Γιορτάζοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Times Square

Ναι, οι περισσότεροι Νέα Υόρκοι αμφισβητούν την ιδέα να ξοδεύουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Times Square, απαγγέλλοντας τον προβλέψιμο κατάλογο λαθών: είναι πολύ κρύο και πολύ γεμάτο. Δεν υπάρχουν αρκετά μπάνια. και, ίσως πιο ανησυχητικό: δεν υπάρχει κανένα ποτό! Χορηγημένοι, αυτοί οι αποθαρρυντικοί παράγοντες είναι σχεδόν σταθερές, κάθε χρόνο.

Παρόλα αυτά, ενώ έχουμε παγώσει τα δάχτυλα των ποδιών που βρισκόμαστε έξω σε ψυχρές στιγμές τα τελευταία χρόνια, αισθανόμασταν απόλυτα στερημένα χωρίς ένα φλάουτο σαμπάνιας στο χέρι και μάλιστα μάλιστα μάλιστα μάλιστα μιά φορά με κάποιον οπορτουνιστή γεμάτο με τα πλήθη του ώμου-ώμου, μια εμπειρία κάδου που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν τουλάχιστον μια φορά (εντάξει, βεβαίως, μπορείτε πιθανώς να το κάνετε χωρίς το groper).

Υπάρχει μόνο κάτι σχετικά με την έκρηξη άγριας ενέργειας όταν μοιράζεστε μια συλλογική αντίστροφη μέτρηση και ξεσηκώστε με περίπου ένα εκατομμύριο συναδέλφους που συνέρχονται στην Times Square από όλο τον κόσμο (για να μην αναφέρουμε τα εκτιμώμενα δισεκατομμύρια θεατές που παρακολουθούν την εκδήλωση στην τηλεόραση παγκοσμίως), που προσφέρει μια βιασύνη που δεν μπορεί να αναπαραχθεί.

Εάν πρόκειται να το κάνετε, το κάνετε σωστά . Εδώ είναι ο τελευταίος οδηγός για την επιβίωση του κόμματος για να αγωνιστείτε στα πλήθη και τα στοιχεία και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αξέχαστη Πρωτοχρονιά στην Times Square.

Εμφανίζομαι

Είναι ένα δωρεάν γεγονός που είναι ο πρώτος που έρχεται, το πρώτο σερβίρεται, οπότε όσο εμφανίζεται νωρίτερα στις 31 Δεκεμβρίου, τόσο το καλύτερο. Οι νεκροί που επιθυμούν να παραμείνουν κοντά για δώδεκα ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα, θα αρχίσουν να χύνονται ήδη από τη 1 μ.μ., με μερικές από τις καλύτερες στιγμές προβολής που έχουν ήδη ζητηθεί από τα μέσα του μεσημέρι. Περίπου στις 6 το απόγευμα, η μπάλα της Πρωτοχρονιάς θα ανασηκωθεί και θα φωτιστεί και καθώς τα πλήθη γίνονται παχύτερα καθ 'όλη τη διάρκεια του αργά το απόγευμα και νωρίς το απόγευμα, η αστυνομία θα ξεκινήσει να κλείνει δρόμους στην 43η οδό, κινούμενη προς τα βόρεια.

Το NYPD θα έχει ρυθμισμένα σημεία ασφαλείας για την είσοδο στο συμβάν, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστείτε για γραμμές.

Τα πρώιμα πουλιά θα έχουν την καλύτερη θέα στη σφαίρα και τα στάδια ψυχαγωγίας. Αν και σημειώστε ότι όσο νωρίτερα εμφανίζεστε, τόσο περισσότερο θα πρέπει να διακινδυνεύσετε το σημείο σας, χωρίς διακοπή: καθώς συγκεντρώνονται τα πλήθη και ανεβαίνουν οι οδοφράξεις της αστυνομίας, όσοι φεύγουν σε αναζήτηση φαγητού ή μπάνιου δεν θα επιτρέπεται να επιστρέψουν στην θέσεις.

Από την άλλη πλευρά, ενώ οι αργοπορημένοι μπορούν ακόμα να απολαύσουν τη γενική ατμόσφαιρα, είναι απίθανο να έχουν μια αξιοπρεπή θέα της μπάλας ή των σκηνών.

