Το Μανχάταν παίρνει το πρώτο του Purr-Manent Cat Café στο σαλόνι μενού

Για τους φανατικούς της γάτας, αυτό το καφέ είναι το κοπάδι της γάτας

Ήρθαν, έβραζαν, κατέλαβαν. Ναι, δεδομένης της άγριας επιτυχίας του πρώτου pop-up καφενείου γάτας του Manhattan, όπου οι άνθρωποι παρατάχθηκαν για αρκετές ώρες για να χτυπήσουν κάποια γατούλα γατούλας, ήταν απλώς θέμα χρόνου πριν κάποιος φτιάξει ένα κουτάβι. (Προειδοποίηση: Αυτή η ιστορία ήταν αδύνατο να αναφερθεί χωρίς κάποιες απαιτούμενες γρίφοι γάτας). Μέρος μιας μεγαλύτερης καφετής γάτας που σαρώνει το έθνος (και μια εισαγωγή από τους πρωτοπόρους της Ιαπωνίας ), το Meow Parlor έκανε το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο του 2014 στο Lower East Side , όπου όλες οι δροσερές γάτες στην πόλη προτιμούν να περιπλανηθούν.

Γιατί ένα Cafe Cat;

Η ιδέα είναι απλή: Συνδέστε τους λάτρεις της γάτας με τις γάτες που χρειάζονται αγάπη και ελπίζετε να κάνετε μερικούς αγώνες για να βρείτε τα γατάκια μόνιμα σπίτια. Όλες οι γάτες είναι έτοιμες για υιοθεσία, όμως, είναι απολύτως αποδεκτό να έρχονται για μερικές αλυσίδες που δεν συνοδεύονται από αλυσίδες (αν και είναι γάτες, είναι πιθανό να προτιμούν την εταιρεία σας εάν υπάρχει πράγματι κάποια συμβολοσειρά στο παιχνίδι σας μαζί). Σε αυτή την πόλη των μικρών χώρων, όπου οι ιδιοκτήτες συχνά κουνιούνται με τα κατοικίδια ζώα, και οι απαιτήσεις εργασίας και πολυάσχολης κοινωνικής ζωής μπορούν να σας κρατήσουν μακριά από το σπίτι για πολλές ώρες, αυτό μπορεί να είναι μόνο η γάτα που εσείς ακολουθείτε.

Για να επισκεφθείτε, οι πελάτες πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων, σε απευθείας σύνδεση-το παιχνίδι γατούλα και αγκαλιάσεις στο café Hester Street ξεκινούν από $ 6 ανά 30 λεπτά. Όταν μπείτε στο καφέ, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε μια παραίτηση, να γλιστρήσετε από τα παπούτσια σας, να πάρετε ένα παιχνίδι γάτας και να προχωρήσετε σε δράση: Μέχρι δώδεκα γάτες διάσωσης περιφέρονται ελεύθερα στο χώρο, χαλαρώνοντας στα μαξιλάρια και τη γάτα τα ράφια με επένδυση σε κρεβάτι (μπορείτε επίσης να διαβάσετε τις αναρτημένες φωτογραφίες και το βιογραφικό που προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υπόβαθρα των γατών).

Το τέλος συμμετοχής περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi , εάν θέλετε να παρουσιάσετε στους νέους φίλους σας γάτες τα πιο πρόσφατα δημοφιλή βίντεο γάτας στο YouTube.

Το καφέ φιλοξενεί έναν περιορισμένο αριθμό πελατών τη φορά (για να μην κατακλύσουν τις γάτες), έτσι οι επιφυλάξεις είναι απαραίτητες. Δείτε την ιστοσελίδα τους για λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες τους και πώς να κάνετε κράτηση.

Φαγητό και ποτό

Αν θέλετε να συνδυάσετε το γάτα σας με καφέ και ζύμη, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το καφενείο είναι το πνευματικό τέχνασμα των λάτρεις των γατών και της ζαχαροπλαστικής Christina Ha (συνιδιοκτήτης των αρτοσκευασμάτων Macaron Parlor) και της Emilie Legrand (ενός από τους πρώτους αρχιμάγειρες αρτοποιίας). Τρέχουν το ζαχαροπλαστείο Meow Parlor, ακριβώς δίπλα στη γωνία (που είναι το πώς ήταν σε θέση να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς υγείας της πόλης για να προσφέρουν φαγητό μεταξύ των αιλουροειδών) και να ενθαρρύνουν τους προστάτες να φέρουν σνακ και ποτά πίσω μαζί τους. Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε macaroons και μπισκότα μαρμελάδας σε σχήμα γάτας.

Φέρτε σπίτι ένα φίλο

Το Meow Parlor έχει συνεργαστεί με την τοπική ομάδα διάσωσης και υιοθεσίας γάτας KittyKind, η οποία διατηρεί άψογα το καφενείο με τις γάτες. Όλα τα γατάκια είναι άνω των τεσσάρων μηνών, έχουν στειρωθεί και είναι ενημερωμένα με τα πλάνα τους. Εάν βρείτε τον αγώνα αγώνα, θα περάσετε από ένα γρήγορο έλεγχο ιστορικού με το KittyKind και θα σας ζητηθεί να πληρώσετε ένα τέλος υιοθεσίας για να αντισταθμίσετε τα έξοδα του οργανισμού.