οποίες και οι δύο ακολουθούν το νερό, πρώτα προσπαθήστε περπατώντας μέσω του κεντρικού Δουβλίνου κατά μήκος του Liffey , το οποίο θα λάβει και πολλά αξιοθέατα επίσης. Ή να εξερευνήσετε το λιγότερο γνωστό Δουβλίνο ακολουθώντας το Βασιλικό Κανάλι με τα πόδια . Με ένα νεύμα και ένα μάτι προς τον Brendan Behan να ξεκινήσει.

Γύρω από το Δουβλίνο

Εδώ είναι η κρίση ... πώς θα φτάσετε στο Δουβλίνο; Ή από το αεροδρόμιο στην πόλη; Ή από το ξενοδοχείο σας στο κέντρο; Αν δεν θέλετε να περπατήσετε, το δημοτικό σύστημα του Δουβλίνου είναι η καλύτερη επιλογή . Επειδή, με εμπιστευθείτε, δεν θέλετε να οδηγείτε, ακόμη και λιγότερο, στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου !

Δουβλίνο ... Αγάπη / Μίσος;

Είναι το Δουβλίνο πραγματικά υπέροχο; Νομίζω ότι είναι ειλικρινά, αν και ίσως να αρέσουν καλύτερα σε άλλα μέρη.

Παρόλο που θα ήθελα να προτιμήσω το Αμβούργο για το Δουβλίνο κάποια στιγμή, για παράδειγμα, ποτέ δεν επέλεξα Mannheim για την ιρλανδική πρωτεύουσα, για να αναφέρω μόνο δύο γερμανικές πόλεις. Το Δουβλίνο δεν είναι τόσο κοσμοπολίτικο όσο το Λονδίνο, όχι τόσο συναρπαστικό όσο η Γλασκώβη, όχι τόσο ιστορικό όσο το York, όχι τόσο βιβλιώδες όσο το Hay-on-Wye. Και ούτω καθεξής.