Πού να πάτε

Η περίφημη μπάλα της Πρωτοχρονιάς κατεβαίνει από μια σημαία 77 ποδιών που βρίσκεται στην πλατεία One Times (στην οδό 43rd Street και στο Broadway). Τα σημεία προβολής για την μπάλα βρίσκονται καλύτερα κατά μήκος του Broadway, από την 43η οδό έως την 50ή οδό, καθώς και κατά μήκος της 7ης λεωφόρου, από την 43η οδό έως την 59η οδό. Για διασκέδαση, συγκεντρώνονται γύρω από τα στάδια των επιδόσεων που συναρμολογούνται στην Times Square. Οι δρόμοι αρχίζουν να κλείνουν μέσω οδοφράξεων της αστυνομίας αργά το απόγευμα / νωρίς το βράδυ, ξεκινώντας από την 43η οδό και το Μπρόντγουεϊ (και μετακινούνται προς βορρά καθώς φτάνουν οι ταξιδιώτες). Υπάρχουν οθόνες βίντεο που έχουν εγκατασταθεί στο One Times Square και υπάρχουν πρόσθετες οθόνες σε όλη την περιοχή του γεγονότος. το κύριο σύστημα ήχου βρίσκεται στη συμβολή του Broadway και της 7ης Λεωφόρου. Σημειώστε ότι η πρόσβαση στο γεγονός είναι μόνο από την 6η Λεωφόρο ή τη 8η Λεωφόρο (κανείς δεν θα επιτρέπεται να διασχίσει το Broadway / 7th Avenue μόλις κλείσουν οι δρόμοι). Διαβάστε τα σημεία πρόσβασης πεζών στην ιστοσελίδα του Times Square Alliance.

Αναμονή μέχρι τα μεσάνυχτα

Πολύ ειλικρινά, υπάρχουν πολλά περιθώρια γύρω και περιμένουν με τίποτα να μη συμβαίνει πριν από τις 6 μ.μ., όταν η μπάλα σηκώνεται και ανυψώνεται, με την άνοδό της να συνοδεύεται από πυροτεχνικά εφέ.

Για όσους εμφανίζονται αρκετά νωρίς για να φτάσουν αρκετά κοντά για να δουν, η συγκέντρωση στην πτώση της μπάλας προηγείται με μουσική ψυχαγωγία (βλ. Παραπάνω) μετά τις 6 μ.μ., με τις μεγαλύτερες πράξεις να γίνονται πιο κοντά στα μεσάνυχτα. Για όσους δεν βλέπουν από πρώτο χέρι στο κέντρο της δράσης, θα δημιουργηθούν πολλές μεγάλες οθόνες βίντεο σε όλη την περιοχή της εκδήλωσης για να προβάλουν ζωντανά την κάλυψη των εκδηλώσεων. Υπάρχει επίσης περιορισμένη προσφορά για τα κόμματα, όπως τα μπαλόνια, τα καπέλα κλπ., Τα οποία θα μπορείτε να δοκιμάσετε με ωριαίες αριθμητικές πρακτικές (με ηγετικές προσωπικότητες όπως ο Anderson Cooper), καθώς οι χώρες δακτυλογραφούν το Νέο Έτος σε όλο τον κόσμο.

Μετρητική Αντίστροφη μέτρηση

Το πλήθος ανεβαίνει πραγματικά για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα μεσάνυχτα, για να αποχαιρετήσει το 2015, και να ξεκινήσει μια αξέχαστη έναρξη για το νέο έτος. Μετά από μια κατάβαση 60 δευτερολέπτων που αρχίζει στις 11:59 μ.μ. EST, η μπάλα θα πέσει, τα πυροτεχνήματα θα εκραγούν, η μουσική θα παίξει, και ένας (κυριολεκτικός) τόνος κομφετί θα βρεθεί σε όλα αυτά καθώς το πλήθος πηγαίνει άγριο και ζευγάρια φιλί τη στιγμή μακριά.

Οι θεατές είναι επαρκώς εξοπλισμένοι με μπαλόνια, πομπέτες, θόρυβοι και άλλα. Γεγονός διασκέδασης: Το κομφετί είναι εγγεγραμμένο με τις επιθυμίες του νέου έτους από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο - μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας επιθυμία να συμπεριληφθείτε στο διαδίκτυο μέσω του "Online Wishing Wall" του Times Square Alliance.

Το παρασκήνιο της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Times Square

Η πλατεία Times Square είναι κεντρικό κόμμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το 1904, μια εναρκτήρια εκδήλωση που γιόρτασε επίσης το άνοιγμα της νέας έδρας των The New York Times με περισσότερους από 200.000 γλύπτες. Παραδόθηκε μια παράδοση και όταν τα πυροτεχνήματα απαγορεύτηκαν προσωρινά στην πόλη, άρχισε η παράδοση της πτώσης της μπάλας για τους εορτασμούς του 1908. έχει συνεχιστεί από τότε (με εξαίρεση δύο χρόνια κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου).

Η πτώση μπάλας

Η διάσημη φωτιζόμενη μπάλα, που έπεσε από μια σημαία πάνω στην πλατεία One Times, είναι κατασκευασμένη από το Waterford Crystal - έχει διάμετρο 12 πόδια, ζυγίζει 11,875 λίβρες και μπορεί να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα.

Φόρεμα για την ευκαιρία

Συσσωματώστε και φόρεμα σε στρώματα: Αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε γοητεία υπέρ της ζεστασιάς και της άνεσης! Μπορεί -και συχνά κάνει αυτήν την εποχή του έτους-βουτιά πολύ κάτω από το πάγωμα. Αν δεν τραβήξετε ένα τυχερό διάλειμμα με ζεστό ξόρκι, προσεγγίστε την έξοδο σαν να χτυπήσετε τις πλαγιές: βαρύ σακάκι, κασκόλ, καπέλο, γάντια - τα αέρια και τα ανθεκτικά στο νερό έργα. Φορέστε πολλά στρώματα που μπορείτε να ρίξετε και να τα προσθέσετε ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ παραμένετε για ώρες. Και μην ξεχάσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας! Οι κάλτσες από μαλλί και τις ζεστές μπότες θα σας βοηθήσουν να το ολοκληρώσετε και, με κάθε τρόπο, να κάνετε μια άνετη επιλογή: Θα είστε στα πόδια σας για ώρες, τελικά. Τα χεράκια και τα παπούτσια των ποδιών επίσης δεν θα ήταν εκτός τόπου.

Βασικές πληροφορίες σχετικά με την πρόσληψη τροφίμων και τη χρήση λουτρών

Μπορείτε να φέρετε σνακ και μη αλκοολούχα ποτά, αν και είναι καλύτερο να έρχεστε καλά ενυδατωμένοι με μια πλήρη κοιλιά - ενώ υπάρχουν εστιατόρια στην περιοχή, δεν υπάρχουν έμποροι τροφίμων ενσωματωμένοι με τα πλήθη και δεν μπορείτε να ζητήσετε εκ νέου τη θέση σας εάν αφήνετε το σημείο σας σε αναζήτηση τροφίμων. Στόχος είναι να έχετε καλή εταιρεία στη βαλίτσα για να περνάτε το χρόνο με συνομιλία και να πακετάρετε κάποιες εκτροπές (ένα βιβλίο, τηλεφωνικά παιχνίδια κ.λπ.) για να απομακρύνετε τις ώρες αν εμφανίζεστε πολύ νωρίς.

Αφήστε το αλκοόλ πίσω - είναι παράνομο να πίνετε στο κοινό στη Νέα Υόρκη και η αστυνομία θα το κατάσχει. Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται μεγάλες σακούλες ή σακίδια. Αφήστε τα τιμαλφή στο σπίτι, πάρα πολύ πλήθος, αυτό το παχύ είναι ένας παράδεισος πορτοφολάδων. Επίσης, επανεξετάστε την πρόσληψη μικρών παιδιών: Πρόκειται για ένα δύσκολο γεγονός για μικρά παιδιά, με την έλλειψη φιλικών προς το παιδί εκτροπών και μπάνια.

Δεν παρέχονται φορητά ή δημόσια μπάνια και οι εγκαταστάσεις περιοχής δεν θα φιλοξενήσουν πελάτες που δεν είναι πελάτες, οπότε κρατήστε την πρόσληψη υγρών στο ελάχιστο και προχωρήστε πριν δείξετε.

Μεταφορά

Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι το καλύτερο στοίχημά σας, ενώ τα δρομολόγια που σχετίζονται με την εκδήλωση διαταράσσουν τη ροή της κυκλοφορίας στην περιοχή (για να μην αναφέρουμε ότι η καμπίνα της Νέας Υόρκης είναι σχεδόν αδύνατη). Αν πάρετε το μετρό, αποφύγετε να φτάσετε σε μια στάση σε υπερβολικά συμφυωμένη Times Square. Ελέγξτε τις οδηγίες που προτείνει η MTA εδώ ή επισκεφθείτε την Times Square Alliance για προτεινόμενες διαδρομές.