Διασκέδαση κεριών: Frederick, MD Ιστορικά κτίρια λατρείας

Εξερευνήστε τις εκκλησίες στο κέντρο του Frederick κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

Κάθε περίοδος διακοπών, οι ιστορικές εκκλησίες στο Frederick του Maryland ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό για την ετήσια εκδήλωση Candlelight των ιστορικών κτηρίων λατρείας. Τα εκκλησιαστικά σπίτια που προβάλλουν τον ορίζοντα του Frederick έχουν γίνει ένα σύμβολο της κληρονομιάς και της ομορφιάς της περιοχής. Πολλές από τις εκκλησίες ήταν μάρτυρες κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου και χρησίμευαν ως νοσοκομεία μετά τις μάχες του Αντίεταμ και της Μονοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο φως των κεριών, περισσότερες από δώδεκα τοποθεσίες προσφέρουν ειδικά προγράμματα, αγγελικές χορωδίες και σκηνές γέννησης που γιορτάζουν τον Frederick, την παράδοση της θρησκευτικής πολυμορφίας του Maryland και την τοπική ιστορία.



Ημερομηνία και ώρα: 26 Δεκεμβρίου 2016, 4-9 μ.μ. Η εκδήλωση κρατιέται βροχή ή λάμψη, εκτός εάν υπάρχει σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το χιόνι.

Τοποθεσία: Ξεκινήστε την περιήγησή σας στο 19 E. Church Street στο κέντρο του Frederick, Maryland. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο Church Street Garage, το Carroll Creek Garage, το γκαράζ West Patrick Street Garage ή το πάρκινγκ στο δρόμο.

Η περιήγηση σε κεριά των ιστορικών κτηρίων λατρείας ήταν μια έννοια που αναπτύχθηκε αρχικά το 1986 από τον Peter Plamondon Sr. Εκτός από τις πολυάριθμες εκκλησίες διαφόρων θρησκειών, η περιοδεία συμπεριέλαβε τη συναγωγή Beth Sholom από την αρχή του προγράμματος. Με τα χρόνια, το πρόγραμμα αυξήθηκε και σήμερα οι επισκέπτες απολαμβάνουν περιηγήσεις, ερμηνείες και εποχική μουσική που εκτελούνται από τραγουδιστές, πιάνο, όργανα ή όργανα - με μερικές περιοχές που προσφέρουν δωρεάν ποτά και ελαφριά αναψυκτικά. Τα μέλη της εκκλησίας ενεργούν ως οικοδεσπότες για να χαιρετίσουν τους επισκέπτες και να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία των εκκλησιών.

Εξωτερικά, οι φωτισμοί οδηγούν τους επισκέπτες από τη μία περιοχή στην άλλη.

Συμμετοχικά σπίτια λατρείας

Ένα προσωρινό κέντρο πληροφόρησης θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 9 το πρωί στην οδό 19 E. Church, Frederick, MD τη νύχτα της περιοδείας. Η εκδήλωση συντονίζεται από το Συμβούλιο Τουρισμού του Frederick County και χρηματοδοτείται από το εμπορικό συγκρότημα Everedy Square & Shab Row, τις εταιρείες Plamondon, την κομητεία του Frederick County και το Frederick News-Post. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.visitfrederick.org.

Διαβάστε περισσότερα για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στο Frederick