Ο οδηγός σας για πατινάζ στο παγοδρόμιο στο Rockefeller Center

Απολαύστε αυτή την κλασική εμπειρία της NYC από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Απριλίου

Το παγοδρόμιο στο Rockefeller Center είναι μια πεμπτουσία χειμερινή εμπειρία της Νέας Υόρκης. Το Rink at Rock Center άνοιξε για πρώτη φορά την Ημέρα των Χριστουγέννων το 1936. Μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 150 σκέιτερ κάθε φορά και το παγοδρόμιο έχει μήκος 122 πόδια και πλάτος 59 πόδια.

Συμβουλές για παγοδρομία στο κέντρο Rockefeller

Ενώ το πατινάζ στο Rockefeller Center είναι μια εμπειρία που πολλοί επισκέπτες της Νέας Υόρκης επιθυμούν, να θυμάστε ότι πληρώνετε ένα ασφάλιστρο για να μπορέσετε να πείτε "I skated στο Rockefeller Center", παρά την μικρή επιφάνεια παγοδρομίας και την συχνά γεμάτη ατμόσφαιρα .

Οι τιμές παγοδρομίας στο Rockefeller Center είναι πιο ακριβά κατά τις περιόδους αιχμής των διακοπών και το παγοδρόμιο είναι το πιο πολυάσχολο εκείνο το χρονικό διάστημα.

Όταν είναι λιγότερο γεμάτο

Νωρίς το πρωί κατά τις περιόδους διακοπών και τις εργάσιμες ημέρες πριν από τις 4 μ.μ. τείνουν να είναι οι λιγότερο σύντομες φορές φορές να πατίνω στο Rock Center. Είναι επίσης λιγότερο συνωστισμένη νωρίτερα και αργότερα την εποχή, σε σύγκριση με την εποχή αιχμής, η οποία διαρκεί από την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι την Πρωτοχρονιά .

Προσφορές πακέτων

Αν ανησυχείτε για τα πλήθη, υπάρχουν μερικές επιλογές για να εξασφαλίσετε πρόσβαση στο πατινάζ στο Rock Center. Το πρώτο πακέτο Skate είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε κράτηση για συγκεκριμένο χρόνο παγοδρομίας που ξεκινάει από τις 7-8 π.μ. Για 50-65 δολ. Το άτομο, μπορείτε να κάνετε skate και να απολαύσετε δωρεάν καφέ / ζεστή σοκολάτα ενώ πατάτε. Οι ημερομηνίες του 2017 είναι: 17-27 Νοεμβρίου, 1-3 Δεκεμβρίου και 6-31 Δεκεμβρίου. Για $ 65-90 ένα άτομο, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στο Rock Center Cafe μετά την περιπλάνησή σας με το πακέτο "Bountiful Breakfast" σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Εάν η νωρίς αύξηση δεν είναι για εσάς, το πακέτο VIP Skate (το οποίο κυμαίνεται από 60 έως 150 δολάρια ανά άτομο, ανάλογα με την ημερομηνία που επιλέγετε) προσφέρει επιλεγμένες σεζόν πατινάζ για 90 λεπτά, παράκαμψη γραμμών, ενοικιάσεις, ποτά και φρέσκα ψημένα μπισκότα.

Αν θέλετε να συνδυάσετε το πατινάζ με άλλες προσφορές διακοπών, το πακέτο Rockettes + Skating είναι διαθέσιμο για επιλεγμένες ημερομηνίες ξεκινώντας από $ 178.

Παίρνετε το πακέτο VIP Skate που αναφέρθηκε παραπάνω μαζί με ένα εισιτήριο για να δείτε το Χριστουγεννιάτικο θέαμα με πρωταγωνιστές το Radio City Rockettes και ένα γεύμα τριών πιάτων είτε στο Rock Centre Cafe είτε στο Sea Grill.

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για πατινάζ σε παγοδρομίες παρά για να σας λέει παγοδρομίες στο Rockefeller Center, ελέγξτε το Ice Skating στην πόλη της Νέας Υόρκης για κάποιες άλλες επιλογές.

Πότε: Το παγοδρόμιο στο Rockefeller Center συνήθως ανοίγει το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου και παραμένει ανοιχτό μέχρι τις αρχές Απριλίου. Είναι ανοιχτό για περιόδους αναπηρίας 90 λεπτών κάθε 2 ώρες, ξεκινώντας από τις 8:30 π.μ. έως τις 10 π.μ. με την τελευταία στις 10:30 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Πού: Το παγοδρόμιο βρίσκεται στο κέντρο του συγκροτήματος Rockefeller Center μεταξύ 47ων και 50ών δρόμων και 5ης και 7ης λεωφόρου. Δείτε τον Χάρτη του Κέντρου Rockefeller .

Περιπατητικές συνεδρίες: Οι ενοικιάσεις σκαφών και οι εισαγωγές χρεώνονται ανά συνεδρία. Ώρα επίσκεψη σας κατάλληλα για να πάρετε τα περισσότερα πατινάζ για τα χρήματά σας.

Είσοδος: Η είσοδος για ενήλικες είναι $ 25-32 ανάλογα με την ημέρα και η είσοδος για παιδιά κάτω των 11 ετών και οι ηλικιωμένοι είναι $ 15. Οι τιμές ομάδας για 15+ ενήλικες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις (αλλά δεν είναι διαθέσιμες από τις 9 Νοεμβρίου 2017 έως τις 6 Ιανουαρίου 2018). Περίοδος περνούν για το 2017 ξεκινούν από $ 275 (η χρήση του ντουλάπι είναι ένα επιπλέον κόστος).

Ελέγξτε το παγοδρόμιο στην ιστοσελίδα του Rockefeller Center για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Ενοικιάσεις: Οι ενοικιάσεις σκαφών είναι επιπλέον 12 δολάρια, είτε πληρώνουν τακτικές εισόδους είτε με ένα μάθημα.

Μαθήματα παγοδρομίας: Τα μισά ωράρια ιδιωτικά μαθήματα είναι 50 δολάρια ανά άτομο, καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και περιλαμβάνουν μία ώρα πίστας εκτός από το μάθημα. Στείλτε email στο therink@patinagroup.com για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις.

Κοντινότεροι υπόγειοι δρόμοι: F, B και D σε 47-50 δρόμους-Rockefeller Center; 6 έως 51η οδός. 1 έως 50η οδό.

Τηλέφωνο: 212-332-7654