Συναντήσεις των δελφινιών, Νασάου, Μπαχάμες

Η κατώτατη γραμμή

Εάν κολυμπήσετε με τα δελφίνια στον κατάλογο των κουβάδων σας ή εάν το έχετε κάνει και θέλετε να το κάνετε ξανά, τότε κατευθυνθείτε προς τις Συναντήσεις των Δελφινιών στο Blue Lagoon Island λίγο έξω από το Paradise Island στις Μπαχάμες , όπου υπάρχει μια ομάδα χαμογελαστών τα δελφίνια σας περιμένουν. Επιπλέον, πολλά λιοντάρια της Καλιφόρνιας - χαμογελούν επίσης - έχουν προστεθεί στο μείγμα και περιμένουν να συναντήσουν εσάς και την οικογένειά σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Συναντήσεις των δελφινιών, Νασάου, Μπαχάμες

Τα σκάφη με συναντήσεις με τα δελφίνια εξέρχονται από το τερματικό σταθμό των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο Paradise Island και η γραφική διαδρομή προς το Blue Lagoon Island διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά.

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε τα αξιοθέατα κατά μήκος του δρόμου, συμπεριλαμβανομένων των snazzy σπίτια που ευθυγραμμίζουν τις ακτές του Paradise Island και το εντυπωσιακό, ροζ Atlantis Resort που απειλείται στον ορίζοντα. Τα διθέσια καταμαράν αναχωρούν περίπου τέσσερις φορές την ημέρα, όλο το χρόνο.

Μετά την αποβίβαση, οι επισκέπτες κατευθύνονται προς ένα κέντρο προσανατολισμού όπου μαθαίνουν όλα για τα δελφίνια και τα θαλάσσια λιοντάρια και άλλα θαλάσσια πλάσματα μέσα και έξω από την αιχμαλωσία.

Διάφορες τάσεις οικολογικής φύσης και συντήρησης εξηγούνται και παρέχονται πληροφορίες, ώστε όλοι να είμαστε άριστοι συντηρητές θαλάσσιων πολιτών. Τονίζεται ότι τα ζώα σε Συναντήσεις Δελφινιών εκπαιδεύονται χρησιμοποιώντας τεχνικές θετικής ενίσχυσης. Είναι όλα σχετικά με απολαύσεις.

Μετά τον αξιόλογο προσανατολισμό, οι επισκέπτες δίνουν την επιλογή να φορούν τα δικά τους μαγιό ή χρησιμοποιώντας ένα κόσμημα που παρέχεται από Συναντήσεις Dolphin. Στη συνέχεια, είναι μακριά στις περιφραγμένες πισίνες της λιμνοθάλασσας για να συναντήσετε τα δελφίνια. Οι επισκέπτες ανεβαίνουν στις πισίνες και στέκονται σε πλατφόρμες που δακτυλογραφούν το νερό, με ύψος μέσης. Στη συνέχεια αρχίζει η διασκέδαση. Ένας εκπαιδευτής και ένα δελφίνι κάνουν τους γύρους για να βεβαιωθείτε ότι κάθε επισκέπτης έχει μια up-κοντά-και προσωπική συνάντηση με ένα χαμόγελο δελφίνι. Υπάρχει ένα στοιχείο έκπληξης σε αυτές τις συναντήσεις, οπότε θα πρέπει να επισκεφθείτε τον Δελφίνι Συνάντηση για να δείτε τι είναι αυτό. Αυτό θα σας κοστίσει περίπου US $ 100.

Όσοι έχουν βαθύτερες τσέπες και η επιθυμία να σηκωθούν πολύ κοντά μπορούν να επιλέξουν το κολύμπι των δελφινιών, όπου κάποιος είναι κυριολεκτικά εκτός της πλατφόρμας στην κολύμβηση με τα δελφίνια - οι αγκάλιασμα και τα χάδια ενθαρρύνονται. Δύο δελφίνια θα σας ωθήσουν μέσα από το νερό τοποθετώντας τις μύτες τους στους πυθμένες των ποδιών σας.

Είναι σαν το "σκι με τα δελφίνια". Κόστος: περίπου US $ 200.

Το Sea Lion Encounter διεξάγεται κατά μήκος των ίδιων γραμμών με τη συνάντηση Dolphin Encounter, όπου οι επισκέπτες στέκονται σε πλατφόρμες, με ύψος μέσης στο νερό, επιτρέποντάς σας να αγκαλιάσετε, να φιλήσετε, να τρώτε και να παίξετε με αυτά τα πολύ εύθυμα θηλαστικά για περίπου US $ 80.

Μετά τις διάφορες συναντήσεις σας ενθαρρύνεστε να μείνετε και να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική αμμουδιά και να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες φαγητού. Η χρήση της παραλίας περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου. το φαγητό δεν είναι. Διατίθεται επίσης, με επιπλέον κόστος, μια εγγραφή βίντεο της συνάντησής σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας κάμερες για να καταγράψετε την εμπειρία σας. Τα σωσίβια παρέχονται δωρεάν. Ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί ηλικίας. Ελέγξτε για να δείτε αν προσφέρονται προσφορές ή πακέτα. Σε μια πρόσφατη επίσκεψη την εβδομάδα πριν την ημέρα των ευχαριστιών, προσφέρθηκε έκπτωση 20%.

Συνολικά, η εμπειρία θα μπορούσε να διαρκέσει 3-4 ώρες ανάλογα με το χρόνο που περνάτε με τα ζώα, να κάνετε ηλιοθεραπεία και κολύμπι στην παραλία και να απολαύσετε φαγητό και ποτά από το σνακ μπαρ. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι ο χρόνος αναχώρησής σας συμπίπτει με το πρόγραμμα πορθμείων ή θα μπορούσατε να τελειώσετε να κολυμπάτε με τα δελφίνια και τα λιοντάρια όλη τη νύχτα.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.