Χρόνοι και αποστάσεις από το Reno έως τα αξιοθέατα στη Δύση

Πόσο μακριά από το Reno και πόσο καιρό παίρνει;

Εδώ είναι χρόνοι οδήγησης και αποστάσεις από το Reno σε μερικά μεγάλα εθνικά πάρκα και αξιοθέατα στη Δύση. Επειδή η Reno βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα είναι μεγάλη, είναι πολύ μακριά και διαρκεί ώρες (ή ημέρες) χρόνου οδήγησης για να φτάσει στους περισσότερους από αυτούς τους προορισμούς. Μην ξεχάσετε να εξετάσετε την κυκλοφορία, τις οδικές συνθήκες και τον καιρό όταν σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι σε οποιοδήποτε από αυτά τα μέρη στη δυτική Βόρεια Αμερική.

Κύριοι αυτοκινητόδρομοι από το Ρίνο

Το Διεθνές Αεροδρόμιο 80 (I80) είναι η κύρια και πιο άμεση διαδρομή Ανατολής-Δύσης από το Ρίνο και πάνω από τα βουνά της Σιέρα Νεβάδα στην Καλιφόρνια.

Πηγαίνοντας προς τα ανατολικά, το I80 σας μεταφέρει στο Σικάγο.

Η US 395 είναι η πρωτεύουσα εθνική οδός Βορρά-Νότου που διέρχεται από το Reno. Ξεκινά στα καναδικά σύνορα στην Ουάσινγκτον και πηγαίνει μέχρι τη διασταύρωση της νότιας Καλιφόρνιας με το I15 στην έρημο Mojave, σχεδόν στο Μεξικό. Στην περιοχή Reno, ονομάζεται ο αυτοκινητόδρομος Martin Luther King, νεώτερος.

Το I80 και το US 395 διασταυρώνονται στο κέντρο της πόλης Reno, γνωστό τοπικά ως το Spaghetti Bowl. Το κέντρο της πόλης Reno είναι το σημείο εκκίνησης για αυτούς τους χρόνους και αποστάσεις. Τα μίλια και τα χιλιόμετρα στρογγυλοποιούνται.

Σημαντικά εθνικά πάρκα στη Δύση και άλλα αξιοθέατα

Νεβάδα

Καλιφόρνια

Όρεγκον

Βάσιγκτων

Γουαϊόμινγκ

Γιούτα

Αριζόνα

Κολοράντο

Αϊντάχο

Μοντάνα

Σημείωση : Οι χρόνοι ταξιδιού και τα στοιχεία απόστασης προέρχονται από το Yahoo! Χάρτες. Οι διαδρομές που αντιστοιχούν γενικά ακολουθούν σημαντικές οδικές αρτηρίες. Τα αποτελέσματά σας αναμφισβήτητα ποικίλλουν λόγω ορισμένων παραγόντων, όπως ο καιρός, οι συνθήκες του δρόμου, η κυκλοφορία, οι ζώνες κατασκευών και οι προσωπικές συνήθειες οδήγησης. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να φτάσετε στον προορισμό σας.