Η γειτονιά Heights

Τα Heights είναι μια από τις παλαιότερες γειτονιές στο Little Rock και είναι ένας από τους πιο εύπορους. Όπως το Hillcrest, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία μορφών σπιτιών που κυμαίνονται από τα τέλη του 1800 έως το 1900. Ωστόσο, τα ύψη τείνουν να είναι πιο συντηρητικά από το Hillcrest. Αυτή η περιοχή έχει μια μέση τιμή πώλησης σπίτι $ 152.661 (τα σπίτια στην περιοχή πωλούν για κατά μέσο όρο $ 150 / τετραγωνικό πόδι).

Η λεωφόρος Kavanaugh διέρχεται από το Heights και το Cammack Village βρίσκεται στα βόρεια σύνορα.

Το τμήμα του Kavanaugh στα βόρεια του Cantrell είναι τα Heights.

Εστιατόρια και ψώνια στα ύψη

Τα Heights δεν έχουν το καλό φαγητό που μπορείτε να βρείτε στο κοντινό Hillcrest , αλλά θα βρείτε μερικά καλά εστιατόρια όπως Cheers και Fantastic China εδώ. Η πίτσα και η σαλάτα και τα ύψη του ZaZa, Taco και Tamale είναι τοπικά φαγητά.

Θα βρείτε πολλές μοναδικές μπουτίκ και καταστήματα στην περιοχή και στο κοντινό Hillcrest. Μερικά από τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι τα Boswell Mourot Fine Art, Cobblestone & Αμπέλου, Eggshells Kitchen Company, Go! Τρέξιμο, Το Ζωγραφισμένο Χοιρινό και τα Άγρια Πουλιά Απεριόριστα.

Άλλες παροχές

Το Little Rock Country Club μπορεί να βρεθεί στα Heights. Θα βρείτε επίσης γραφεία για τη Συμφωνική Αρκάνσας και τη Μητρόπολη της Καθολικής Εκκλησίας σε αυτή τη γειτονιά.

Ξενοδοχεία σε The Heights

Τα πλησιέστερα ξενοδοχεία είναι το La Quinta Inn Little Rock στο Rodney Parham Rd και το Economy Inn στην οδό Markham St 4000 W, 501-664-0950.

Περισσότερα για τα ύψη

Τα Heights είναι μέρος της ανάπτυξης του "The Pulaski Heights" που περιλαμβάνει το Hillcrest και τα Heights.

Το Pulaski Heights ενσωματώθηκε το 1903 και προσαρτήθηκε στο Little Rock το 1916. Και οι δύο περιοχές έχουν αναπτύξει τις προσωπικότητές τους από τις πρώτες μέρες. Ο δρόμος που διασχίζει και τα δύο προάστια, τον Καβάνα, ονομάστηκε για τον ιδρυτή του Little Rock Baseball Association.

Οι περιοχές ήταν έτσι ονομασμένες επειδή το πάνω μέρος της περιοχής είναι "Τα ύψη" και το κάτω τμήμα είναι "Hillcrest".