Εθνικό Πάρκο Hot Springs, Αρκάνσας

Ενώ τα περισσότερα εθνικά πάρκα διασχίζουν εκατοντάδες μίλια και αισθάνονται πολύ μακριά από τις πόλεις και έναν βιομηχανικό τρόπο ζωής, το Hot Springs National Park προκαλεί το status quo. Το μικρότερο από τα εθνικά πάρκα - σε 5.550 στρέμματα - τα Hot Springs όντως συνορεύουν με την πόλη που έχει κερδίσει από την εκμετάλλευση και τη διανομή του κύριου πόρου του πάρκου - πλούσια σε μεταλλικά νερά.

Ιστορία

Πολλές φυλές των ιθαγενών Αμερικανών είχαν εγκατασταθεί στις χώρες για αμέτρητους αριθμούς ετών πριν από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή εγκατάσταση.

Η φυσική θεραπευτική δύναμη του νερού τους προσέλκυσε στην περιοχή. Ονομάζουν τη γη "τόπος των ζεστών υδάτων", ένα όνομα που έχει κολλήσει με την πάροδο του χρόνου.

Το Hot Springs National Park αναφέρεται στην πραγματικότητα ως το "παλαιότερο πάρκο στο εθνικό πάρκο" επειδή 40 χρόνια πριν η Yellowstone έγινε το πρώτο εθνικό πάρκο, ο πρόεδρος Andrew Jackson ονόμασε τις θερμές πηγές μια ειδική κράτηση. Τα εδάφη διευθετήθηκαν από πολλές φυλές Native American που πίστευαν στα ύδατα φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις. Η ομοσπονδιακή γη τελικά ορίστηκε εθνικό πάρκο το 1921.

Μέχρι τότε, τα Hot Springs ήταν γνωστά στην περιοχή ως σπα όπου οι άνθρωποι αναζητούσαν ανακούφιση για τους πόνους τους στους πόνους στα πλούσια σε μεταλλικά νερά. Οι υποψήφιοι κάλυψαν, διοχετεύθηκαν και διέσχιζαν τις πηγές σε λουτρά μπροστά στην κεντρική λεωφόρο - τον κεντρικό δρόμο των Hot Springs. Το Bathhouse Row, όπως είναι γνωστό, τοποθετήθηκε στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων στις 13 Νοεμβρίου 1974.

Σήμερα το πάρκο προστατεύει οκτώ ιστορικά λουτρά με το πρώην πολυτελές Bathhouse Fordyce το οποίο στεγάζει το κέντρο επισκεπτών του πάρκου.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, αλλά η πτώση θα μπορούσε να είναι η πιο εντυπωσιακή εποχή για να επισκεφθείτε. Τότε τα γύρω βουνά αποκαλύπτουν εκπληκτικό φύλλωμα πτώσης. Οι καλοκαιρινοί μήνες μπορεί να είναι ένας καλός χρόνος για διακοπές, αλλά να έχετε κατά νου ότι ο Ιούλιος είναι ιδιαίτερα ζεστός και γεμάτος κόσμο.

Ο χειμώνας μπορεί να είναι μια άλλη επιλογή - είναι συνήθως μικρή και ήπια. Και αν ψάχνετε για αγριολούλουδα, σχεδιάστε την επίσκεψή σας για το μήνα Φεβρουάριο.

Να πάρει εκεί

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στο Little Rock. (Εύρεση πτήσεων) Από εκεί, κατευθυνθείτε δυτικά στις Ι-30. Αν οδηγείτε από το νότο, πάρτε την Κιβωτό 7. Εάν έρχεστε από τη δύση, μπορείτε να πάρετε ΗΠΑ 70 ή ΗΠΑ 270.

Τέλη / Άδειες

Δεν υπάρχουν εισιτήρια εισόδου για τα Hot Springs. Τα έξοδα κατασκήνωσης θα χρεώνονται στα 10 $ ανά διανυκτέρευση. Εάν έχετε μια κάρτα Golden Age / Interagency Senior Pass ή Golden Access / Inter-Access Pass, θα χρεωθείτε με $ 5 ανά διανυκτέρευση.

Οι συνδέσεις βοηθητικών προγραμμάτων είναι διαθέσιμες σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Η χρέωση για αυτές τις τοποθεσίες είναι $ 24 ανά διανυκτέρευση ή $ 12 ανά διανυκτέρευση με κάρτα Golden Age / Interagency Senior Pass ή κάρτα πρόσβασης Golden Access / Inter-Access Pass.

Σημαντικά αξιοθέατα

Bathhouse Row: Φροντίστε να περιηγηθείτε στα κομψά κτίρια που πλαισιώνουν την κεντρική λεωφόρο. Είναι το ισοδύναμο τεσσάρων αστικών συγκροτημάτων και διαρκεί περίπου δύο ώρες για να περιηγηθείτε.

