Πάρτε μια ματιά στην ιστορική πόλη του Κάνσας

Κάντε μια περιήγηση σε μερικά από τα όμορφα ιστορικά σπίτια του Kansas City. Βήμα πίσω στο χρόνο, καθώς δείχνουν ποια ήταν η ζωή στην πόλη του Κάνσας κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Τα ιστορικά σπίτια της περιοχής του Κάνσας Σίτι προσκαλούν τους επισκέπτες να δουν περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία, υπέροχα έργα τέχνης από τοπικούς καλλιτέχνες και πλούσια έπιπλα. Παρέχουν επίσης μια ματιά για τη ζωή που ήταν για τους πρωτοπόρους και τους εποίκους της δεκαετίας του 1800. Έξι ιστορικά σπίτια σε όλο το μετρό του Κάνσας πόλης προσφέρουν περιηγήσεις επισκεπτών.

Vaile Mansion

Βρίσκεται στην Ανεξαρτησία, Mo. το αρχοντικό Vaile χτίστηκε το 1881 από τον τοπικό επιχειρηματία και τον Αμερικανό ταχυδρομικό εργολάβο Harvey Merrick Vaile, αυτό το περίτεχνο αρχοντικό 30 δωματίων είναι ένα από τα ωραιότερα παραδείγματα της Βικτωριανής αρχιτεκτονικής δεύτερης αυτοκρατορίας στη χώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Architect . Πολύχρωμες τοιχογραφίες, υπερβολικά επιπλωμένα έπιπλα και κατανοητές λεπτομέρειες κάνουν το Vaile Mansion απαραίτητο για κάθε ταξιδιώτη.

Οι εκδρομές προσφέρονται επτά ημέρες την εβδομάδα μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου και πάλι την 1η Απριλίου. 31. Η είσοδος είναι $ 6 για ενήλικες και $ 3 για παιδιά.

Benner House

Weston, το Victorian Benner House του Mo είναι ένα ωραίο παράδειγμα της "γοτθικής" ατμόσφαιρας της δεκαετίας του 1800. Οι διπλές βεράντες, οι μελωδικές λεπτομέρειες και τα μεγάλα παράθυρα με θέα στις βεράντες, ενισχύουν την ευρυχωρία του διώροφου σπιτιού. Όλα τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα με αντίκες και κομμάτια από το τέλος του αιώνα. Το Benner House είναι επίσης ένα Bed and Breakfast.

Για να προγραμματίσετε μια ξενάγηση στο Benner House, επικοινωνήστε με το Ιστορικό Μουσείο Weston.

Strang Carriage House

Το Strang Carriage House που βρίσκεται στο Overland Park, KS ανακαινίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 από την Overland Park Historical Society. Το Strang Carriage House στέγασε κάποτε τα προσωπικά οχήματα και το σοφέρ του William Strang, του ιδρυτή του Overland Park.

Η δομή ασβεστόλιθου χτίστηκε γύρω στο 1910 και σήμερα χρησιμεύει ως κέντρο πόρων για τους επισκέπτες.

Η είσοδος είναι δωρεάν και το σπίτι είναι ανοιχτό Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο όλο το χρόνο.

Ιστορική τοποθεσία Grinter Place

Αυτό το γεωργιανό πανεθνικό ιστορικό σπίτι χτίστηκε το 1857 στο Delaware Indian Reserve στο Κάνσας Σίτι, Κάνσας και μπορεί να είναι η παλαιότερη αγροικία στο Κάνσας. Ήταν κάποτε σπίτι για τον Μωυσή Grinter, έναν από τους πρώτους πρωτοεμφανιζόμενους κατοίκους του Κάνσας, που ίδρυσαν το πρώτο πορθμείο στον ποταμό του Κάνσας.

Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι στην περιοδεία Grinter Place και ακούν τις ιστορίες της οικογένειας Grinter Τετάρτη μέχρι τα Σάββατα με κόστος $ 3 για ενήλικες και $ 1 για παιδιά.

John Wornall House

Χτισμένο το 1858 από τον Kentuckian John B. Wornall, αυτό το ελληνικό σπίτι αναγεννησιακού στυλ έχει αποκατασταθεί με ακρίβεια στην περίοδο. Τώρα στη συνοικία Brookside του Κάνσας Σίτυ, το John Wornall House είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στην περιοχή του Κάνσας. Το σπίτι κάποτε κάθισε στο σύνορο του Μιζούρι-200 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο που κατευθύνθηκε προς το Σάντα Φε. Κατά τη διάρκεια της μάχης του εμφυλίου πολέμου στο Westport, το σπίτι του Wornall λειτουργούσε ως νοσοκομείο για τα στρατεύματα του Confederate και της Ένωσης.

Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες την Τρίτη μέχρι τις Κυριακές με κόστος $ 6 για ενήλικες και $ 5 για παιδιά.

Caroll Mansion

Βρίσκεται στο Leavenworth, το Caroll Mansion διαθέτει όμορφα βιτρό παράθυρα και κομψές αντίκες που ενισχύουν μόνο την περιήγησή σας. Αυτό το βικτοριανό σπίτι χτίστηκε το 1857 και κάποτε φιλοξενεί τον Lucien Scott, πρόεδρο της First National Bank of Leavenworth και αντιπρόεδρο του Κεντρικού Σιδηρόδρομου του Κάνσας.

Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες την Τρίτη-Σάββατο με κόστος $ 5 για ενήλικες και $ 3 για παιδιά.