Νασάου και γκολφ Paradise Island Golf (Μπαχάμες)

Νασάου και γκολφ Paradise Island Golf (Μπαχάμες)

Nassau και Paradise Island Golf (Μπαχάμες): Το Nassau και το Paradise Island είναι βασικά το ένα και το αυτό: Nassau είναι η πρωτεύουσα των νησιών των Μπαχάμες - Paradise Island γειτνιάζει Nassau. Αυτό το ζευγάρι νησιών διατηρεί ένα ξεχωριστό μείγμα διεθνής γοητείας και τροπικής ευκολίας, δίνοντας στους ταξιδιώτες την ελευθερία να κάνουν τα πάντα ή τίποτα καθόλου. Το γκολφ είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα του Nassau και του Paradise Island.

Νασάου:

Το Νασάου είναι το σπίτι της Μπαχάμιας εθνικής πρωτεύουσας, του πολυσύχναστου κόμβου των Νήσων των Μπαχάμες, που εντοπίζει την κληρονομιά του πίσω στις ναυαγέλες του θρυλικού πειρατή Blackbeard. Ιδιαίτερα βραβευμένη για το προστατευμένο λιμάνι της, η πόλη έκανε ιστορία και την διαφύλαξε όμορφα σε αποικιακά αρχοντικά, καθεδρικούς ναούς και φρούρια του 18ου αιώνα. Υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε. Φροντίστε να δείτε τη σκάλα της Βασίλισσας, της οποίας τα 66 σκαλιά οδηγούν σε μια θέα που δεν πρέπει να χάσετε.

Η καλωδιακή παραλία, μια έκταση 10 μιλίων από αστραφτερή άμμο και σμαραγδένιο ωκεανό, είναι το κόσμημα του New Providence. Και εδώ είναι ότι θα βρούμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στις Μπαχάμες - TPC στο Baha Mar, Jack Jack Nicklaus Signature Design. Το ακίνητο βρίσκεται στην ανάπτυξη της Baha Mar ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη Nassau

Παραδεισένιο νησί:

Τα 685 στρέμματα του Paradise Island συνδέονται με την πόλη Nassau με δύο θεαματικές γέφυρες 600 ποδιών. Το νησί αναπτύσσεται σχεδόν αποκλειστικά για να φιλοξενήσει ταξιδιώτες, με θέρετρα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, γήπεδο γκολφ, ενυδρείο και καζίνο.

Το Paradise Island φιλοξενεί την Ατλαντίδα, ένα θέρετρο αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων που δεν έχει ίση αξία σε κανένα σημείο του κόσμου. Η Ατλαντίδα διαθέτει επίσης μία από τις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου. Πολύ λίγες ιδιωτικές κατοικίες υπάρχουν στο νησί.

Πού να παίξετε γκολφ στο Nassau και το Paradise Island

Πέρα από τα νέα νησιά Πρόβιντεντ και Παράδεισος υπάρχουν αρκετές επιλογές για το πού να μείνετε και να παίζετε γκολφ στις Μπαχάμες .

Πώς να πάτε εκεί:

Τα νησιά των Μπαχάμες εξυπηρετούνται από δύο διεθνή αεροδρόμια: το Διεθνές Αεροδρόμιο Nassau και το Διεθνές Αεροδρόμιο Grand Bahama. Αυτά τα δύο αεροδρόμια εξυπηρετούνται από όλες σχεδόν τις εγχώριες αεροπορικές εταιρείες των Η.Π.Α., καθώς και τις αεροπορικές εταιρίες από τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Ταξιδεύοντας στα Out Islands των Μπαχάμες επιτυγχάνεται μέσω της Bahamasair. Η Bahamasair προσφέρει τακτική προγραμματισμένη υπηρεσία προς τα Abacos, Exumas και τα περισσότερα από τα μικρότερα κατοικημένα νησιά.

Η διαδρομή προς το Abacos και το The Exumas μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσω του Fast Ferry από το Potter's Cay στο Nassau - η καθημερινή προγραμματισμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισκεφθείτε το Out Island. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι άμεσα διαθέσιμα και στα δύο διεθνή αεροδρόμια.

Τελικά:

Ταξιδεύω και γράφω για τα νησιά των Μπαχάμες εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια. Οι Μπαχάμες είναι δικοί μου, προσωπικοί αγαπημένοι προορισμοί διακοπών. Λατρεύω τα σμαραγδένια νερά, τη λαμπερή λευκή άμμο, τους φιλικούς ανθρώπους και το γενικό αίσθημα ευημερίας. Ποτέ δεν είχα κακή εμπειρία οπουδήποτε στις Μπαχάμες.

Ποτέ δεν έχω την ευκαιρία να φτάσω σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύω ανάμεσα σε αυτά τα πιο όμορφα νησιά. Ελπίζω πραγματικά ότι απολαμβάνετε την επίσκεψή σας στις Μπαχάμες όσο πάντα έχω.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel