Τα καλύτερα μουσεία του North Jersey

Μετέβη, Schmet. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη για να απολαύσετε μια μικρή τέχνη και ιστορία. Το North Jersey φιλοξενεί πολλά συναρπαστικά μουσεία. Εδώ είναι μερικά.

Μουσείο του Νιούαρκ

Το μεγαλύτερο μουσείο του New Jersey, που ιδρύθηκε το 1909, στεγάζει εκτεταμένες συλλογές αμερικανικής τέχνης (Mary Cassatt, Georgia O'Keeffe, Edward Hopper και Frank Stella, για να αναφέρουμε μόνο μερικά), σύγχρονη τέχνη, ασιατική και αφρικανική τέχνη, διακοσμητικές τέχνες , πολύ περισσότερο.

Τι να δείτε: Η Αναγέννηση του Χάρλεμ και Η Πόλη στην Ηλικία του Μηχανήματος , Νέα Εργασία: Newark σε 3D , Αφηρημένη Φύση 49 Ουάσιγκτον St., Newark

Μουσείο Τέχνης Montclair

Το Μουσείο Τέχνης Montclair είναι ένα από τα πρώτα μουσεία της χώρας που ειδικεύεται στη συλλογή της αμερικανικής τέχνης και παραμένει ηγέτης στη συλλογή της Native American art. Η συνολική συλλογή του μουσείου ανέρχεται σε πάνω από 12.000 έργα, συμπεριλαμβανομένων κομμάτων από τους Andy Warhol, Edward Hopper και Georgia O'Keeffe, για να αναφέρουμε μερικά. Το MAM Art Truck, ένα κινητό στούντιο, εξυπηρετεί μαθήματα και έργα στην κοινότητα στις αγορές αγροτών και φεστιβάλ για την ευαισθητοποίηση της σχολής τέχνης του μουσείου Yard. Το MAM διπλασιάζεται επίσης ως χώρος εκδηλώσεων (και χώρος γάμου!). Τι να δείτε: Εργασία και αναψυχή στην αμερικανική τέχνη: Επιλεγμένα έργα από τη συλλογή , μανία καλαθιού: Συλλογή ιθαγενών αμερικανικών καλαθιών στην ύστερη βικτοριανή εποχή 3 South Mountain Ave., Montclair

Ιστορικό Μουσείο Hoboken

Άνοιξε στις 2 Αυγούστου 2015, ο εκθεματισμός "Frank Sinatra: Ο άνθρωπος, η φωνή και οι φίλοι" γιορτάζει τα 100α γενέθλια του γηγενού γιου του Hoboken.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Ιουλίου 2016. Οι ζωγραφιές ακουαρέλας Hoboken του Alex Morales θα παρουσιαστούν στην Upper Gallery μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2016. Το μουσείο περιλαμβάνει συνομιλίες καλλιτεχνών και εκδηλώσεις, γι 'αυτό ελέγξτε την ιστοσελίδα για λεπτομέρειες. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται για παιδιά.

Ειδικότερα, μας αρέσει η ομάδα Pre-K: η ευκαιρία να χορέψουμε σε μερικά από τα τραγούδια του Frank Sinatra μετά την περιήγηση στο εκθέμα. 1301 St.

Μουσείο Μόρις

Η προέλευση του Μουσείου Morris ξεκίνησε το 1913 στο Morristown Neighborhood House ως απλά αντικείμενα που συλλέχθηκαν σε ένα γραφείο curio. Σήμερα, είναι το τρίτο μεγαλύτερο μουσείο στο κράτος και το μοναδικό μουσείο στο Νιου Τζέρσεϊ με επαγγελματικό θέατρο. Τι να δείτε: Το Νιού Τζέρσεϊ Συλλέγει: ένα γραφείο των περιπετειών σας ? Πραγματική ομορφιά: Ακάλυπτο ; Μέγα τρένα μοντέλο ? Μηνύματα κειμένου ; δείτε όλα τα εκθέματα εδώ.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μουσείο στο North Jersey; Πείτε μας στο Facebook και το Twitter.