Ημέρα του Πατέρα γύρω από το Reno / Tahoe

Ημέρα του Πατέρα Πράγματα που πρέπει να κάνετε για κάθε μπαμπά

Ημέρα του Πατέρα 2014 είναι η Κυριακή 15 Ιουνίου. Γύρω από την περιοχή Reno / Tahoe υπάρχουν πολλά πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε και για τον πατέρα στη ζωή σας.

Εκδηλώσεις & Πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον μπαμπά

Ημέρα του Πατέρα στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Κάθε μπαμπάς αρέσει τα αυτοκίνητα και το Reno έχει το Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου , ένα από τα πέντε καλύτερα σε όλη τη χώρα. Βρίσκεται στο κέντρο του Ρίνο στη γωνία των οδών Λίμνης και Μύλων, με άφθονο δωρεάν πάρκινγκ.

Την ημέρα του πατέρα, οι μπαμπάδες παίρνουν δωρεάν όταν επισκέπτονται με τις οικογένειές τους (τουλάχιστον μία πληρωμένη είσοδος απαιτείται). Κανένας φόρος επί των πωλήσεων δεν χρεώνεται στις αγορές από το Μουσείο κατάστημα, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε ένα δώρο για τον μπαμπά. Καλέστε (775) 333-9300 για περισσότερες πληροφορίες.

Ειδική ημέρα πατέρα στο γήπεδο γκολφ Washoe County
Πάρτε μπαμπά στο γήπεδο γκολφ Washoe για μια ειδική δωρεάν πράσινη αμοιβή ασχολείται την ημέρα του πατέρα - ο μπαμπάς παίζει δωρεάν με τουλάχιστον έναν άλλο πληρώνουν ενηλίκων. Ο χρόνος παιχνιδιού είναι από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το βράδυ. Για τις ώρες παιχνιδιού, καλέστε (775) 828-6640. Το γήπεδο γκολφ Washoe βρίσκεται ακριβώς στο Reno στο 2601 Foley Way. Το μάθημα διοικείται από το πάρκο Washoe County Parks.

Βγείτε με το σιδηρόδρομο V & T
Ο ανακαινισμένος σιδηρόδρομος V & T τρέχει μεταξύ Carson City και Virginia City τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια καταπληκτική εκδρομή για τον μπαμπά και όλη την οικογένεια, ειδικά αν κάποιος συμβαίνει να είναι ένας οδηγός σιδηρόδρομου. Μια ατμομηχανή ατμού τραβά το τρένο τα Σάββατα και τις Κυριακές, η ισχύς ντίζελ τρέχει τη διαδρομή τις Παρασκευές.

Αυτή είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα, οπότε λάβετε εισιτήρια εκ των προτέρων ή πιθανότατα να παραμείνετε στην αποθήκη.

Μια εναλλακτική λύση είναι να πάτε στην Virginia City και να πάρετε το μικρότερο γύρο ταξίδι στο Gold Hill και πίσω. Αυτή η εκδρομή έχει αναχωρήσεις όλη την ημέρα και δεν απαιτούνται προκαταβολές.

Εκδρομές με τρένο στο κρατικό σιδηροδρομικό μουσείο της Νεβάδα
Φέρτε τον μπαμπά στη μέρα του πατέρα για να κάνετε μια βόλτα γύρω από το κρατικό σιδηροδρομικό μουσείο της Νεβάδα στο ιστορικό Edwards Motor Car.

Αγοράστε εισιτήρια στο σταθμό Wabuska με μετρητά ή επιταγή, χωρίς πιστωτικές κάρτες. Το εισιτήριο είναι $ 4 για ηλικίες 12 ετών και άνω, $ 2 για ηλικίες 4 έως 11 ετών και μέλη του Μουσείου, δωρεάν για παιδιά 3 και νεότερους. Η τιμή εισιτηρίου δεν περιλαμβάνει την είσοδο στο Μουσείο. Καλέστε (775) 687-6953 για περισσότερες πληροφορίες. Οι βόλτες θα είναι διαθέσιμες από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Το Μουσείο είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Πάρτε τον μπαμπά σε ένα παιχνίδι στο Aces Ballpark
Οι Ρένο Άσοι δεν θα παίζουν μπέιζμπολ στο σπίτι στο Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Πατέρα, αλλά θα είναι στην πόλη την επόμενη εβδομάδα (17 Ιουνίου έως 24 Ιουνίου). Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα του Reno Aces για να δείτε εάν ένα παιχνίδι μπορεί να είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε με τον μπαμπά. Υπάρχουν προσφορές σε κάθε παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένων των πυροτεχνημάτων τις Παρασκευές).

Ημέρα του Πατέρα Rafting στον ποταμό Truckee
Το rafting Riveree River είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα που μπορεί να κάνει όλη η οικογένεια, ακριβώς στο Reno. Καμία οδήγηση δεν απαιτείται αν πάτε με την Sierra Adventures του αναβάτη Reno. Καλέστε (866) 323-8928 για να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας.

Παίξτε Γκολφ Γύρου Γύρου
Το γήπεδο γκολφ Ranch Disc βρίσκεται στο περιφερειακό πάρκο Rancho San Rafael του Reno. Ο μπαμπάς και ολόκληρη η οικογένεια μπορούν να απολαύσουν ένα γύρο σε αυτόν τον ασυνήθιστο αθλητικό χώρο του Ρίνο και είναι ελεύθεροι να παίξουν. Βγείτε και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό την Ημέρα του Πατέρα.

Dash 4 Dads Cheetah Chase στο ζώο κιβωτό
Ποιος μπαμπάς δεν αρέσει να βλέπει κανείς να τρέχει σε κορυφαίες ταχύτητες; Οι τζιτζιφιές στο Animal Ark μετακινούνται από μηδέν έως 45 μίλι / ώρα σε τρία βήματα, επιταχύνοντας ταχύτερα από τα γρήγορα αυτοκίνητα. Προβλέπουμε ότι ο μπαμπάς θα εντυπωσιαστεί! Οι τιμές για αυτό το ξεχωριστό βραδινό συμβάν: Ενήλικες $ 40; Seniors $ 35; Παιδιά (10-16 ετών) $ 30. Τα παιδιά πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ετών για να παρακολουθήσουν. Το τρέξιμο ξεκινά στις 6 μ.μ. Οι απαιτούμενες κρατήσεις λόγω περιορισμένων θέσεων. RSVP στο (775) 970-3431 (απαιτείται κωδικός περιοχής όταν καλείτε από την περιοχή Reno).

Η δεκαετία του περασμένου εορτασμού της ημέρας του πατέρα του Powwow στο Carson City
Γιορτάστε την Ημέρα του Πατέρα και δοκιμάστε την κληρονομιά και την ιστορία της ιθαγενής Αμερικής κατά την Ημέρα του Πατέρα του Stewart Powwow, 13 - 15 Ιουνίου 2014. Θα υπάρχουν πάνω από 100 χορευτές, έμποροι τεχνών και τεχνών, ινδικά tacos και πολλά άλλα.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Η Grand Entry είναι στις 7 μ.μ. Παρασκευή, 1 μ.μ. και 7 μ.μ. Σάββατο και 12 το μεσημέρι την Κυριακή. Πρόκειται για μια οικογενειακή εκδήλωση χωρίς αλκοόλ και ναρκωτικά στην ινδική σχολή Stewart, 5500 Snyder Avenue, Carson City, NV 89701. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 687-8333. Φέτος, το Powwow είναι αφιερωμένο στη δημιουργία υποστήριξης και χρηματοδότησης για την ίδρυση του Ινδικού Πολιτιστικού Κέντρου Stewart

Πηγαίνετε να κολυμπήσετε σε μια δημόσια πισίνα του Reno
Οι δημόσιες πισίνες στο Reno και οι Sparks είναι ανοιχτές και ο μπαμπάς απλώς μπορεί να απολαύσει την εκτόξευση με την οικογένεια. Εκτός από αυτές τις εγκαταστάσεις, υπάρχουν πολλά άλλα δωρεάν μέρη για να δροσιστείτε και να απολαύσετε τον οικογενειακό σας χρόνο γύρω από τα λιβάδια του Truckee.

Rastro του Ρένο
Το Rastro του Reno είναι μια υπαίθρια αγορά στο κέντρο του Ρίνο που διαθέτει είδη χειροτεχνίας, τροφίμων, ποτών και αγροτών. Το Rastro πραγματοποιείται κάθε Κυριακή το καλοκαίρι, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., στο ReTRAC Plaza μεταξύ του Whitney Peak Hotel και του Eldorado Resort Casino. Ο μπαμπάς θα μπορούσε να απολαύσει αυτόν τον συνδυασμό ψώνια και κοινωνική gathring. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 386-8010.

Octane Fest
Φέρτε τον μπαμπά στο Fallon για το Octane Fest, ένα συνδυασμό αγώνων με βρωμιά, αγώνες έλξης, freestyle μοτοκρός, φορτηγά τέρας, μουσική και πυροτεχνήματα. Θα υπάρχουν τρεις ημέρες διασκέδασης, από τις 13 Ιουνίου έως τις 15 Ιουνίου 2014. Ελέγξτε το online πρόγραμμα Octane Fest για λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει και πότε. Ο χάρτης του ιστότοπου σας δείχνει πού βρίσκονται οι εκδηλώσεις για εκδηλώσεις - Churchill County Fairgrounds, Rattlesnake Raceway και Top Gun Raceway. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 423-4556.

Πάρτε την αλιεία του μπαμπά
Μια οικογενειακή αλιευτική εκδρομή θα μπορούσε να είναι ακριβώς το πράγμα για την Ημέρα του Πατέρα. Υπάρχουν πολλές τρύπες αλιείας γύρω από την περιοχή Reno κατάλληλες για τους μπαμπάδες και τις οικογένειές τους.

Παραλίες στη λίμνη Tahoe

Εάν ο καιρός είναι συνεταιριστικός, μια μέρα στη λίμνη Tahoe θα μπορούσε να είναι κάτι που ο μπαμπάς θα απολάμβανε. Κρεμαστά σε μια από τις παραλίες της λίμνης Tahoe και πιτσίλισμα στο δροσερό νερό είναι κάτι που όλη η οικογένεια μπορεί να κάνει μαζί.

Πάρτε τον μπαμπά σε ένα κρατικό πάρκο της Νεβάδα

Το Σάββατο, 14 Ιουνίου, η εισαγωγή καθημερινής χρήσης είναι δωρεάν σε όλα τα κρατικά πάρκα της Νεβάδα. Εκείνοι κοντά στο Reno περιλαμβάνουν το Lake Tahoe Nevada State Park και το Washoe Lake State Park. Θα υπάρχει επίσης ελεύθερη αλιεία για την ημέρα. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος της 150ης επετείου (δεκαεπτά χρόνια) της εισόδου της Νεβάδας στην Ένωση στις 31 Οκτωβρίου 1864.

Ημέρα του Πατέρα Ψώνια & Δώρα

Μπορείτε να υπολογίζετε σε κάθε κατάστημα της περιοχής που χαρακτηρίζει τις ειδικές προσφορές του Πατέρα. Για να βρείτε μερικές τοπικές πωλήσεις του Πατέρα, κατευθυνθείτε προς τα εμπορικά κέντρα Reno / Tahoe ή βρείτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο στο κέντρο της πόλης Reno's Riverwalk District .

Ημέρα του Πατέρα

Κορυφαία αθλητικά μπαρ Reno / Tahoe
Δεν είναι κάθε μπαμπάς αθλητικός ανεμιστήρας, αλλά πολλά. Αν η δική σας είναι μία από αυτές, η επίσκεψη σε ένα από τα Top Reno / Tahoe Sports Bars θα μπορούσε να είναι μόνο η θεραπεία που θα ήθελε.

Κορυφαίες πιτσαρίες γύρω από το Reno / Tahoe
Όλοι σαν πίτσα. Λαμβάνοντας τον μπαμπά σε έναν από τους κορυφαίους πιτσαρίες γύρω από το Reno / Tahoe θα μπορούσε να είναι απλώς ο μπαμπάς που θα νοιώσει την οικογένειά του.

Κορυφαία παγωτά και κρέμες
Η επίσκεψη σε ένα από τα Top Ice Cream Parlors & Creameries είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξουμε στον μπαμπά έναν καλό χρόνο στην Ημέρα του Πατέρα.

Κορυφαία βασκικά εστιατόρια στο Reno / Tahoe
Πάρτε μπαμπά σε ένα από τα βασκικά εστιατόρια μας και να απολαύσετε την οικογένεια στυλ φαγητό την Ημέρα του Πατέρα.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα του Πατέρα στα κοντινά μέρη

Ποδήλατο Classic της Πόλης της Νεβάδα
Αυτό είναι το Nevada City, CA, δίπλα στην Grass Valley. Αυτή η 54η Ετήσια Ποδηλασία Ποδηλάτων της Πόλης της Νεβάδα είναι την Ημέρα του Πατέρα, 15 Ιουνίου 2014. Συμμετοχή στο πλήθος για τη δράση από αρκετές φυλές στους δρόμους του κεντρικού κέντρου της πόλης της Νεβάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το Εμπορικό Επιμελητήριο της Νεβάδα στο τηλέφωνο (530) 265-2692.

Φεστιβάλ Bluegrass της Ημέρας του Πατέρα
Προχωρήστε στην Grass Valley, CA, για το φεστιβάλ Bluegrass Day of Father. Το 39ο έτος αυτής της εκδήλωσης θα είναι στο εκθεσιακό χώρο της Νέας Υόρκης από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2014. Οι συμμετοχές της Bluegrass από την Καλιφόρνια και σε όλη τη χώρα είναι προγραμματισμένες να παίξουν. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για το χρονοδιάγραμμα και τις οδηγίες προς τον ιστότοπο.