Ελέγξτε το 99 Cent Store του Jack στο NYC

Οι New Yorkers Flock στο κατάστημα 99 Cent του Jack για να εξοικονομήσουν χρήματα για Essentials

Εξοικονομήστε μεγάλα χρήματα για τα προϊόντα πρώτης ανάγκης στα καταστήματα του 99 Cent Store του Jack στο Μανχάταν. Αυτό το αγαπημένο κατάστημα των 99 λεπτών της Νέας Υόρκης πωλεί σχεδόν τα πάντα: Ψάξτε για είδη παντοπωλείου, ρούχα, είδη γραφείου, οικιακά σκεύη και πολλά άλλα. Ευτυχώς, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε πολλά είδη του 99 Cent Store για το διαφημισμένο 99 σεντς. άλλες τιμές είναι ελαφρώς υψηλότερες, αλλά ακόμα αναζωογονητικά φθηνές. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εξοικονόμηση κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο 99 Cent Store του Jack κοντά σας:

Τι μπορώ να περιμένω στα καταστήματα 99 Cent του Jack;

Στο Jack's, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φθηνά εμπορικά σήματα (όπως Boca, Sun-Maid και πολλά άλλα) δίπλα σε φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις εκτός μάρκας (όπως τα μπισκότα της κας Freshley αντί του Little Debbie). Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι λίγο αυστηρότερος αυτές τις μέρες, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στα βασικά σας αντικείμενα κάνοντας αγορές εδώ. Το Jack's δεν είναι βρώμικο, αλλά τα καταστήματα είναι καθαρά και καλά αποθηκευμένα και οι γραμμές πληρωμής κινούνται αρκετά γρήγορα.

Τι είναι ο Κόσμος του Jack;

Ο Jack's World είναι το ελαφρώς υψηλότερο κατάστημα αδελφών της εταιρείας. Στον Κόσμο του Jack, θα βρείτε ενδυμασίες με επώνυμα ονόματα (μερικές φορές ελαφρώς ακανόνιστα και μερικές φορές ωραία) και είδη οικιακής χρήσης. Κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης επίσκεψης, χτυπήσαμε φτηνά γλυκά καλούδια από τον Champion, Jockey και τον Trader Joe. Φυσικά, το απόθεμα ποικίλλει, επομένως ποτέ δεν ξέρετε τι ακριβώς θα βρείτε.

Πού βρίσκονται οι αποθηκευτικοί χώροι του 99 Jack στην πόλη της Νέας Υόρκης;

Τα καταστήματα 99 Cent του Jack έχουν τρεις θέσεις στο Μανχάταν.

Η θέση του 32ου ορόφου είναι το κατάστημα ναυαρχίδων και περιλαμβάνει το κατάστημα 99 Cent του Jack του κάτω και τον κόσμο του Jack's Upstairs.