Αυτό που ο εφευρέτης Cronut τρώει ενώ ταξιδεύει

Για τον Dominique Ansel, ο εφευρέτης του εξωφρενικά δημοφιλούς Cronut (το παιδί αγάπης-ντόνατς που είναι γνωστό ότι έχει κερδίσει το δικό του εμπορικό σήμα), η εύρεση έμπνευσης στο δρόμο αποτελεί βασικό συστατικό για την επιτυχία. Στο πλαίσιο συνεργασίας με την πρωτοβουλία "Είναι καλό να μην είναι σπίτι" της Hyatt, ο Ansel κάθισε μαζί μας για να μοιραστεί τις αγαπημένες του συμβουλές για το πώς θα βρούμε κρυμμένα πετράδια σε νέες πόλεις, πώς να αποφύγουμε τα υπο-par plane foods και πώς να ξεδιπλώσουμε το βραβείο -Ενθρώπινη έμπνευση παντού που ταξιδεύετε.

Πρώτα πράγματα πρώτα: Όταν ταξιδεύετε σε μια νέα πόλη, πώς βρίσκετε το καλύτερο γεύμα ;
"Πάντα ζητώ από τους ντόπιους. Τους ρωτάς πού πηγαίνουν συνήθως, τι νέο, τι είναι ενδιαφέρον να δεις. Συχνά έχουν όλες τις ίδιες συστάσεις για τα μέρη, αλλά πάντα γνωρίζουν πού να πάνε και πότε να πάνε. Είναι πάντα καλύτερο να έχετε μια σύσταση. "

Έχετε μια μαγειρική φιλοσοφία όταν πρόκειται να ταξιδέψετε;
"Μου αρέσει να εξερευνώ και να βλέπω τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να είναι καινούργιο, αλλά πρέπει να είναι αυθεντικό. Κάτι καινοτόμο, κάτι δημιουργικό. Μερικές φορές είναι κάτι απλό. "

Βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη, όπου η σκηνή φαγητού φαίνεται ατελείωτη. Ποιο είναι το καλύτερο γεύμα που έχετε φάει σε αυτό το ταξίδι;
"Είχα ένα εκπληκτικό σούσι στο Akashi στο West Village την περασμένη εβδομάδα. Αυτό ήταν πραγματικά καλό. "

Πώς καταφέρνετε να τρώτε καλά ενώ πηδάτε ανάμεσα σε αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία;
"Δεν τρώτε πάντα καλά , αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να τρώτε υγιεινά όταν ταξιδεύετε - ειδικά όταν ταξιδεύετε σε διαφορετικές ζώνες ώρας σε αεροπλάνο ή τρένο, είναι σημαντικό να είστε υγιείς.

Συχνά αγοράζω κάποιο φαγητό ενώ βρίσκομαι στο δρόμο μου. Προσπαθώ να αγοράσω ένα υγιεινό σάντουιτς, οπότε δεν χρειάζεται να φάω μόνο το φαγητό στο αεροπλάνο. "

Ετοιμάζετε τα γεύματά σας πριν επισκεφθείτε το αεροδρόμιο;
"Δεν το κάνω, αλλά θα έπρεπε. Συχνά προσπαθώ να βρω καλά εστιατόρια λίγο πριν την πτήση μου, οπότε δεν χρειάζεται να βασίζομαι στα τρόφιμα στο αεροπλάνο ή ακόμα και στο αεροδρόμιο. "

Έχετε επαινεθεί ως ένας από τους πιο πρωτοποριακούς σεφ της εποχής μας - πώς βρίσκετε έμπνευση όταν ταξιδεύετε;
"Μου αρέσει να μαθαίνω και να εξερευνούμε - όχι μόνο για τρόφιμα αλλά για οποιαδήποτε βιομηχανία. Πήγα στην Ιαπωνία πέρυσι και είδα μια καταπληκτική έκθεση για την κίνηση και βρήκα πολύ ενθαρρυντικό για αυτό που κάνω. Είναι πάντα έμπνευση για μένα να εξερευνήσω ένα διαφορετικό σύμπαν ».

Σε αυτή τη συνεργασία συνεργάστηκατε με τον εκπαιδευτή φυσικής κατάδυσης Gunnar Peterson - ένα πολύ διαφορετικό είδος καινοτόμου. Πώς εσείς εσείς τροφοδοτείτε το ένα το άλλο;
"Μου αρέσει πάντα να δουλεύω με δημιουργικά μυαλά, ειδικά τον Gunnar ο οποίος έχει μια διαφορετική μοναδική προσέγγιση όταν πρόκειται για γυμναστήριο και κατάρτιση. Ήταν συναρπαστικό για μένα να συνεργαστώ μαζί του και να βρω τρόπους διασκέδασης για τους ανθρώπους να παραμείνουν υγιείς ενώ ταξιδεύουν ».