Επανεξέταση των Top Five Golf Ξενοδοχεία στο Δουβλίνο

Τα Top Five Golf Ξενοδοχεία στο Δουβλίνο

Τα Top Five Golf Ξενοδοχεία στο Δουβλίνο ... Ιρλανδία .... Δεν ξέρω για σας, αλλά πρέπει να σας πω: και τα δύο αυτά ονόματα φέρνουν στο μυαλό μου όλες τις "Σαράντα αποχρώσεις του πράσινου" που έγιναν τόσο διάσημες στο τραγούδι. Η Ιρλανδία είναι μια γη από βραχώδεις ακτές, ομιχλώδη βουνά, απομονωμένες αυλές και, φυσικά, πανέμορφα, τροπικά γήπεδα γκολφ στο πάρκο. Το Δουβλίνο είναι μια πόλη με ιστορία όπως κανένας άλλος στην Ευρώπη - μόνο τα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα κάνουν το Δουβλίνο αξίζει μια επίσκεψη.

Όχι, δεν υπάρχει τίποτα, όπως η Ιρλανδία, ή το Δουβλίνο για το θέμα αυτό, να ξεκινήσει ο αγώνας καρδιάς και να φτιάξει εικόνες απέραντων πράσινων λιβαδιών, μακρινές κορυφές και θεαματικές απόψεις. Το Emerald Isle, φυσικά, φιλοξενεί πολλά θεαματικά γήπεδα γκολφ και το Δουβλίνο έχει το δίκαιο μερίδιό του. Έτσι, αν είναι διακοπές γκολφ στην χώρα Auld που ψάχνετε, θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε σε ένα από αυτά τα Top Five Dublin Golf Hotels:

Castleknock Hotel & Country Club:

Το Castleknock Hotel & Country Club βρίσκεται στα προάστια του χωριού Castleknock, County Dublin. Με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο M50, είναι λιγότερο από 10 μίλια από το Downtown Dublin και ακόμη λιγότερο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου.

Το προκλητικό γήπεδο γκολφ 1800 τ.μ. του ξενοδοχείου που σχεδιάστηκε από τον Jonathan Gaunt. Το γήπεδο, μαζί με τις υπόλοιπες ανέσεις, κάνουν τον Castleknock έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του γκολφ του Δουβλίνου

Τα καταλύματα περιλαμβάνουν 144 δωμάτια, μερικά από τα οποία είναι λίγο στη μικρή πλευρά, αλλά άνετα ακριβώς το ίδιο.

Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, σάουνα, τζακούζι και ατμόλουτρο - το Club Tonic είναι το σπα του Castleknock, προσφέροντας πλήρες φάσμα εγκαταστάσεων υγείας και θεραπειών ομορφιάς. Τρία εστιατόρια και μπαρ προσφέρουν μια σειρά από επιλογές για φαγητό: το εστιατόριο Park, το μπαρ Fionn Uisce και το μπαρ The Lime Tree.

Portmarnock Hotel & Golf Σύνδεσμοι:

Το Portmarnock Hotel & Golf Links είναι κομψό, άνετο και σίγουρα αναβαθμισμένο, και απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου και περίπου 25 λεπτά από το κέντρο του Δουβλίνου.

Με θέα σε μία από τις καλύτερες παραλίες του Δουβλίνου, οι 18 οπών γκολφ σχεδιάστηκαν από τον Bernhard Langer και είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στην Ιρλανδία. Το ίδιο το ξενοδοχείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, όπως το βραβευμένο εστιατόριο Osbourne, το κοκτέιλ μπαρ και το μπαρ Jameson. Το Deer Park είναι μια ιδανική τοποθεσία για τις μικρές έως μεσαίες επιχειρηματικές συμβάσεις - οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις είναι σχεδιασμένες για να ικανοποιούν τις περισσότερες επιχειρηματικές ανάγκες. Τέλος, δεν αξίζει τον κόπο να αναφέρετε αν δεν διαθέτει σπα: το Oceana Spa στο Deer Park είναι ένα από τα καλύτερα.

