Μια περιήγηση στα παράθυρα διακοπών στη Νέα Υόρκη

Η γραφική διαδρομή προς τα καταστήματα των καταστημάτων και τα τρόφιμα σταματά

Η Νέα Υόρκη είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, διακοσμημένο με φώτα, διακοσμητικά με πούλιες και χριστουγεννιάτικα δέντρα φαινομενικά γύρω από κάθε γωνιά. Τα λαμπερά, μαγευτικά παράθυρα του πολυκαταστήματος είναι ένα θέαμα που βλέπει κανείς στους μεγάλους πολυσύχναστους λιανοπωλητές γύρω από το Μανχάταν. Η παράδοση του εορταστικού παραθύρου εμφανίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1870, σύμφωνα με την Macy's, την πρώτη εταιρεία λιανικής πώλησης που ξεκίνησε την πορεία της.

Σκεφτείτε μια περιήγηση περιπάτου για διακοπές, όπου μπορείτε να δείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή εμπορικά καταστήματα της Νέας Υόρκης, πολυκατάστημα, παράθυρα διακοπών όπως τα 3 Bs: Bloomingdales, Barneys και Bergdorf, καθώς και η Sax Fifth Avenue, Lord & Taylor και Macy's. Μάθετε για τις στάσεις κατά μήκος του δρόμου για να ζεσταθείτε με ένα ζεστό ρόφημα ή ένα καλό γεύμα, μερικά σημεία αγορών και τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε.

Η Πεζοπορία

Η βόλτα με τα πόδια σε απόσταση 6 διαμερισμάτων καλύπτει περίπου δύο μίλια και πρέπει να διαρκέσει περίπου δύο ώρες, ανάλογα με τη βηματοδότηση. Εάν σταματήσετε στα καταστήματα, τότε όλα τα στοιχήματα είναι απενεργοποιημένα. Μπορεί να χαθείτε εκεί για μερικές ώρες.

Για την καλύτερη εμπειρία πεζοπορίας, φορέστε ζεστά ρούχα, άνετα παπούτσια και παρακολουθήστε τα αντικείμενα σας, καθώς η περιοχή γύρω από τις διάφορες οθόνες παραθύρων μπορεί να είναι γεμάτη.

Σχετικά με την αποκάλυψη παραθύρων

Τα παράθυρα διακοπών σε κάθε πολυκατάστημα παρουσιάζονται σε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα, αλλά όλα πρέπει να είναι από την ημέρα των Ευχαριστιών μέχρι το νέο έτος.

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε τα διακοσμητικά παράθυρα κατά τη διάρκεια των γεγονότων αποκάλυψης λόγω του συνωστισμού, αλλά οι επιδόσεις και ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι διασκεδαστικοί.

Καλύτερος χρόνος να πάει

Ο καλύτερος χρόνος για να πάει εξαρτάται από το αν θέλετε να αισθανθείτε μέρος ενός μεγάλου πλήθους. Αν προτιμάτε να παραλείψετε τις παρατεταμένες γραμμές, τότε μην ξεχνάτε ότι η συσσώρευση στα παράθυρα είναι η μεγαλύτερη στα Σαββατοκύριακα και νωρίς το βράδυ.

Και, αν και τα παράθυρα είναι καλύτερα απολαμβάνουν όταν είναι σκοτάδι, μπορούν να εκτιμηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς, όταν τα πλήθη είναι πιο λεπτή.

Πρώτη στάση: Bloomingdale's

Η περιοδεία των παραθεριστικών παραθύρων ξεκινά από το Bloomingdale , όπου τα παράθυρα γύρω από ένα θέμα, για παράδειγμα, τα τελευταία χρόνια έχουν συμπεριλάβει το "Φως" και την "Έκπληξη και χαρά των διακοπών μέσα από τις αισθήσεις", που είχαν "μυρωδιά-οραματισμό "δείχνει wafting τις μυρωδιές της κανέλας στο πλήθος.

Το Bloomingdale's βρίσκεται στη λεωφόρο Lexington μεταξύ των 59ων και 60ών δρόμων. Μπορείτε να πάρετε μια καμπίνα εκεί ή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα του μετρό, πάρτε το N, R, W, 4, 5, ή 6 στη στάση 59th Street / Lexington Avenue.

Το Bloomingdale έχει ένα από τα καλύτερα τμήματα καλλυντικών της πόλης, καθώς και μια ζαλιστική σειρά εμπορευμάτων από τσάντες υψηλών προδιαγραφών μέχρι πολυτελή κλινοσκεπάσματα. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το κατάστημα έχει πολλές μεγάλες πωλήσεις και προσφορές και μπορείτε να εγγραφείτε ως πιστός αγοραστής για πρόσθετες εκπτώσεις και προσφορές.

Εάν αισθάνεστε πενιχρό, τότε μέσα Bloomies είναι μερικά καλά σημεία για ένα γεύμα ή τη θεραπεία σε διάφορες διαφορετικές καφετέριες, όπως το Le Train Bleu, το Magnolia Bakery ή ο David Burke στο Bloomingdale's.

Σε κοντινή απόσταση από την τρίτη λεωφόρο και τη 60η οδό, πηγαίνετε στο Candy Bar του Dylan εάν θέλετε να εξερευνήσετε ένα κατάστημα καραμελών που θα έκανε το κεφάλι του Willy Wonka να γυρίσει.

Barneys Νέα Υόρκη

Από το Bloomingdale, περπατήστε δύο μπλοκ δυτικά κατά μήκος της 60ης οδού (αν περνάτε από το πάρκο Avenue κατευθυνθείτε με τον σωστό δρόμο) μέχρι να φτάσετε στη λεωφόρο Madison. Ο Barneys βρίσκεται στη λεωφόρο Madison μεταξύ 60ου και 61ου δρόμου στη δυτική πλευρά του δρόμου.

Τα παράθυρα διακοπών του Barneys είναι τα πιο ασυνήθιστα της Νέας Υόρκης. Τείνουν να επισημαίνουν τα σύγχρονα θέματα και είναι συνήθως διαφορετικά από τα παράθυρα διακοπών που θα δείτε σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Για παράδειγμα, τα τελευταία χρόνια, ο φυσητήρας γυαλιού Dale Chihuly σχεδίασε τα παράθυρα "Chillin Out", το έργο Love Joy Joy ήταν ένα έργο συνεργασίας από διάφορους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες. και η τέχνη εμπορικών σημάτων των αδελφών Haas εκτίθεται ως "Haas για τις διακοπές" το 2017.

Για να φάτε, μπορείτε να επισκεφθείτε το Fred's, το οποίο φημίζεται για τις πατάτες τηγανιτές. Το Fred's βρίσκεται στο πολυκατάστημα στον 9ο όροφο.

Όσο για ένα pitstop ερασιτέχνες σοκολάτας, ελέγξτε το κατάστημα της Teuscher Chocolates της Ελβετίας λίγο έξω από τη λεωφόρο Madison στην 61η οδό.

Bergdorf Goodman

Από τους Barneys, περπατήστε ένα μακρύ μπλοκ δυτικά κατά μήκος της 61ης ή της 60ης οδού μέχρι να φτάσετε στην Πέμπτη Λεωφόρο. Προχωρήστε νότια στην Πέμπτη Λεωφόρο. Θα γνωρίζετε ότι πηγαίνετε με τον σωστό δρόμο επειδή οι αριθμοί των δρόμων θα είναι κατά φθίνουσα σειρά. Και, θα δείτε το περίτεχνο Pulitzer Κρήνη μπροστά από το Plaza. Το Plaza μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να κάνετε ένα διάλειμμα για το απογευματινό τσάι. Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι πάντα όμορφα διακοσμημένο για τη σεζόν.

Συνεχίστε να περνάτε νότια κατά μήκος της Πέμπτης Λεωφόρου και θα βρείτε τα παράθυρα διακοπών στο Bergdorf Goodman κατά μήκος της Πέμπτης Λεωφόρου από τον 58ο έως τον 57ο δρόμο. Αυτά τα παράθυρα δεν παραλείπουν ποτέ να εντυπωσιάσουν. Έχουν συνήθως αντίκες και μόδα μόδας σε όμορφα σχεδιασμένες σκηνές.

Από το Bergdorf, ως στάση μπόνους, διασχίστε τη Fifth Avenue και ρίξτε μια ματιά στα διακοσμητικά της Tiffany & Co. Εκτός από τις εντυπωσιακές οθόνες, το εσωτερικό του καταστήματος διαθέτει όμορφα δέντρα με διακοσμητικά στοιχεία στο μπλε μοτίβο του καταστήματος.

Saks Fifth Avenue

Συνεχίστε περπατώντας την Πέμπτη Λεωφόρο στην ανατολική πλευρά του δρόμου. Στο δρόμο προς Saks, θα περάσετε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου , ανάμεσα στους 51ους και 50ους ​​δρόμους, ο οποίος είναι ελεύθερος να επισκεφθείτε.

Η Saks Fifth Avenue βρίσκεται στην 5η Λεωφόρο μεταξύ των 49ων και 50ών οδών. Τα παράθυρα διακοπών στο Saks είναι παιχνιδιάρικα, συχνά ελκυστικά για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, όπως η απονομή του σεβασμού προς την 80η επέτειο του Snow White και των Επτά Νάνων το 2017.

Το Saks βρίσκεται απέναντι από το Rockefeller Center , το οποίο αξίζει πάντα να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το σπίτι στο πιο διάσημο παγοδρόμιο της Νέας Υόρκης , καθώς και το εικονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο , μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Rock Centre αφού δείτε τα παράθυρα διακοπών στο Saks.

Λόρδος και Τέιλορ

Από το Saks, συνεχίστε να ταξιδεύετε νότια κατά μήκος της 5ης Λεωφόρου. Θα περάσετε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης και το Bryant Park . Το Bryant Park διαθέτει τα χειμερινά καταστήματα Holiday Village και ένα δωρεάν παγοδρόμιο πριν φτάσετε στο Lord & Taylor που βρίσκεται ανάμεσα στους δρόμους 38 και 39.

Τα παράθυρα στο Lord & Taylor απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες και διαθέτουν χαρακτηριστικά κλασικά εικονογραφήσεις διακοπών, όπως ένα χιονισμένο "Enchanted Forest" ένα χρόνο, και σκηνές από μια σφαίρα χιονιού στο "Best and the Brightest" το 2017.

Η πλατεία Herald Square του Macy

Κανένας περιηγητής στα παράθυρα διακοπών της Νέας Υόρκης θα είναι πλήρης χωρίς την τελευταία σας στάση στο Macy's. Για να φτάσετε εκεί από τον Lord & Taylor, συνεχίστε νότια κατά μήκος της Πέμπτης Λεωφόρου στην 34η οδό. Περπατήστε δυτικά κατά μήκος της 34ης οδού και πηγαίνετε δύο μπλοκ στο Broadway.

Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε μια στάση στο Empire State Building, καθώς βρίσκεται στην Πέμπτη Λεωφόρο στην 34η οδό. Και, ακόμη και αν δεν αφιερώσετε χρόνο στο κατάστρωμα παρατήρησης, μην ξεχάσετε να κοιτάξετε επάνω.

Το Macy έχει δύο σύνολα παραθύρων με οθόνες διακοπών, έξι συνολικά, ένα σε Broadway μεταξύ 34ου και 35ου δρόμου και ένα άλλο σε 34η οδό. Κατά τις ώρες αιχμής, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι ανά ώρα θα περάσουν από τα παράθυρα που συνήθως διαθέτουν εικονικές σκηνές από τις γιορτές της Νέας Υόρκης και ενθυλακώνουν το συναίσθημα της εποχής.