Κάμπινγκ στη Φλώριδα

Το Sunshine State προσφέρει ποικιλία ευκαιριών για κατασκήνωση

Εάν είστε έμπειρος κάμπινγκ, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι η Φλώριδα είναι ένας παράδεισος κατασκήνωσης. Το ήπιο κλίμα του Sunshine State επιτρέπει τον καταυλισμό όλο το χρόνο και σχεδόν απεριόριστες υπαίθριες δραστηριότητες. Και αν θεωρείτε τον εαυτό σας έναν τύπο "δέντρων και μονοπατιών" ή κάποιον που προτιμά "άμμο και surf", η ποικιλία προσφορών που προσφέρει η Φλόριντα σε χώρους κατασκήνωσης μπορεί να παραδοθεί. Επιπλέον, για εκείνους που δεν έχουν στρατοπεδεύσει ποτέ, η Φλόριντα παρουσιάζει κάποιες μοναδικές εμπειρίες κάμπινγκ που σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε κάμπινγκ για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Ίσως να ρωτάτε, ακριβώς τι είναι τόσο ξεχωριστό για το κάμπινγκ στη Φλώριδα; Αρκετά πράγματα έρχονται στο νου, αλλά στην κορυφή της λίστας είναι ο καιρός. Υπάρχει ένας λόγος που η Φλώριδα αποκαλεί την ίδια την Πολιτεία του Ήλιου. Αν και καυτό και υγρό το καλοκαίρι, με τις καταιγίδες το απόγευμα, ο συνολικός υποτροπικός καιρός της Φλώριδας επιτρέπει το καλοκαίρι κάμπινγκ και την απόλαυση υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Στη συνέχεια στον κατάλογο θα είναι ποικιλία. Είτε κάμπινγκ σε δημόσιο είτε ιδιωτικό χώρο κατασκήνωσης, μπορείτε να ζήσετε τα πάντα από παρθένες παραλίες λευκής άμμου και ειρηνικά δάση έως συναρπαστικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες και συναρπαστικά θεματικά πάρκα. Φανταστείτε να ξυπνάτε στον ήχο της σκηνής, στα χτυπήματα ενός καμπαναριού ή στο βρυχηθμό των λιονταριών. Φανταστείτε να περάσετε τις ημέρες σας με κανό σε ένα μαύρο ποτάμι, να επισκεφθείτε ένα Segway ή να πάρετε ένα συναρπαστικό θεματικό πάρκο. Φανταστείτε να τελειώνετε την ημέρα σας με ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Όλες αυτές οι εμπειρίες (και περισσότερο) είναι δυνατές στη Φλόριντα.

Ίσως ένας από τους πιο επιτακτικούς λόγους για το στρατόπεδο είναι επειδή είναι ο πιο προσιτός τρόπος για να ξεφύγουν οι οικογένειες, είτε για ένα σαββατοκύριακο είτε για μια εβδομάδα διακοπές. Φυσικά, το κάμπινγκ σκηνών είναι το λιγότερο ακριβό. Τα πάντα που χρειάζονται από τη σκηνή και τους υπνόσακους για την σόμπα και τα φανάρια μπορούν να αγοραστούν για $ 250 έως $ 500.

Οι οικογένειες που προτιμούν μερικές ακόμη ανέσεις δημιουργών μπορούν να επιλέξουν ένα pop-up, ένα τρέιλερ ή ένα αυτοκινούμενο σπίτι. Αυτά είναι ωραία αν μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά. Μετά από όλα, μπορούν να τρέξουν οπουδήποτε από μερικές χιλιάδες δολάρια σε εκατοντάδες χιλιάδες.

Επίσης, πώς κατατάσσετε το στρατόπεδο καθορίζει το κόστος μίας ημέρας για ένα κάμπινγκ. Οι χρεώσεις μίας ημέρας στη Φλώριδα θα εξαρτηθούν από το κάμπινγκ, τις ανέσεις και τη διαθεσιμότητα των συνδέσμων. Προφανώς, οι κάμπινγκ με πλήρεις συνδέσεις - συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού, του νερού, του αποχετευτικού δικτύου και ενίοτε της καλωδιακής τηλεόρασης και του Internet - θα είναι οι πιο ακριβές. Το πρωτόγονο κάμπινγκ είναι συνήθως πολύ μικρότερο.

Τα κρατικά πάρκα της Φλόριντα έχουν μερικές από τις πιο λογικές χρεώσεις μιας ημέρας ($ 18 έως $ 50 τη νύχτα). αλλά, παρόλο που τα κάμπινγκ περιλαμβάνουν νερό και ηλεκτρικό, δεν περιλαμβάνουν κανάλια κατασκηνώσεων και δεν υπάρχει καλώδιο. Οι ιδιωτικοί χώροι κατασκηνώσεων είναι συνήθως πιο πιθανό να προσφέρουν πλήρεις συνδέσεις και άλλες παροχές (όπως τσιμεντένια μαξιλάρια, καλωδιακή τηλεόραση, σύνδεση στο Internet, πισίνες, αναψυχή κ.λπ.), αλλά η νυκτερινή χρέωση θα είναι συνήθως υψηλότερη - κατά μέσο όρο $ 35 έως $ 60. Και, αν επιλέξετε ένα κατασκήνωση κοντά σε ένα δημοφιλές αξιοθέατο ή την παραλία, το ποσό θα πάρει ακόμα πιο ακριβά - $ 75 έως $ 150 μια νύχτα!

Παρόλο που τα στρατόπεδα της Φλόριντα είναι ανοιχτά όλο το χρόνο, υπάρχουν εποχές κατασκήνωσης που επηρεάζουν τις συνολικές τιμές.

Γενικά, η "υψηλή" εποχή σημαίνει υψηλότερα ποσοστά κατά τους χειμερινούς μήνες - από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Απριλίου - όταν οι βορειοί αναζητούν ανακούφιση από τον πάγο και το χιόνι και κατευθύνονται προς την ηλιόλουστη Φλόριντα. και η περίοδος "χαμηλής" περιόδου από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. (Αυτό είναι στην πραγματικότητα αντιστραφεί στο Panhandle της Φλόριντα, όπου ο καιρός είναι πιο δροσερός το χειμώνα.) Χαμηλότερες τιμές μπορεί να ισχύουν κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών εκτός από τις περιοχές κοντά σε δημοφιλή αξιοθέατα ή την παραλία. Θυμηθείτε επίσης να αναμένετε υψηλότερα ποσοστά στις ή γύρω από τις διακοπές.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε ότι η κάμπινγκ είναι προσιτή και ότι η Φλόριντα έχει εξαιρετικούς προορισμούς και περιπέτειες κάμπινγκ, γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Βρίσκοντας ένα Campground

Πολλές φορές οι εμπειρίες κάμπινγκ δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες. Διαβάστε όσο το δυνατόν περισσότερο τον προορισμό σας και σχόλια από άλλους πριν κάνετε κρατήσεις.

Δείτε τα παρακάτω campgrounds και καταλόγους κατασκηνώσεων στην Florida Travel :

Επίσης, δείτε online ή παραγγείλετε ένα αντίγραφο του παρακάτω καταλόγου κατασκήνωσης: