Νέα Υόρκη Αλκοολούχων και Ποτών Νόμων Οδηγός

Γνωρίστε τους κανόνες πριν σηκώσετε το ποτήρι σας

Εάν πηγαίνετε σε ένα ταξίδι στην πόλη της Νέας Υόρκης, πιθανότατα μπορείτε να απολαύσετε μερικά ενήλικα ποτά σε μερικές από τις παγκοσμίως γνωστές παμπ, μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια. Είναι πάντα καλύτερο να γνωρίζετε τους κανόνες σε μια πόλη στην οποία δεν είστε εξοικειωμένοι πριν εμφανιστείτε. Εδώ είναι η lowdown για τις πιο σημαντικές πληροφορίες για τη Νέα Υόρκη.

Νομική ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος

Η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι 21, όπως συμβαίνει παντού στις Ηνωμένες Πολιτείες, και τα περισσότερα μπαρ και εστιατόρια θα σας ζητήσουν την ταυτότητά σας εάν μοιάζετε με την ηλικία κάτω των 21 ετών.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, άτομα κάτω των 21 ετών δεν επιτρέπονται σε μπαρ, αλλά επιτρέπονται σε εστιατόρια όπου σερβίρεται αλκοόλ.

Ορισμένοι χώροι συναυλιών περιορίζουν τους επισκέπτες σε αυτούς 21 και άνω ή 18 ετών. Αυτός είναι συνήθως ο τρόπος με τον οποίο επιβάλλουν την ηλικία κατανάλωσης. θα χρεωθείτε στην είσοδο του χώρου αλλά όχι πάλι όταν πηγαίνετε στο μπαρ. Αυτό είναι συνήθως πολύ σαφές όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο για ένα γεγονός, αλλά είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε αν ταξιδεύετε με ηλικιωμένους εφήβους. Ορισμένα καταστήματα διαθέτουν βραχιολάκια για τους επισκέπτες που έχουν ήδη αποδείξει την ηλικία τους και τους επιτρέπεται να αγοράζουν αλκοόλ.

Όταν προσφέρονται αλκοολούχα ποτά

Το Liquor δεν μπορεί να σερβιριστεί από μπαρ και εστιατόρια στην πόλη της Νέας Υόρκης από τις 4 έως τις 8 το πρωί, αν και ορισμένα μπαρ και εστιατόρια επιλέγουν να έχουν "τελευταία κλήση" και να κλείνουν νωρίτερα από τις 4 το πρωί. εξαρτάται από αυτά. Είπε άλλος τρόπος, αυτός ο κανόνας σημαίνει αυτό τα μπαρ μπορούν να σερβίρουν αλκοολούχα ποτά από τις 8 π.μ. έως τις 4 το πρωί, εάν το επιλέξουν, εκτός από τις Κυριακές.

Από τον Σεπτέμβριο του 2016, ως αποτέλεσμα του λεγόμενου Brunch Bill, τα εστιατόρια και τα μπαρ μπορούν να αρχίσουν να σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτά την Κυριακή 10 το πρωί παρά το μεσημέρι, που ήταν ο νόμος από τη δεκαετία του 1930. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια μιμόζα ή αιματηρή Μαρία με το brunch της Κυριακής, κάτι που δεν ήταν δυνατό πριν από τη διέλευση αυτού του λογαριασμού.

Όταν αγοράζετε μπύρα, κρασί και αλκοόλ

Οι νόμοι για τα αλκοολούχα ποτά της Νέας Υόρκης περιορίζουν την πώληση κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών σε καταστήματα αλκοολούχων ποτών, αλλά η μπύρα είναι διαθέσιμη σε πολυκαταστήματα, μπιλιάρδο και παντοπωλεία. Μπορείτε να αγοράσετε μπύρα 24 ώρες την ημέρα, εκτός από τις Κυριακές, όταν δεν μπορεί να πωληθεί από τις 3 το πρωί έως το μεσημέρι. Τα καταστήματα αλκοολούχων ποτών δεν μπορούν να πουλήσουν οινοπνευματώδη ποτά από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 9 το πρωί, εκτός από τις Κυριακές όταν οι πωλήσεις επιτρέπονται μόνο από το μεσημέρι μέχρι τις 9 μ.μ. Τα καταστήματα Liquor δεν μπορούν να πουλήσουν ποτά ή κρασί κατά την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Πίνοντας σε δημόσιους χώρους

Στη Νέα Υόρκη, είναι παράνομο να πίνετε αλκοολούχα ποτά σε δημόσιους χώρους. αυτό περιλαμβάνει επίσης την κατοχή ενός ανοικτού δοχείου αλκοόλ. Αυτό ισχύει είτε είστε ή όχι νόμιμης ηλικίας και ισχύει για κατανάλωση αλκοόλ ή αλκοολούχων ποτών σε πάρκα, σε δρόμους ή σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο. Από τον Μάρτιο του 2016, η αστυνομία δεν θα συλλάβει τους παραβάτες στο Μανχάταν που βρέθηκαν με ανοιχτό εμπορευματοκιβώτιο, αλλά μπορούν ακόμα να εκδώσουν πρόσκληση, γνωστή και ως εισιτήριο. Αυτή η αλλαγή στην επιβολή ισχύει μόνο στο Μανχάταν, οπότε και στους άλλους δήμους, δεν θα είναι απαραιτήτως τόσο επιεική. Και μπορείτε ακόμα να συλληφθείτε, ακόμη και στο Μανχάταν, αλλά είναι λιγότερο πιθανό ότι θα σας συλλάβουν μόνο για να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί στο πάρκο.