Πού να γκολφ στο Freeport, Grand Bahama Island

Με τον εντυπωσιακό συνδυασμό οικολογικών θαυμάτων και ανθρωπογενών αξιοθέατων, το γήπεδο γκολφ Reefs, μέρος του Grand Lucayan Resort στο Freeport, το νησί Grand Bahama, καθιστούν το νησί έναν προφανή προορισμό για τους παίκτες του γκολφ που αναζητούν μια μικρή χειμερινή ηλιοφάνεια.

Το Grand Bahama είναι το τέταρτο μεγαλύτερο από τα νησιά των Μπαχάμες. Παίρνει το όνομά του από το ισπανικό "gran bajamar" - που σημαίνει "μεγάλες ρηχές" - για τα πολλά διαμερίσματα και τα κοπάδια στα νερά του νησιού.

Αυτά τα διαμερίσματα και τα κοπάδια τεντώνονται για μίλια από την ακτή, ο σμαραγδένιος ωκεανός σπάνια βαθύτερος από έξι ή οκτώ πόδια μέχρι ο ωκεανός να πέφτει σε φανταστικά βάθη από την Grand Bahama Bank, μια ωκεάνια παιδική χαρά που ανταγωνίζεται και το Μεγάλο Barrier Reef της Αυστραλίας.

Το νησί Grand Bahama βρίσκεται μόλις 55 μίλια από τις ακτές της Φλόριντα. Από τα ανατολικά προς τα δυτικά μετράει περίπου 96 μίλια, πλαισιωμένα από πόλεις, χωριά και κρησφύγετα που προσφέρουν μόνιμες αποδείξεις για τους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς που έχουν ονομάσει το σπίτι του νησιού.

Για σχεδόν 300 χρόνια από την αρχή της ιστορίας της, το Grand Bahama ήταν σχεδόν ακατοίκητο. Στη συνέχεια, με την ανάπτυξη του Freeport / Lucaya στη δεκαετία του 1950 και λόγω της στενής εγγύτητας του νησιού με την ανατολική ακτή της Φλόριντα, είναι πλέον ένα από τα πιο επισκέψιμα από όλα τα Μπαχάμες νησιά.

Το Grand Bahama Island είναι ένας μοναδικός προορισμός. Επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδυάσουν μια κοσμοπολίτικη διακοπή σε ένα θέρετρο παγκόσμιας κλάσης με τη γοητεία των ιστορικών αλιευτικών χωριών και των ανακαλυμμένων οικολογικών θησαυρών.

Έχει ένα από τα μεγαλύτερα υποβρύχια συστήματα σπηλιά στον κόσμο, τρία εθνικά πάρκα, ατελείωτες παραλίες, σμαραγδένιο πράσινο νερό και μαγευτική θαλάσσια ζωή.

Γκολφ στο νησί Grand Bahama:

Με μια κορυφαία σειρά μαθημάτων πρωταθλήματος, το γκολφ στο Grand Bahama Island είναι τόσο καλό όσο και με το Reef Course, μέρος του Grand Lucayan Resort στο Freeport.

Το Grand Bahama Island προσφέρει ένα απίστευτο Γκολφ στην εμπειρία των Μπαχάμες .

Πώς να πάτε εκεί:

Τα νησιά των Μπαχάμες εξυπηρετούνται από δύο διεθνή αεροδρόμια: το Διεθνές Αεροδρόμιο Nassau και το Διεθνές Αεροδρόμιο Grand Bahama. Αυτά τα δύο αεροδρόμια εξυπηρετούνται από όλες σχεδόν τις εγχώριες αεροπορικές εταιρείες των Η.Π.Α., καθώς και τις αεροπορικές εταιρίες από τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Ταξιδεύοντας στα Out Islands των Μπαχάμες επιτυγχάνεται μέσω της Bahamasair. Η Bahamasair προσφέρει τακτική προγραμματισμένη υπηρεσία προς τα Abacos, Exumas και τα περισσότερα από τα μικρότερα κατοικημένα νησιά.

Η διαδρομή προς το Abacos και το The Exumas μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσω του Fast Ferry από το Potter's Cay στο Nassau - η καθημερινή προγραμματισμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισκεφθείτε το Out Island. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι άμεσα διαθέσιμα και στα δύο διεθνή αεροδρόμια.

Τελικά:

Ταξιδεύω και γράφω για τα νησιά των Μπαχάμες εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Οι Μπαχάμες είναι δικοί μου, προσωπικοί αγαπημένοι προορισμοί διακοπών. Λατρεύω τα σμαραγδένια νερά, τη λαμπερή λευκή άμμο, τους φιλικούς ανθρώπους και το γενικό αίσθημα ευημερίας. Ποτέ δεν είχα κακή εμπειρία οπουδήποτε στις Μπαχάμες. Ποτέ δεν έχω την ευκαιρία να φτάσω σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύω ανάμεσα σε αυτά τα πιο όμορφα νησιά.

Ελπίζω πραγματικά ότι απολαμβάνετε την επίσκεψή σας στις Μπαχάμες όσο πάντα έχω.

Πραγματικά δεν υπάρχει πουθενά όπως στις Μπαχάμες, αλλά αν ψάχνετε για περισσότερες ιδέες, ίσως να θέλετε να εξετάσετε έναν ή περισσότερους από αυτούς τους καταπληκτικούς προορισμούς: τη Σκωτία, τη Φλόριντα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική , τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες , σε όλη την Καραϊβική και Μεξικό και πολλά άλλα.