Κεντρικά δωμάτια διαφυγής στο Αρκάνσας και δωμάτια μυστήριο

Η ιδέα του δωματίου διαφυγής είναι δημοφιλής στη δυτική ακτή εδώ και αρκετό καιρό, αλλά κερδίζει δημοτικότητα στο Αρκάνσας. Για αυτούς τους άγνωστους, αίθουσες διαφυγής είναι παιχνίδια ζωντανής δράσης που παίζονται από φίλους, συνεργάτες και μερικές φορές ακόμη και από άγνωστους. Οι συμμετέχοντες πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά ενδείξεων, και μερικές κόκκινες ρέγγες, να δουλέψουν μέσα από μια σειρά παζλ και να ξεφύγουν πριν τελειώσει ο χρόνος. Είναι ασφαλές (τίποτα φρικτό δεν συμβαίνει αν δεν ξεφύγετε) και μια διασκεδαστική οικοδόμηση και οικοδόμηση φιλίας.

Κάθε δωμάτιο και κάθε εταιρεία έχει διαφορετικό αναρτημένο ποσοστό επιτυχίας για την ολοκλήρωση της πρόκλησης. Αλλάζουν συχνά τα δωμάτια, οπότε οι μαχητές δεν μπορούν να δώσουν όλες τις απαντήσεις. Ο τυπικός ρυθμός επίλυσης για τους χώρους διαφυγής είναι περίπου 20%, πράγμα που σημαίνει ότι διαφεύγει μόνο 1 στα 5 δωμάτια. Ένα μεγάλο ποσοστό αποτυχίας οφείλεται στη δυναμική της ομάδας. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις. Είναι εύκολο να αποστασιοποιηθείς από τη σωστή κατεύθυνση, επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά. Μπορείτε να δείτε πόσο καλά δουλεύετε μαζί σε μια αίθουσα διαφυγής.

Τύπος, ο μέγιστος αριθμός παικτών από ό, τι μπορεί να φιλοξενηθεί ανά δωμάτιο είναι 10, αλλά μερικές από τις εταιρείες θα διαχειρίζονται δύο ξεχωριστά δωμάτια για μια μεγαλύτερη ομάδα. Έχοντας περισσότερα από 10 άτομα συνήθως οδηγεί σε σύγχυση και χάος.

Τα περισσότερα δωμάτια διαφυγής σας επιτρέπουν μόνο μία ώρα για να ολοκληρώσετε την πρόκληση.

Τα δωμάτια διαφυγής δεν πρέπει να είναι τρομακτικά. Πρέπει να είναι προκλητική. Είναι περισσότερο λογικό παιχνίδι από ένα στοιχειωμένο σπίτι. Συνήθως δεν είστε πραγματικά "κλειδωμένοι" μέσα. Μπορείτε να φύγετε ανά πάσα στιγμή. Είναι απλώς ένας τρόπος διασκέδασης με τους φίλους.