Εθνικό Πάρκο Acadia, Μέιν

Μπορεί να είναι ένα από τα μικρότερα εθνικά πάρκα, αλλά το Εθνικό Πάρκο Acadia είναι μακράν ένα από τα πιο γραφικά και γραφικά πάρκα στις ΗΠΑ Είτε έρχεστε το φθινόπωρο για να απολαύσετε το εκπληκτικό φύλλωμα είτε επισκεφθείτε το καλοκαίρι για να κολυμπήσετε στον Ατλαντικό Ocean, Maine είναι μια όμορφη περιοχή για να περιηγηθείτε. Τα παραθαλάσσια χωριά προσφέρουν καταστήματα για αντίκες, φρέσκο ​​αστακό και σπιτική φασαρία, ενώ το εθνικό πάρκο στεγάζει τραχιά μονοπάτια για πεζοπορία και ποδηλασία.

Ιστορία

Πάνω από 20.000 χρόνια πριν, το Mount Desert Island ήταν κάποτε ηπειρωτική ηπειρωτική χώρα που καλύφθηκε από παγετώδη φύλλα πάγου. Καθώς ο πάγος λειώθηκε, οι κοιλάδες πλημμύρισαν, σχηματίστηκαν λίμνες και σχηματίστηκαν ορεινά νησιά.

Το 1604, ο Samuel de Champlain διερεύνησε για πρώτη φορά την ακτή, αλλά μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα οι άνθρωποι άρχισαν να χτίζουν εξοχικές κατοικίες κατά μήκος της έρημο. Για να διατηρήσουν τη γη, δώρισαν την κύρια περιοχή του πάρκου, παλαιότερα γνωστή ως Lafayette National Park. Το πάρκο είναι ένα από τα μικρότερα του έθνους και στην πραγματικότητα βασίστηκε σε δωρεές γης μέχρι το Κογκρέσο έθεσε επίσημα όρια το 1986.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το κύριο κέντρο επισκεπτών είναι ανοιχτό από τα μέσα Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Τα πλήθη είναι πιο διαδεδομένα κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, καθώς το πάρκο διαθέτει μερικά από τα καλύτερα φυλλώματα πτώσης στην ανατολική ακτή. Αν ψάχνετε για έναν μεγάλο προορισμό σκι αντοχής, δοκιμάστε το Acadia τον Δεκέμβριο.

Να πάρει εκεί

Από το Ellsworth, ME, ταξιδεύεις σε με. 3 νότια για 18 μίλια με το Mount Desert Island - όπου βρίσκεται η πλειοψηφία της Acadia. Το κέντρο επισκεπτών βρίσκεται τρία μίλια βόρεια του Bar Harbor. Τα βολικά αεροδρόμια βρίσκονται επίσης στο Bar Harbor και το Bangor. (Εύρεση πτήσεων)

Τέλη / Άδειες

Απαιτείται εισιτήριο από τις 1 Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου.

Από τις 23 Ιουνίου έως τις 12 Οκτωβρίου, το τέλος ιδιωτικού οχήματος είναι 20 δολάρια για ένα πέρασμα επτά ημερών. Το ίδιο ισχύει για $ 10 από τις 1 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου. Εκείνοι που εισέρχονται με τα πόδια, ποδήλατο ή μοτοσικλέτα χρεώνονται με $ 5 για να εισέλθουν. Ένα ετήσιο δελτίο Acadia μπορεί επίσης να αγοραστεί για $ 40. Τα Standard Pass Passes , όπως ένα πακέτο ανώτερων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην Acadia. Σημείωση: Τα έξοδα κατασκήνωσης είναι επιπλέον των τελών εισόδου.

Σημαντικά αξιοθέατα

Το Cadillac Mountain βρίσκεται 1.530 πόδια ψηλά και είναι το ψηλότερο βουνό στην ανατολική ακτή βόρεια της Βραζιλίας. Πιάσε μια κουβέρτα και το κεφάλι μέχρι την κορυφή, προσβάσιμο με το αυτοκίνητο ή το πόδι, και να πιάσει την ανατολή του ηλίου για μια εκπληκτική θέα της ακτής.

Δύο αξιόλογες στάσεις είναι το Κέντρο Άνοιξης της Φύσης Sieur de Monts και οι Άγριοι Κήποι της Ακαδίας, οι οποίοι περιοδεύουν στα ενδιαιτήματα του νησιού Mount Desert.

Δεδομένου ότι τα κομμάτια του εθνικού πάρκου βρίσκονται σε νησιά, φροντίστε να ελέγξετε το Isle au Haut, καθώς και το μικρό Cranberry Island-το οποίο στεγάζει ένα ιστορικό μουσείο.

Διαμονή

Διάφορα αρχοντικά, σουίτες και πανδοχεία βρίσκονται στο Μπαρ Χάρμπορ και γύρω από αυτό. (Get Rates) Δοκιμάστε Bar Harbor Inn ή Cleftstone Manor για γοητευτικά δωμάτια στην γραφική παραθαλάσσια πόλη. Αν ήρθες στο στρατόπεδο, οι τοποθεσίες είναι διαθέσιμες στο Blackwoods , στο Seawall και στο Duck Harbour - όλα με αποκλειστικές και πρώτες έρχονται, πρώτες σερβίρονται περιοχές.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Βεβαιωθείτε ότι βγαίνετε έξω από τους τοίχους του πάρκου για να απολαύσετε τη γραφική πόλη του Bar Harbor, εξοπλισμένη με το πιο γοητευτικό παραθαλάσσιο λαό. Είτε θέλετε να επισκεφθείτε τη φάλαινα είτε να ψωνίσετε αντίκες, αυτή η πόλη είναι απλά ευχάριστη.

Εκείνοι που θέλουν να δουν την άγρια ​​φύση των δασών και τα μεταναστευτικά θαλάσσια πτηνά δεν χρειάζεται να κοιτάξουν πέρα ​​από τους κορυφαίους πρόσφυγες της άγριας ζωής του Maine: το Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής Moosehorn (Calais), το Εθνικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής Petit Manan (Steuben) και το Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής Rachel Carson (Wells).

Περαιτέρω ανάγνωση

Εθνικό πάρκο Acadia
Καλοκαιρινές Διακοπές: Νέα Αγγλία
Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου: Acadia

Πληροφορίες επαφής

Mail: PO Box 177, Bar Harbor, ME, 04609

Τηλέφωνο: 207-288-3338