Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ζωντανό αστακό Maine ... Φτηνές!

Πάρτε σπίτι ζωντανά αστακούς από το Pine Point Fisherman's Co-op στο Scarborough

Psst! Θέλετε να ακούσετε ένα μυστικό για την εύρεση φθηνού αστακού στο Maine;

Αν θέλετε να αγοράσετε live αστακούς Maine για να μαγειρέψετε ενώ μένετε στο Maine, να μεταφέρετε το σπίτι σας ή ακόμα και να φτάσετε στο κατώφλι σας, αν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Maine, εδώ είναι μια γρήγορη άκρη. Οι καλύτεροι (και εκπληκτικά φθηνοί) ζωντανοί αστακοί προέρχονται από το Co-op του Pine Point, γνωστός και ως Co-op του Αστακού, στο Scarborough, Maine., Μια παραθεριστική πόλη στη νότια ακτή κοντά στο Old Orchard Beach .

Δεν μπορείτε να αφήσετε τον Μέιν χωρίς να δείτε δεκάδες σημάδια για την πώληση αστακών. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε ζωντανό αστακό σε περιοχές ανάπαυσης (αλλά προσέξτε τις διογκωμένες τιμές). Όταν εντοπίζετε το κτίριο Co-op Pine Point Fisherman με τη λέξη LOBSTERS που φέρει τις μεγάλες επιστολές στη στέγη, θα γνωρίζετε διαισθητικά ότι οι αστακοί θα ξεπεράσουν εκείνους που μπορείτε να αποκτήσετε από άλλα καταστήματα και οδικούς σταθμούς.

Θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πολλά όταν γιορτάζετε με τους γλυκούς και νόστιμους 1 έως 1,25 λιβρών "κοτόπουλου" του Co-op. Αστακοί πάνω από δύο κιλά, ενώ είναι δεκτικοί δελεαστικοί, μπορεί μερικές φορές να είναι σκληροί και λιγότερο νόστιμοι.

Η φρεσκάδα έχει πολλά να κάνει με την ποιότητα των αστακών. Περίπου 25 σκάφη συμμετέχουν στο co-op, το οποίο λειτουργεί εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Εκτός από τη λειτουργία ενός καταστήματος λιανικής πώλησης στο Scarborough, αυτοί οι αστακοί εργάτες πωλούν επίσης αστακούς και φρέσκα μύδια απευθείας στους καταναλωτές μέσω της ιστοσελίδας lobstercoop.com.

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Maine και θέλετε να παραγγείλετε αστακούς ζωντανά ή μερικώς μαγειρεμένα για παράδοση, θα βρείτε τις τιμές του co-op είναι φθηνές σε σύγκριση με άλλους πωλητές αστακών στο διαδίκτυο.

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η διαδικτυακή παραγγελία είναι διαθέσιμη. Παρόλο που ο αστακός στο σπίτι βοηθά, είναι ακόμα εύκολο να χάσετε Maine ...

και να περιμένετε περισσότερο αστακό ... αφού έχετε καταναλώσει το τελευταίο μερίδα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Co-op του Pine Point Fisherman's Co-op

Ώρες: Το Co-op Lobster είναι γενικά ανοιχτό στο κοινό από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. καθημερινά. Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν τις ώρες λειτουργίας, την επιλογή και τις τιμές. Καλέστε για να επιβεβαιώσετε τις ώρες ή εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη παραγγελία.

Επικοινωνία: Για να παραγγείλετε αστακούς για παράδοση, έχετε τρεις επιλογές. Στείλτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον ψαρά της εταιρείας Pine Point Coop στο lobster@maine.rr.com, επισκεφθείτε το lobstercoop.com ή τηλεφωνήστε στο 207-883-3588.

Εστιατόριο: Θέλετε να φάτε αστακούς στο χώρο του ξενοδοχείου; Είσαι στην τύχη! Το εστιατόριο Rising Tide βρίσκεται στο νερό πίσω από το Pine Point Fisherman's Co-op και θα έχετε μια ιδανική θέα στις βάρκες με αστακό στο λιμάνι ενώ γευματίζετε με φρέσκα θαλασσινά.

Οδηγίες: Το Pine Point Fisherman's Co-op βρίσκεται στην οδό 96 King Street στο Scarborough, 3 μίλια από την προβλήτα Old Orchard Beach. Από τη διαδρομή US 1 του Scarborough, μεταβείτε στο Route 9 West / Pine Point Road. Σε περίπου τρία μίλια, αφού περάσετε το εστιατόριο Clambake (άλλο σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του αστακού), στρίψτε αριστερά και, στη συνέχεια, κάντε ένα άμεσο δικαίωμα στην King Street.