Χριστουγεννιάτικα φώτα Εμφανίζει στο Reno και τις σπινθήρες

Τα Χριστούγεννα λάμπουν φωτεινά στο Reno και στις σπινθήρες

Τα φώτα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών φωτίζουν πολλούς οικιστικούς, επιχειρηματικούς και δημόσιους χώρους γύρω από το Reno και τους Sparks. Είναι μια διασκεδαστική και ευχάριστη οικογενειακή δραστηριότητα για να βγείτε σε μια ωραία βραδιά και να απολαύσετε μερικά από τα πολύχρωμα φώτα των Χριστουγέννων στην περιοχή.

Κέντρο πόλης και εμπορικών κέντρων Χριστουγεννιάτικα φώτα

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο διακοπών του Reno - Κάθε χρόνο, η πόλη του Reno φωτίζει ένα δέντρο μέσα από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων . Η παραδοσιακή του τοποθεσία βρίσκεται στο κέντρο του Ρίνο στη γωνία των οδών 1ης και Βιρτζίνια, στην πλατεία μεταξύ του ποταμού Truckee και του Δημαρχείου.

Το παγοδρόμιο, το οποίο ήταν εδώ, είναι τώρα "Downtown Reno Ice Rink στο Aces Ballpark".

Sparks Community Celebrations - Η πόλη των Sparks προσφέρει την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή της Hometowne μέσα από την περίοδο των διακοπών. Το Κοινοτικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Sparks βρίσκεται στο Αμφιθέατρο της Αγίας Μαρίας στη Βικτωριανή Λεωφόρο και υπάρχει τελετή φωτισμού δέντρων. Η τελετή φωτισμού είναι το βράδυ πριν από την παρέλαση και γιορτή των Χριστουγέννων Sparks Hometowne . Για τους φετινούς χρόνους, εφαρμογές παρελάσεων και άλλες λεπτομέρειες ελέγξτε την ιστοσελίδα του City of Sparks.

Καταστήματα σε Sparks - μέσα από την περίοδο των διακοπών. Τα Outlets at Sparks είναι πλήρως διακοσμημένα για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και εξωτερικές διακοσμήσεις προσθέτουν στις οθόνες που θα βρείτε σε κάθε κατάστημα. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα για να απολαύσετε το χαμόγελο των Χριστουγέννων. Εκτός από τα φώτα, θα υπάρχουν πολλές προσφορές διακοπών και άλλες δραστηριότητες. Τα Outlets at Sparks βρίσκονται στη βορειοδυτική γωνία του I80 και η Sparks Boulevard στις Sparks.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 358-3800.

Η σύνοδος κορυφής Reno - μέσα από την περίοδο των διακοπών. Το εμπορικό κέντρο Summit είναι αναμμένο για τις αργίες. Η κεντρική πλατεία διαθέτει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται δίπλα σε μια υπαίθρια λάκκα φωτιάς για να σας κρατήσει ζεστό. Υπάρχουν φώτα και διακοσμητικά σε όλη αυτή τη λεωφόρο.

Η Σύνοδος Κορυφής βρίσκεται στο νότιο Reno, στη γωνία της οδού S. Virginia και του Mt. Rose Highway. Για να προσθέσετε στο χειμερινό εφέ, χιονισμένο Mt. Το ροζ αναδύεται πάνω από την περιοχή ακριβώς προς τα δυτικά. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 853-7800.

Περισσότερες προβολές Χριστουγέννων στο Reno και στις σπινθήρες

Τα φώτα του Tanea - Το μεγαλύτερο μικρό φως των Χριστουγέννων στο Reno - Για αρκετά χρόνια, η νότια περιοχή Reno στο Tanea Drive φιλοξένησε μια μεγάλη προβολή φωτός πλήρης με συγχρονισμένη μουσική. Μη φθαρτά είδη διατροφής για το πρόγραμμα προσέγγισης του Evelyn Mount και επαναχρησιμοποιήσιμα ρούχα και χρηματικές δωρεές για τους φίλους της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Η ομάδα που εκτελεί την έκθεση μπορεί ή δεν μπορεί να συνεχίσει την παράδοση τα επόμενα χρόνια. ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για λεπτομέρειες.

Hidden Valley Parade of Lights - Για πάνω από 30 χρόνια, οι ιδιοκτήτες σπιτιού παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα φώτα στο Hidden Valley γειτονιά στην ανατολική πλευρά του Reno. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένας διαγωνισμός της ένωσης ιδιοκτητών σπιτιού, αλλά το κοινό καλείται να έρθει και να απολαύσει τα φώτα διακοπών. Υπάρχουν πολυάριθμα διακοσμημένα σπίτια, οπότε κοιτάξτε γύρω σας αν είστε σε αυτή τη γειτονιά. Πάρτε Pembroke Avenue ανατολικά από την E. McCarran Boulevard και πηγαίνετε παρελθόν Rosewood Lakes γήπεδο γκολφ για να μπείτε στη γειτονιά.

Περισσότερες προβολές Χριστουγέννων σε κοντινούς χώρους

Κρατικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Carson City - Οι χώροι της κρατικής πρωτεύουσας της Νεβάδα φωτίζονται για την εορταστική περίοδο με ένα μεγάλο δέντρο και άλλα φώτα. Υπάρχουν περισσότερα φώτα για να απολαύσετε το Carson City επίσης.

Candy Cane Lane στο Carson Valley Inn - Αυτό είναι ένα αυτοκίνητο-μέσα από το φως των Χριστουγέννων φως οθόνη, ανοιχτό το βράδυ ξεκινώντας γύρω από την ημέρα των ευχαριστιών. Το Candy Cane Lane διαθέτει χιλιάδες φώτα των Χριστουγέννων και μια ποικιλία σκηνών που απεικονίζουν παραδοσιακούς χαρακτήρες και εικόνες που προετοιμάζονται και απολαμβάνουν τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να ακούσετε συνοδευτική μουσική ρυθμίζοντας το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας σε 89,9 FM. Το Carson Valley Inn βρίσκεται στο US 395 στο Minden, Νεβάδα, κοντά στην αρχή της εθνικής οδού 88.

Εκτός από αυτές τις "επίσημες" οθόνες, πολλοί μεμονωμένοι ιδιοκτήτες σπιτιών δημιουργούν μοναδικές και υπέροχες οθόνες στο δικό τους μπροστινό μέρος και στις αυλές τους.

Κρατήστε τα μάτια σας στις τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες για πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να ψάξετε φέτος!