Ένας οδηγός επισκεπτών Apopka, Florida

Επισκόπηση αυτής της κεντρικής πόλης της Φλόριντα

Η Apopka είναι επίσης γνωστή ως "εσωτερική πρωτεύουσα φύλλωμα του κόσμου" λόγω της βιομηχανίας φυλλώματος πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Στα 24,9 τετραγωνικά μίλια της πόλης, μεγάλο μέρος της γης εκτός της εμπορικής και οικιστικής περιοχής χρησιμοποιείται ακόμα για τη γεωργία. Βρίσκεται τόσο στις κομητείες Orange και Seminole (αλλά κυρίως στην Orange County), Apopka σύνορα Altamonte Springs και βρίσκεται επίσης 12 μίλια βορειοδυτικά του δημοφιλούς τουριστικού προορισμού, Orlando.

Ο εκτιμώμενος πληθυσμός είναι 37.000 και η Apopka είναι γνωστή για το γεγονός ότι φιλοξενεί τους πρωταθλητές Μικρού Λιγκ του Μπέιζμπολ το 2001.

Κυβέρνηση

Η κυβέρνηση της πόλης διοικείται από τον δημαρχιακό δήμαρχο Joe Kilsheimer, ο οποίος προκάλεσε τον τελευταίο δήμαρχο της πόλης John H. Land μετά από 55ετή θητεία. Ο δήμαρχος Land τιμήθηκε το 2011 ως ο δήμαρχος μεγαλύτερης διάρκειας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ιστορία

Η περιοχή κατοικήθηκε για πρώτη φορά από Ινδιάνους Seminole που έζησαν κατά μήκος των ποταμών του ποταμού Apopka. Η λέξη Apopka προήλθε από την ινδική γλώσσα Timucuan και σημαίνει μεγάλη πατάτα. Η περιοχή εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά από μη ιδιώτες το 1842. Στη δεκαετία του 1850 ο οικισμός άρχισε να αναπτύσσεται λόγω των γεωργικών δυνατοτήτων που υπάρχουν στην περιοχή. Η περιοχή συνέχισε να αναπτύσσεται ταχύτατα στη δεκαετία του 1860 και 1870 και ενσωματώθηκε ως πόλη το 1882. Η Apopka είναι σήμερα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της κεντρικής Φλόριντα λόγω της νέας κατασκευής της στο State Road Road 429 (Daniel Webster Western Beltway) αυτοκινητόδρομο στην περιοχή.

Πληροφορίες επισκεπτών και αξιοσημείωτα μέρη

Ενώ Apopka είναι μια πιο υπνοδωμάτιο πόλη που οι μεγαλύτεροι κεντρικοί προορισμοί Φλόριντα, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε στην πόλη για τους επισκέπτες. Υπάρχουν αρκετές επιλογές διαμονής για τους επισκέπτες, αν και πολλοί είναι δημοφιλείς αλυσίδες ξενοδοχείων όπως το Hampton Inn & Suites και το Holiday Inn Express, καθώς και τοπικά μοτέλ.

Υπάρχει μια μεγαλύτερη ποικιλία ακριβώς έξω από την πόλη σε Altamonte Springs.

Πολλά αξιοθέατα βρίσκονται στην περιοχή, όπως το Μουσείο των Αποπκανών, το οποίο στεγάζεται στο ιστορικό κτίριο Carrol που χτίστηκε το 1932, διδάσκει επισκέπτες σχετικά με την ιστορία της πόλης και το κρατικό πάρκο Wekiwa Springs και Kelly Park / Rock Springs State Park όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, κολύμπι ή απλά να χαλαρώσετε στην πανέμορφη ύπαιθρο.

Για μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά, σιγουρευτείτε ότι σταματάτε στην πραγματικά μοναδική CATalyst, όπου οι επισκέπτες δίνουν την ευκαιρία να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο (αλλά με ασφάλεια μέσα από περιφράξεις) με αρκετά διαφορετικά είδη μεγάλων γατών, συμπεριλαμβανομένων λιονταριών και τίγρεων, και να μάθουν πώς να αφήσει να πάει άγχος αμέσως.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από είδη κουζίνας που διατίθενται σε εστιατόρια. Από τις μπριζόλες όπως το Backroom Steakhouse μέχρι τις ιταλικές καφετέριες όπως το Caffe Positano και η επιρροή της Κουβανέζικης κουζίνας στο Cuban Cafe του Herbers, ανεξάρτητα από το ποια γεύση είναι οι φαγητό σας, υπάρχει κάτι εδώ στην πόλη για εσάς. Τα θαλασσινά εστιατόρια είναι επίσης δημοφιλή και μπορείτε επίσης να βρείτε παραδοσιακές ιρλανδικές παμπ, κινέζικα φαγητά, εστιατόρια sushi, αρμούς μπάρμπεκιου και πολλά άλλα!