Κορυφαία γήπεδα γκολφ και θέρετρα στις Μπαχάμες

Τα καλύτερα μέρη για να παίξετε γκολφ στις Μπαχάμες

Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει πουθενά στη γη αρκετά σαν τις Μπαχάμες. Έτσι, εδώ είναι λίστα μου από τα κορυφαία γήπεδα γκολφ και θέρετρα στις Μπαχάμες. Εάν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ τα νησιά, είστε για μια σπάνια απόλαυση. Συνεπής ηλιοφάνεια, ζεστό αεράκι, και αυτά τα θαυμάσια τροπικά ποτά, και φυσικά τα θέρετρα, όλα γίνονται για να κάνουν το γκολφ στις Μπαχάμες την ιδανική επιλογή για διακοπές γκολφ ή εκδρομή ομάδα. Τα νησιά φιλοξενούν τακτικά τουρνουά παγκόσμιας κλάσης.

Δεν υπάρχει χειμερινή περίοδος για να περιορίσετε το παιχνίδι, μόνο το μπλε ουρανό και το ζεστό καιρό. Το Nassau υπολογίζει κατά μέσον όρο επτά ώρες εντελώς ηλιόλουστο ουρανό την ημέρα και η βροχή σπάνια διαρκεί περισσότερο από ότι χρειάζεται για να καλύψει κανείς, ακόμη και κατά τη διάρκεια της βροχερής περιόδου. Μια μέση θερμοκρασία χειμώνα 70 ° σημαίνει ότι το γρασίδι είναι πάντα πράσινο και μπορείτε να παίξετε γκολφ στις Μπαχάμες 365 ημέρες το χρόνο.

Τα καλύτερα νησιά για να παίξετε γκολφ:

Υπάρχουν περίπου 700 νησιά στην αλυσίδα Bahama. Όλα είναι θεαματικά με τον δικό τους τρόπο, αλλά μόνο μερικά είναι αρκετά μεγάλα για να υποστηρίξουν ένα γήπεδο γκολφ. Έτσι, από όλα τα νησιά των Μπαχάμες, μόλις τέσσερις πηγαίνουν στο μυαλό όταν οι σκέψεις μας μετατρέπονται σε διακοπές γκολφ: Grand Bahama Island, Νήσος Νήσος Πρόβιντενς (Nassau), Μεγάλη Exuma και Treasure Cay στους Abacos.

Freeport - νησί Grand Bahama:

Το Freeport είναι το πνευματικό παιδί ενός βιρτζίνικου χρηματοδότη με ενδιαφέροντα ξυλεία στο νησί. Το 1955, Wallace Groves χορηγήθηκε 50.000 στρέμματα βουτιάς από την κυβέρνηση της Μπαχάμιας. Στη συνέχεια έχτισε το Freeport, τώρα τη δεύτερη πόλη των Μπαχάμες.

Πού να παίξετε γκολφ στο Freeport Υπάρχει ένα μεγάλο γήπεδα γκολφ στο νησί Grand Bahama που ονομάζεται Reef Course, το οποίο είναι μέρος του Grand Lucayan Resort.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Freeport

Εδώ είναι μόνο μια μικρή δειγματοληψία:

Πού να μείνετε στο Freeport:

Τα περισσότερα από τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία στο Grand Bahama, με μερικές εξαιρέσεις, προσφέρουν καλά, καθαρά καταλύματα. Τα μεγάλα θέρετρα μπορούν να συγκριθούν ευνοϊκά με οτιδήποτε στον πλανήτη. Τα μικρά ξενοδοχεία είναι τυπικά για αυτά που μπορείτε να περιμένετε στα νησιά: καθαρά και τακτοποιημένα, αλλά λίγο λείπει από ανέσεις.

Πού να φάτε στο Freeport

Μεγάλη κουζίνα, Μπαχάμες κουζίνα, τροπικά ποτά και μουσική των νησιών. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

Νασάου, Νέο Νησί Providence:

Το Nassau, πρωτεύουσα των Μπαχάμες, υπήρξε ο κόμβος του νησιωτικού έθνους για σχεδόν 500 χρόνια, από τότε που οι θρυλικοί πειρατές, όπως ο Major Bonet, η Mary Reid και η Blackbeard χρησιμοποιούσαν το προστατευμένο λιμάνι ως καταφύγιο από το βρετανικό βασιλικό ναυτικό.

Σήμερα, οι πειρατές έχουν φύγει πολύ και μόνο έχουν αντικατασταθεί από τραπεζίτες και χρηματοδότες (ακόμη και πειρατές, αν και όχι στο όνομα) και η πόλη είναι τόσο απασχολημένη και φιλόξενη όσο ποτέ.

Πού να παίξετε γκολφ στο Nassau

Δραστηριότητες σε Νασάου

Πού να μείνετε στο Nassau

Πού να φάτε στο Nassau

Μεγάλη Exuma:

Τα Exumas - τα δύο κύρια νησιά, το Great Exuma και το Little Exuma και τα 365 μικρά νησάκια, είναι μια απομακρυσμένη, όμορφη γη κυματιστών λόφων πάνω από τις θάλασσες της ακουαμαρίνας, τις παραλίες που κόβουν την ανάσα και τους παρθένους υφάλους όπου η κολύμβηση με αναπνευστήρα, ζωή από ένα χόμπι. Θα μπορούσε ο παράδεισος να είναι καλύτερο από αυτό;

Θα μπορούσε, τουλάχιστον για μερικούς: υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο γκολφ Greg Norman παγκόσμιας κλάσης στο Great Exuma.

Πού να παίξετε γκολφ στο Exumas

Πού να μείνετε στο Exumas

Οι τέσσερις εποχές στο Emerald Bay

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στα Exumas

Οι Abacos:

Έχω περάσει πολλές ευτυχισμένες μέρες στο Abacos, μια λαμπερή σειρά νησιών περίπου 175 μίλια ανατολικά του Palm Beach. Αυτά τα νησιά, ακριβώς στα ανατολικά του Nassau, μας προσφέρουν έναν εντελώς νέο κόσμο ανοιχτών ακτών και μικροσκοπικών νησιών για εξερεύνηση, βαρκάδα, ιστιοπλοΐα, κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις και, ναι, ακόμη και γκολφ. Αυτά τα Abacos είναι πασπαλισμένα με μικροσκοπικά ξενώνες, οικογενειακά διοικούμενα ξενοδοχεία και μερικά θέρετρα, όλα τα οποία επιτρέπουν μια πιο προσωπική εμπειρία.

Πού να μείνετε και να παίξετε γκολφ στο Abacos:

Πώς να φτάσετε στις Μπαχάμες ::

Τα νησιά των Μπαχάμες εξυπηρετούνται από δύο διεθνή αεροδρόμια : το Διεθνές Αεροδρόμιο Nassau και το Διεθνές Αεροδρόμιο Grand Bahama. Αυτά τα δύο αεροδρόμια εξυπηρετούνται από όλες σχεδόν τις εγχώριες αεροπορικές εταιρείες των Η.Π.Α., καθώς και τις αεροπορικές εταιρίες από τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Ταξιδεύοντας στα Out Islands των Μπαχάμες επιτυγχάνεται μέσω της Bahamasair. Η Bahamasair προσφέρει τακτική προγραμματισμένη υπηρεσία προς τα Abacos, Exumas και τα περισσότερα από τα μικρότερα κατοικημένα νησιά.

Η διαδρομή προς το Abacos και το The Exumas μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσω του Fast Ferry από το Potter's Cay στο Nassau - η καθημερινή προγραμματισμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισκεφθείτε το Out Island. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι άμεσα διαθέσιμα και στα δύο διεθνή αεροδρόμια.

Τελικά:

Ταξιδεύω και γράφω για τα νησιά των Μπαχάμες εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Οι Μπαχάμες είναι δικοί μου, προσωπικοί αγαπημένοι προορισμοί διακοπών. Λατρεύω τα σμαραγδένια νερά, τη λαμπερή λευκή άμμο, τους φιλικούς ανθρώπους και το γενικό αίσθημα ευημερίας. Ποτέ δεν είχα κακή εμπειρία οπουδήποτε στις Μπαχάμες. Ποτέ δεν έχω την ευκαιρία να φτάσω σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύω ανάμεσα σε αυτά τα πιο όμορφα νησιά. Ελπίζω πραγματικά ότι απολαμβάνετε την επίσκεψή σας στις Μπαχάμες όσο πάντα έχω.

Παρακολουθήστε με στο Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου σχετικά με το Golf και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου