Τζαζ στο πάρκο - Little Rock Riverfront Park

Τι:

Η σειρά Jazz in the Park είναι μια σειρά ελεύθερων εβδομαδιαίων συναυλιών που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη το βράδυ τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο από τις 6:00 έως τις 8:00 στο Pavilion History στο Riverfront Park.

Δεν επιτρέπονται ψύκτες, αλλά η μπύρα και το κρασί διατίθενται προς πώληση. Ένα μέρος των εισπράξεων από την μπύρα και το κρασί θα ωφελήσει τη Γλυπτική στην αγορά του ποταμού.

Οι ξαπλώστρες και οι κουβέρτες είναι ευπρόσδεκτες και στο αμφιθέατρο θα διατίθενται επίσης καθίσματα.

Η Jazz in the Park συνεργάζεται με την Art Porter Music Education φέτος. Η Art Porter Music Education, Inc. (APME) συνεχίζει την αποστολή της να κρατήσει τις μουσικές κληρονομιές του τοπικού τζαζ πολιτικού Art Porter, Sr. και του γιου του, του γνωστού σαξόφωνου Art Porter, νεώτερου, με ευκαιρίες εμπλουτισμού της κοινότητας, εθελοντισμού και απονομής υποτροφίες. Μέσα από τη μουσική, το APME εργάζεται για την ενίσχυση της εκπαίδευσης, βοηθώντας τους μαθητές να βελτιώσουν τις γνώσεις ανάγνωσης, γλώσσας και μαθηματικών.

Που:

Οι συναυλίες βρίσκονται στο Pavilion History στο Riverfront Park . Το Pavilion History στο Riverfront Park βρίσκεται δυτικά του Αμφιθέατρο Α 'Ασφαλείας. Το πλησιέστερο σημείο εισόδου είναι ο Dr. Ottenheimer από τη λεωφόρο Προέδρου Clinton.

Πρόγραμμα: