Οικογενειακό αγρόκτημα Orr της Οκλαχόμα Σίτυ

Ένα από τα κορυφαία μέρη για παιδιά και οικογένειες της Οκλαχόμα είναι η ψυχαγωγική διασκέδαση στο Orr Family Farm. Πηγαίνετε για ψάρεμα, βόλτα με το τρένο, πετάξτε τα ζώα, οδηγείτε το καρουζέλ, παίζετε στην παιδική χαρά, δοκιμάστε τις μαρμελάδες και τις ζελέδες ή οδηγήστε τα καροτσάκια στο Grand Prix Orr. Για πάρτι γενεθλίων, εορταστικές εκδηλώσεις ή για μια οικογενειακή βραδιά, αυτή είναι μια θεραπεία.

Οι Orrs έχουν την ιδιοκτησία του αγροκτήματος εδώ και πολλά χρόνια και χρησιμοποιούν τα μισά για την "αγρο-εκπαιδευτική" οικογενειακή επιχείρηση.

Η αναφερόμενη αποστολή τους είναι να «προσφέρουν εκπαιδευτικές γνώσεις για τη γεωργική ιστορία και την κληρονομιά της Οκλαχόμα, ενώ παράλληλα να οικοδομήσουν από το έδαφος ένα μοναδικό αξιοθέατο που θα προσφέρει καθαρή απόλαυση για όλες τις ηλικίες»

Ωρες λειτουργίας:

Το οικογενειακό αγρόκτημα Orr είναι ανοιχτό από τις 3 Απριλίου έως τις Δεκέμβριος 18 και οι ανοιξιάτικες ώρες είναι τα Σάββατα από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Τα μέρη, τα εκδρομικά πεδία και άλλες λειτουργίες είναι με κράτηση και υπάρχουν και ειδικές ώρες διακοπών.

Τοποθεσία:

Βρίσκεται κοντά στο Moore, νότια της πόλης της Οκλαχόμα, η διεύθυνση Orr Family Farm είναι: 14400 S. Western. Πάρτε το I-35 στο Moore και πηγαίνετε δυτικά από την έξοδο 116 για περίπου 2 μίλια, στρίβοντας δεξιά προς το Δυτικό. Μετά από μισό μίλι, δεν μπορείτε να χάσετε το σήμα.

Αδεια:

Η δημόσια είσοδος είναι $ 11.50 ανά άτομο. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν.

Μέρη:

Τα πακέτα γενεθλίων είναι διαθέσιμα στα $ 275 (295 δολάρια το φθινόπωρο) που περιλαμβάνουν 25 περάσματα εισόδου. Το παιδί λαμβάνει ένα συμβαλλόμενο μέρος με πολλά επιπλέον, συμπεριλαμβανομένων βόλτα με τρένο, βόλτα με καρουσέλ, γροθιά και πολλά άλλα.

Υπάρχουν και άλλα πρόσθετα κόμματα διαθέσιμα επίσης. Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα διαθέσιμα πακέτα συμβαλλόμενων

Εκδρομές:

Εκτός από πάρτι και οικογενειακές εκδρομές, το Οικογενειακό Αγρόκτημα Orr είναι ιδανικό για ταξίδια στο σχολείο. Υπάρχουν οργανωμένα ταξίδια Τρίτη έως Παρασκευή στις 9:30 ή 10:30 π.μ., αλλά οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται εκ των προτέρων.

Τα παιδιά θα πάρουν τα κατοικίδια ζώα, θα βγουν το τρένο και πολλά άλλα.

Για να δείτε και να κάνετε:

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Orr Family Farm: