Ένας οδηγός επισκεπτών στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα

Απολαύστε εκθέματα τέχνης παγκόσμιας κλάσης και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Reno

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε για το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας είναι το αξιόλογο και ασυνήθιστο κτίριο του. Πρόκειται για μια δομή τεσσάρων επιπέδων, 60.000 τετραγωνικών ποδιών από τον αρχιτέκτονα Will Bruder. Η σχεδίασή του ήταν εμπνευσμένη από την έρημο Black Rock και προορίζεται να αποτελέσει περιβαλλοντική δήλωση σχετικά με τη βόρεια περιοχή της Νεβάδας. Άνοιξε για το κοινό την άνοιξη του 2003.

Τρέχουσες εκθέσεις στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας

Το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα έχει μόνιμα και περιστρεφόμενα εκθέματα.

Ο ιστότοπος NMA διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τρέχουσες, επερχόμενες και παλιές εκθέσεις. Μπορείτε επίσης να δείτε τα κυριώτερα σημεία του μήνα στο άρθρο μου Εκδηλώσεις στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα .

Επισκεφτείτε το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας

Το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα βρίσκεται στην οδό Liberty 160 W, στο κέντρο του Reno. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στην περιοχή του Μουσείου στην ανατολική πλευρά του κτηρίου, καθώς και δωρεάν και μετρημένος χώρος στάθμευσης στα κοντινά δρομάκια.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο λόμπι του Μουσείου. Είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο μέσω του ημερολογίου εκδηλώσεων του Μουσείου για εισόδους και άλλες εκδηλώσεις. Οι περιηγήσεις με ξεναγό, που προσφέρονται με βάση την πρώτη παράδοση, συμπεριλαμβάνονται με την είσοδο.

Μπορούν να φιλοξενηθούν επισκέπτες με ειδικές ανάγκες. Για να κάνετε ρυθμίσεις, καλέστε τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη.

χέρια / ON! στα 2ο Σάββατο

Τα 2ο Σάββατο προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε όλους τους επισκέπτες το δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα. Τα δημοφιλή χέρια / ON! το οικογενειακό πρόγραμμα συνδυάζεται τώρα με τα 2ο Σάββατο, παρέχοντας στις οικογένειες και όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έργα τέχνης, σε δραστηριότητες γκαλερί με εξειδίκευση, αφήγηση και παραστάσεις στο θέατρο.

Κάθε χέρι / ON! στο 2ο πρόγραμμα του Σαββάτου θα έχει διαφορετικό θέμα και σύνολο δραστηριοτήτων.

Τα δεύτερα Σάββατα είναι δωρεάν χάρη στο Nightingale Family Foundation. Υποστήριξη για τα χέρια / ON! παρέχεται από το Mathewson CLAT # 4, το Ίδρυμα Sato, η Επιτροπή Πολιτισμού και Πολιτισμού του Ρίνο και το Art4Moore.

chez louie στο Nevada Mueum της τέχνης

Η υπηρεσία φαγητού στο Μουσείο παρέχεται από το chez louie.

chez louie ανήκει και λειτουργεί από το Marke Estee του δημοφιλούς εστιατορίου Campo του Reno στο Riverwalk.

Σχετικά με το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας

Η αρχική οργάνωση από την οποία προήλθε το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα ξεκίνησε το 1931 ως Πινακοθήκη Νεβάδα. Ένας από τους αρχικούς ιδρυτές, Charles F. Cutts, δωρίστηκε το σπίτι του και το έργο τέχνης Ralston Street το 1949, δίνοντας την Nevada Art Gallery ένα κτίριο για την καλλιέργεια συλλογής του. Το 1975 προσλήφθηκαν δύο ιστορικοί τέχνης και το 1978, το Hawkins House στην Court Street αγοράστηκε για να φιλοξενήσει την επέκταση της συλλογής, του προγραμματισμού και των εκθέσεων. Το όνομα μετονομάστηκε σε Μουσείο Τέχνης της Σιέρα Νεβάδα.

Το 1983, το Διοικητικό Συμβούλιο ίδρυσε ταμείο για να συνεισφέρει στον ετήσιο προϋπολογισμό λειτουργίας. Ένα μεγαλύτερο κτίριο αποκτήθηκε το 1989 και το όνομα του οργανισμού έγινε το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα. Το σημερινό κτίριο στην οδό 160 W. Liberty Street άνοιξε για το κοινό την άνοιξη του 2003.