Deer Park Hotel Golf & Spa:

Το Deer Park Hotel Golf & Spa βρίσκεται στο χωριό Howth Castle του 15ου αιώνα, περίπου εννέα μίλια στα βορειοανατολικά του κέντρου του Δουβλίνου, κοντά στο αλιευτικό λιμάνι Howth στην κομητεία του Δουβλίνου. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο μεσαίας κατηγορίας που περιβάλλεται από τρεις πλευρές από 400 στρέμματα πάρκου γκολφ με εκπληκτική θέα στον κόλπο του Δουβλίνου. Το μάθημα προσφέρει μια μεγάλη πρόκληση, αλλά έχει σχεδιαστεί για παίκτες του γκολφ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Τα καταλύματα του Deer Park είναι αυτά που μπορείτε να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο μεσαίας κατηγορίας: λίγο σπαρτιατικό, αλλά άνετο και όμορφα διακοσμημένο. Υπάρχει ένα εξαιρετικό εστιατόριο, οι Four Earls, και ένα μικρότερο, πιο casual καφέ / μπιστρό, το Palm Tree. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο, τζακούζι και σπα - ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μια μέρα στις συνδέσεις.

Roganstown Golf & Country Club:

Το Roganstown Golf & Country Club Hotel είναι μια από τις καλύτερες εγκαταστάσεις του θέρετρου του Δουβλίνου. Βρίσκεται κοντά στο χωριό Swords στο North County Dublin, δεν απέχει περισσότερο από 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου και περίπου 25 λεπτά από το κέντρο του Δουβλίνου.

Με 52 πολυτελή δωμάτια, ένα επιχειρηματικό και συνεδριακό κέντρο πλήρους εξυπηρέτησης, μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Το Roganstown διαθέτει επίσης το Sakura Spa παγκόσμιας κλάσης, όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών και θεραπειών.

Στο εστιατόριο McLoughlin's Restaurant μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό και, εάν κάτι λιγότερο τυπικό είναι αυτό που προτιμάτε, μπορείτε να δοκιμάσετε το μπαρ του O'Callaghan. Το γήπεδο γκολφ του ξενοδοχείου σχεδιάστηκε από τον Christy O'Connor Jr, και έτσι προσφέρει μια αρκετά μεγάλη πρόκληση.

Το Citywest Hotel & Golf Resort:

- Δείτε στον χάρτη Το ξενοδοχείο Citywest Hotel & Golf Resort προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην πόλη, όπως Εστιατόριο, Room service, Bar, Ανοιχτή ρεσεψιόν 24 / 24ωρο, Γήπεδο τένις,

Το Citywest διαθέτει δύο γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τον Christy O'Connor Jr. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα συνεδριακό κέντρο πρώτης κατηγορίας ικανό να φιλοξενήσει μέχρι 3.500 άτομα. Διαθέτει επίσης 19 αίθουσες συσκέψεων με κλιματισμό.

Τα καταλύματα στο Citywest περιλαμβάνουν μια σειρά από ημι-πολυτελή δωμάτια, άνετα, αλλά ορισμένα είναι λίγο μικρότερα από αυτά που περιμένετε, αλλά τίποτα δεν παραπονιέται, αυτό είναι σίγουρο. Στο The Terrace Restaurant διατίθεται καλό φαγητό - το μεσημεριανό γεύμα "carvery" συνιστάται. Για δείπνο, μπορείτε να επιλέξετε είτε από τα μενού A La Carte ή Table d'Hote. Το εστιατόριο Lemongrass, το οποίο ειδικεύεται στην ασιατική κουζίνα, είναι μια δεύτερη, και κάπως λιγότερο ακριβή, επιλογή. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πισίνα, τζακούζι, σάουνα, ατμόλουτρο και σπα με πλήρεις υπηρεσίες.

Πώς να πάτε εκεί:

Υπάρχει πραγματικά μόνο ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό: πρώτα να κλείσετε το ξενοδοχείο σας (μπορώ προσωπικά να προτείνω κάποιο από τα παραπάνω), να πετάξετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου, να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να μεταβείτε στο ξενοδοχείο σας - κανένα από αυτά δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά από το αεροδρόμιο.

Εντάξει, οπότε το έχετε: τα πέντε κορυφαία μου ξενοδοχεία του Δουβλίνου Golf. Υπάρχουν περισσότερα, βέβαια, και μερικοί εσείς μπορεί να πιστεύουν ότι πρέπει να συμπεριληφθούν στη λίστα. Αν ναι, ενημερώστε μας. θα χαρούμε να τα εξετάσουμε.

Ίσως πρέπει να κοιτάξετε νέους ορίζοντες, όπως: Σκωτία, Φλόριντα , Αμερικάνικα Νοτιοδυτικά , Βερμούδες , Μπαχάμες , σε όλη την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Παρακολουθήστε με στο Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου σχετικά με το Golf και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου