Ένας οδηγός μίνι για τον τερματικό σταθμό λεωφορείων του λιμένα της Νέας Υόρκης

Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πιο πολυσύχναστο τερματικό λεωφορείων της Αμερικής

Το τελεφερίκ των λεωφορείων Port Authority είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο τερματικό σταθμό λεωφορείων στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο απέχει μόλις ένα τετράγωνο από την Times Square στη δυτική πλευρά του Midtown. Με ένα σταθερό ρεύμα πάνω από 225.000 μετακινούμενους, επισκέπτες και κατοίκους κάθε μέρα, το τερματικό προσφέρει μια ποικιλία μεταφορέων λεωφορείων και μεταφορικών μέσων, καθώς και καταστήματα, εστιατόρια και εστιατόρια.

Ελέγξτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να βεβαιωθείτε ότι το επόμενο ταξίδι σας στο Terminal Bus Port Authority είναι απρόσκοπτο, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Να φτάσετε στο τερματικό της Αρχής Λιμένων

Η κύρια είσοδος στο λιμενικό τερματικό σταθμό Port Authority βρίσκεται στην οδό 625 8th Avenue. Το τερματικό καταλαμβάνει το διάστημα μεταξύ 8ης και 9ης λεωφόρου και εκτείνεται από 40ο έως 42ο δρόμους.

Η λιμενική αρχή είναι εύκολα προσβάσιμη με το μετρό μέσω των αμαξοστοιχιών A, C, E για την 42η οδό, η οποία σας μεταφέρει απευθείας στο τερματικό σταθμό. Οι υπόγειες σήραγγες συνδέουν τα τρένα N, Q, R, S, 1, 2, 3 και 7 στο Times Square με το τερματικό.

Φορείς λεωφορείων

Περίπου δύο δεκάδες λεωφορεία λειτουργούν στο τερματικό, συμπεριλαμβανομένων των λεωφορείων που τρέχουν Greyhound, NJ Transit, Adirondack Trailways, και πολλά άλλα. Δείτε τον πλήρη κατάλογο των εταιρειών λεωφορείων που σταθμεύουν στο λιμενικό γραφείο.

Η διάταξη του τερματικού

Η διάταξη της Λιμενικής Αρχής μπορεί να είναι κάπως συγκεχυμένη, ειδικά εάν είναι ώρα αιχμής και βιάζεστε να πάρετε ένα λεωφορείο για να φύγετε από το τερματικό σταθμό. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα έξι επίπεδα του τερματικού.

Χαμηλότερο επίπεδο

Το χαμηλότερο επίπεδο έχει περισσότερες από 50 πύλες λεωφορείων, εισιτήρια για την υπηρεσία Express Bus "Jitney", καθώς και μια στάση σνακ.

Επίπεδο μετρό

Το επίπεδο του μετρό έχει την είσοδο του μετρό, τα γραφεία Greyhound και τα κέντρα εισιτηρίων, το Au Bon Pain, το Hudson Newsstand και τα κέντρα εισιτηρίων για τις διαδρομές Adirondack Trailways, Martz Trailways, Peter Pan Trailways και μεταφορείς λεωφορείων Susquehanna.

Κύριος όροφος

Ο κύριος όροφος διαθέτει ποικιλία καταστημάτων, καταστημάτων και επιλογές φαγητού όπως το Au Bon Pain, το Jamba Juice και η ζυθοποιία Heartland, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υποκατάστημα του ταχυδρομείου και της τράπεζας PNC, καθώς και του αστυνομικού τμήματος της λιμενικής αρχής. Αυτός είναι και ο χώρος της κύριας πλατείας εισιτηρίων, όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια και να αποκτήσετε δρομολόγια λεωφορείων και δρομολόγια.

Δεύτερος όροφος

Ο δεύτερος όροφος επιτρέπει στους ταξιδιώτες πρόσβαση στις πύλες των λεωφορείων και διαθέτει πολλές μηχανές πώλησης εισιτηρίων λεωφορείων. Τα καταστήματα και τα εστιατόρια στον δεύτερο όροφο περιλαμβάνουν Hallmark, Hudson News, Γωνιά Βιβλίου, Ανθοπωλείο Sak, Café Metro, McAnn's Pub και πολλά άλλα. Υπάρχει ακόμη και μια αίθουσα μπόουλινγκ, το Frames Bowling Lounge NYC, έτσι ώστε να μπορείτε να μπολ μερικά παιχνίδια πριν το λεωφορείο σας αφήσει.

Τρίτο και Τέταρτο Δάπεδα

Ο τρίτος και ο τέταρτος όροφος έχουν ένα περίπτερο Hudson και δυο άλλες πύλες λεωφορείων.

Ιστορία

Στις 15 Δεκεμβρίου 1950, μετά από μια περίοδο κατασκευής σχεδόν δύο ετών και μια επένδυση ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων, ο λιμενικός σταθμός λεωφορείων αποκαλύφθηκε για να εδραιώσει τη συμφόρηση των λεωφορείων που συνέβαινε σε πολλά τερματικά σταθμούς λεωφορείων σε όλη την πόλη.