Πώς να απολαύσετε την παρέλαση της ημέρας του Κολόμβου στη Νέα Υόρκη

"Το 1492, ο Κολόμβος διέσχισε το γαλάζιο του ωκεανού." Όλοι θυμόμαστε αυτό το έμφυτο από το σχολείο, αλλά κάθε χρόνο, η ιταλοαμερικανική κοινότητα στη Νέα Υόρκη δείχνει την υπερηφάνεια για τον "ήρωα της πατρίδας", τον Χριστόφορο Κολόμβο, με μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες παρελάσεις.

Η 12η Οκτωβρίου είναι η επίσημη επέτειος της άφιξης του Κολόμβου στις αμερικανικές ακτές, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι γιορτές γιορτάζονται τη δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου.

Ενώ η Παρέλαση της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου και η Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών προσελκύουν τεράστια πλήθη και καθιστούν δύσκολη την παρέλαση, η Ημέρα του Κολόμβου έχει όλα τα σπουδαία χαρακτηριστικά μιας παρέλασης της Νέας Υόρκης χωρίς να χρειάζεται έντονος σχεδιασμός ή να ασχολείται με πολλά πλήθη και το χάος.

Η Παρέλαση της Ημέρας του Κολόμβου διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Κολόμβων Πολίτες στη Νέα Υόρκη από το 1929. Περισσότερα από 35.000 άτομα συμμετέχουν στην παρέλαση της Ημέρας του Κολόμβου στην πόλη της Νέας Υόρκης κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 100 ομάδες, με συγκροτήματα, πλωτήρες και contingents. Η παρέλαση προσελκύει σχεδόν ένα εκατομμύριο θεατές και είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ιταλικής-αμερικανικής κουλτούρας στον κόσμο.

2017 NYC Columbus Day Parade Πληροφορίες

Η Παρέλαση της Ημέρας του Κολόμβου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. Η παρέλαση αρχίζει το μεσημέρι και διαρκεί μέχρι τις 3 μ.μ. Η διαδρομή ξεκινά στην Πέμπτη Λεωφόρο στην 47η Οδό και συνεχίζει βόρεια κατά μήκος της Πέμπτης Λεωφόρου στην 72η Οδό.

Οι κερκίδες θα βρίσκονται στην Πέμπτη Λεωφόρο μεταξύ του 67ου και του 69ου Δρόμου.

Όπου επιλέγετε την παράσταση θέασης θα πρέπει να καθορίζεται από την προσωπική γεύση. Τα πιο γραφικά σημεία για την προβολή βρίσκονται στο Σέντραλ Παρκ, φυσικά, αλλά και για πολλούς Νεοϋορκέζους και προαστιακούς, το Midtown λειτουργεί ως συγκοινωνιακός κόμβος και κάθε χρόνο υπάρχουν ζωντανές εμφανίσεις κοντά στην 67η Οδό, οπότε δεν έχει σημασία πού θα καταλήξετε, θα είναι κάτι το ιδιαίτερο κατά μήκος της διαδρομής.

Πριν από την παρέλαση, θα διεξαχθεί μάζα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου (50η οδός / πέμπτη λεωφόρος) στις 9:30 π.μ. Τα εισιτήρια απαιτούνται για την είσοδο πριν από τις 9:15, αλλά στις 9:15 ανοίγουν τον καθεδρικό ναό στους επιβάτες ως χώρο επιτρέπει. Η πρώιμη υπηρεσία θα σας επιτρέψει αρκετό χρόνο για να εξασφαλίσετε το αγαπημένο σας σημείο κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης όταν ολοκληρωθεί η μάζα.

Μετά την παρέλαση, χαιρετήστε ξανά τον Χριστόφορο Κολόμβο απολαμβάνοντας το ιταλικό φαγητό σε μία από τις πολλές μεγάλες επιλογές γύρω από την πόλη. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να κατευθυνθείτε προς τη Μικρή Ιταλία για την ατμόσφαιρα, την αυθεντικότητα και την αφθονία των εστιατορίων.

Με μια πλήρη κοιλιά, ο τελευταίος (και αναμφισβήτητα ο καλύτερος) τρόπος να τιμήσει τον κ. Κολόμβο θα ήταν να εξερευνήσετε, φυσικά! Έτσι, κατευθυνθείτε προς τις "ανοιχτές θάλασσες" του Hudson ή του East River για βάρκα ή με πορθμείο και ανακαλύψτε τι μπορεί να προσφέρει ένας νέος γείτονας!