Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ 2017 στην Ουάσιγκτον, DC

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Καπιτώλιο είναι αμερικανική παράδοση από το 1964. Το πρώτο δέντρο ήταν ένα ζωντανό έλατο Douglas 24 ποδιών που φυτεύτηκε στο δυτικό γκαζόν του Καπιτώπου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον. Το αρχικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Καπιτώλι πέθανε μετά την τελετή φωτισμού του δέντρου του 1968, μια σοβαρή καταιγίδα ανέμου και ζημιές στη ρίζα. Το δέντρο απομακρύνθηκε και το Τμήμα Γεωργικών Δασικών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών παρέσχε τα δέντρα από το 1969.

Εκτός από την παροχή δέντρου 60-85 ποδιών, χιλιάδες στολίδια που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν από παιδιά σχολείων σε όλη την Αϊντάχο θα διακοσμήσουν το δέντρο και μια ποικιλία άλλων δέντρων στα γραφεία του Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον. Κάθε χρόνο επιλέγεται ένα διαφορετικό Εθνικό Δάσος για να παρέχει ένα δέντρο για να εμφανιστεί στο Δυτικό Λιβάδι του Καπιτωλίου των ΗΠΑ για την εποχή των Χριστουγέννων. Το δέντρο 2017 θα συγκομιστεί από το εθνικό δάσος Kootenai στο Libby Montana.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Καπιτώλιου δεν πρέπει να συγχέεται με το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο , το οποίο φυτεύεται κοντά στο Λευκό Οίκο και φωτίζεται κάθε χρόνο από τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία. Ο Πρόεδρος του Σπιτιού φωτίζει επίσημα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Καπιτώλιο.

Καπιτώλιο Τελετή φωτισμού Χριστουγεννιάτικων Δέντρων

Το δέντρο θα φωτιστεί από τον Πρόεδρο του House Paul Ryan. Αρχιτέκτονας του Καπιτώπου Stephen T. Ayers, AIA, LEED AP, θα είναι κύριος των τελετών.

Ημερομηνία: 6 Δεκεμβρίου 2017, 5:00 μ.μ.

Τοποθεσία: West Lawn του Καπιτώπου των ΗΠΑ, Σύνταγμα και Ανεξαρτησία Λεωφόροι, Ουάσιγκτον, DC.

Η πρόσβαση για την τελετή φωτισμού θα είναι από την First Street και την Maryland Avenue SW και την First Street και την Pennsylvania Avenue, NW, όπου οι επισκέπτες θα προχωρήσουν με ασφάλεια. Δείτε ένα χάρτη

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην περιοχή είναι με το μετρό. Οι κοντινότερες στάσεις βρίσκονται στο Union Station, στο Federal Centre SW ή στο Capitol South.

Ο χώρος στάθμευσης κοντά στο κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ είναι πολύ περιορισμένος. Δείτε έναν οδηγό για το Parking κοντά στο National Mall.

Μετά την τελετή φωτισμού, το Capitol Christmas Tree θα ανάψει από το σούρουπο μέχρι τις 11 το βράδυ κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσης του αρχιτέκτονα για την εξοικονόμηση ενέργειας, οι δέσμες των φώτων LED (φωτός εκπομπής φωτός) θα χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση ολόκληρου του δέντρου. Τα φώτα LED χρησιμοποιούν μικρό ηλεκτρικό ρεύμα, έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Σχετικά με το Εθνικό Δάσος Kootenai

Το Εθνικό Δάσος Kootenai βρίσκεται στην ακραία βορειοδυτική γωνία της Μοντάνα και στο βορειοανατολικό Αϊντάχο και περιλαμβάνει πάνω από 2,2 εκατομμύρια στρέμματα, περιοχή σχεδόν τριπλάσια του μεγέθους της Ρόουντ Άιλαντ. Το δάσος συνορεύει στα βόρεια με τη Βρετανική Κολομβία, τον Καναδά, και δυτικά με τον Αϊντάχο. Περίοδοι υψηλών ραγισμένων κορυφών σημαίνουν το Δάσος με τη Χιονοστιβάδα στη βουνοπλαγιά των Βουνών στο ύψος των 8.738 ποδιών, το υψηλότερο σημείο. Η σειρά Whitefish, τα βουνά Purcell, η οροσειρά Bitterroot, τα Salish Mountains και τα βουνά του Cabinet είναι όλα μέρος του άγριου εδάφους που ακτινοβολεί από τις κοιλάδες των ποταμών. Το δάσος κυριαρχείται από δύο μεγάλα ποτάμια, το Kootenai και το Clark Fork, μαζί με αρκετά μικρότερα ποτάμια και τους παραποτάμους τους.



Δείτε περισσότερα για τις τελετές φωτισμού χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βιρτζίνια