Πορεία από το Πόρτλαντ στο Freeport, Maine; Πάρτε τη γραφική διαδρομή

Γιατί να πάρετε τον αυτοκινητόδρομο; Οδηγήστε Scenic Back Roads για να δείτε το φύλλωμα πτώσης του Maine

Freeport είναι ένα γρήγορο, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο μέχρι το Interstate-95 από το Πόρτλαντ, Maine , αλλά για να πάρετε την καλύτερη ματιά στο τοπίο-ειδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν φύλλωμα πτώσης -δοκιμάστε αυτή τη γραφική διαδρομή αντ 'αυτού. Ο κύριος Debby Fowles μοιράζεται λεπτομερείς οδηγίες για την οδήγηση από το Πόρτλαντ στο Freeport σε γραφικούς πίσω δρόμους.

Εδώ είναι πώς να πάρετε την γραφική διαδρομή

Αφήνοντας το Portland μέσω του Interstate 295 North, πάρτε την έξοδο για τη διαδρομή 1 μετά τη διέλευση της γέφυρας του Tukey (λίγο πριν το B & M Bean Factory).

Κοντά στο Falmouth Foreside, βγείτε δεξιά στην διαδρομή 88. Πάρτε το χρόνο να θαυμάσετε τα αρχοντικά σπίτια, τα κομψά παλιά σφεντάμια και βελανιδιές στο φθινόπωρο τους φινέτσα και τις αναλαμπές του κόλπου Casco μέσα από τα δέντρα στην πλουσιότερη κοινότητα του Maine.

Ακριβώς μετά τη μαρίνα στο Lower Falls Landing στον Βασιλικό Ποταμό στο Yarmouth (στάση για ένα τσίμπημα ή ένα ποτό στο Royal River Grill House, αν το επιτρέπει ο χρόνος), και αφού περάσετε κάτω από το διαβάθμιο του Interstate 95, πάρτε την πρώτη αριστερή μαρίνα Road. Αφήστε το αριστερό στην επόμενη διασταύρωση στην Main Street, όπου θα περάσετε αρκετές παλιές λευκές εκκλησίες με βότσαλα πλαισιωμένα από τα φλογερά χρώματα των χαριτωμένων παλιών σφενδάμων το φθινόπωρο. Αφού δείτε την ακαδημία North Yarmouth, μια σχολή προετοιμασίας κολλεγίων που ιδρύθηκε το 1814, στα αριστερά σας, στρίψτε δεξιά στην οδό York και μπείτε στη διαδρομή 1.

Λίγο πριν το μεγάλο ινδικό άγαλμα στο South Freeport, στρίψτε δεξιά στο South Freeport Road και προχωρήστε στο Town Wharf από την Main Street, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά χρώματα πτώσης και κατασκοπευτικά θαλάσσια πουλιά.

Εδώ, μπορείτε επίσης να γευματίσετε με ψωμί, τηγανητά θαλασσινά, νταμιτζάρες και σπιτικά επιδόρπια στο Harraseeket Lunch και Lobster Company, όπου η λίβρα αστακών μαγειρεύει και φρέσκα ολόκληρα αστακούς, καβούρια και μύδια.

Κατά την επιστροφή σας, ακολουθήστε τις πινακίδες για το Winslow Memorial Park και Campground, τη νότια αμμώδη παραλία του South Freeport και το σκιασμένο σημείο πικνίκ.

Επιστρέψτε στη Διαδρομή 1 και συνεχίστε στο Freeport, στρίβοντας δεξιά στο φως στη διασταύρωση κοντά στο σταθμό Citgo για να φτάσετε στο LL Bean Flagship Store στην κεντρική οδό και τα καταστήματα του εργοστασίου, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων όπως τα αμπέλια Vineyard, Patagonia, Calvin Klein και Gap.

Περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Freeport

Ενώ το Freeport του Maine είναι γνωστό για τα ψώνια, τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθείτε περιλαμβάνουν την έρημο του Maine (ναι, υπάρχει μια έρημος στο Maine!), Το Cold River Distillery (η βότκα γίνεται με πατάτες Maine) και το Wolfe's Neck Woods State Park γραφικό σημείο για παρατήρηση πουλιών και πεζοπορία στο μονοπάτι Casco Bay κατά μήκος της ακτής). Ελέγξτε το ημερολόγιο εκδηλώσεων του Freeport USA για συναυλίες και άλλα διασκεδαστικά happenings στην πόλη.

Διαμονή στο Freeport;

Συγκρίνετε τιμές και αξιοθέατα για τα ξενοδοχεία στο Freeport, Μέιν, με το TripAdvisor.

Θέλετε να συνεχίσετε την οδήγηση;

Συνεχίστε βόρεια στη διαδρομή 1 και ακολουθήστε τις οδηγίες αυτές στο γραφικό νησί Georgetown του Maine.

Σχετικά με τον Συντάκτη της Συνάντησης Deborah Fowles

Το Rockland, Maine, ο ντόπιος Debby Fowles έχει γράψει εκτενώς για την πατρίδα του και έχει εμπνεύσει εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες να εξερευνήσουν μέρη που αγαπούν την καρδιά της, όπως το Popham Beach και τα κορυφαία τοπία του Maine .