DeSoto Rock: Αυτός ο γιγαντιαίος ογκόλιθος μνημονεύει τους ιθαγενείς Αμερικανούς που ονόμαζαν τη γη καθώς και τον εξερευνητή Hernando de Soto - ο πρώτος Ευρωπαίος που είδε τα εδάφη. Μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε το ζεστό νερό εδώ.

Hot Water Cascade: Δημιουργήθηκε το 1982, το νερό που ρέει εδώ είναι περίπου 4.000 ετών.

Θερμαινόμενο βαθιά στη Γη, το νερό επιστρέφει μέσα από βλάβες στους βράχους. Δείτε τα σπάνια μπλε-πράσινα φύκια που ευδοκιμούν στα ζεστά νερά.

Tufa Trail Terrace: Αυτό το μονοπάτι συνιστάται αν θέλετε να επισκεφθείτε πηγές που δεν είναι καλά δημοσιευμένες.

Φαράγγι Gulpha: Σε 2,5 χιλιόμετρα στρογγυλή εκδρομή, αυτή η περιοχή έχει περισσότερο από το παραδοσιακό έδαφος ενός εθνικού πάρκου. Οι δασικές εκτάσεις πλούσιες σε δένδρα και ξυλόγλυπτα δέντρα, αγριολούλουδα και μονοπάτια πεζοπορίας αποτελούν ένα χτύπημα για τους επισκέπτες.

Διαμονή

Υπάρχει ένας χώρος κατασκήνωσης - Gulpha Gorge - που έχει ένα όριο 14 ημερών. Παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο και είναι γεμάτο με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Είναι διαθέσιμες τοποθεσίες σκηνών και RV. Δείτε Τιμές / Άδειες παραπάνω για τιμές.

Πολλά ξενοδοχεία, μοτέλ και πανδοχεία βρίσκονται στην περιοχή Hot Springs. (Εμφάνιση Τιμών) Το 1890 Williams House Bed & Breakfast είναι ένα μοναδικό μέρος για να μείνετε με επτά μονάδες διαθέσιμες.

Το Austin Hotel διαθέτει πολλά δωμάτια - 200 για να είναι ακριβή. Μια άλλη προσιτή επιλογή είναι το Buena Vista Resort, όπου οι μονάδες διαθέτουν βολικές κουζίνες.

Τομείς ενδιαφέροντος έξω από το πάρκο

Εθνικό δάσος του Ουαχίτα: Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο, κατευθυνθείτε 10 μίλια από τα Hot Springs και ανακαλύψτε αυτό το δάσος πευκοδάσος γεμάτο από λίμνες, πηγές και καταρράκτες. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία, βαρκάδα, ψάρεμα, ιππασία και κυνήγι. Οι επισκέπτες μπορούν να κατασκηνώσουν σε ένα από τα 24 campgrounds που είναι ανοιχτά όλο το χρόνο.

Ozark Εθνικό Δάσος: Βρίσκεται μόλις 80 μίλια βόρεια των Hot Springs, αυτό το εθνικό δάσος, αν είναι γεμάτο από δρυς, hickory, και πεύκο - όλα δείχνουν τολμηρά κατά μήκος των ορεινών bluffs Ozark. Τα σπήλαια Blanchard Springs είναι δημοφιλή στους τουρίστες καθώς υπάρχουν πέντε περιοχές άγριας εξάπλωσης που ξεπερνούν τα 1,2 εκατομμύρια στρέμματα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πεζοπορία, να ψαρέψουν, να κατασκηνώσουν, να συμμετάσχουν σε θαλάσσια σπορ και ακόμα να πάνε σε αυτόν τον προορισμό.

Holly Bend National Wildlife Refuge: Ακόμη και κοντά στα Hot Springs, μόλις 60 μίλια μακριά, είναι αυτό το ασφαλές καταφύγιο για τους χειμερινούς φαλακρούς αετούς και τα μεταναστευτικά υδρόβια πτηνά. Εκτείνοντας τον ποταμό Αρκάνσας , αυτό το καταφύγιο προσφέρει βαρκάδα, ψάρεμα, πεζοπορία, κυνήγι και γραφικές κινήσεις για τους επισκέπτες. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο από το σούρουπο μέχρι την αυγή.

Buffalo National River: Αυτό το πάρκο διατηρεί 135 μίλια από τον ποταμό Buffalo και τα γύρω εδάφη. Αν ψάχνετε για λευκή σχεδία νερού, αυτό είναι το σημείο σας. Άλλες διαθέσιμες δραστηριότητες περιλαμβάνουν βαρκάδα, ψάρεμα, κολύμπι, κυνήγι και κατασκήνωση. Παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο και βρίσκεται περίπου 170 μίλια από τα Hot Springs.