Γιορτάζοντας την 4η Ιουλίου στο Fairfax της Βιρτζίνια

Parade, Fire House Competition, ψυχαγωγίας και πυροτεχνημάτων

Από το 1967, η Fairfax, Βιρτζίνια, γιορτάζει την ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών από την βρετανική κυριαρχία με μια ετήσια παρέλαση το πρωί ακολουθούμενη από πυροτεχνήματα το βράδυ. Στα περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας της, αυτή η παρέλαση είναι μία, αν όχι αυτή, η μεγαλύτερη στη βόρεια Βιρτζίνια.

Η Fairfax φιλοξενεί μία από τις πολλές εκδηλώσεις της Ημέρας της Ανεξαρτησίας που είναι φιλικές προς την οικογένεια στην πρωτεύουσα. Σε περίπτωση βροχής, τα πυροτεχνήματα είναι συνήθως το μοναδικό γεγονός που θα αναβληθεί.

Περισσότερα για την παρέλαση

Η παρέλαση τρέχει βροχή ή λάμψη και συνήθως έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια μεγάλη παρέλαση: μπάντες πορείας, αστικά σκάφη, μεγάλα φουσκωτά μπαλόνια παρέλασης, μικρά αυτοκίνητα Shriners και μεγάλες μοτοσικλέτες, παλιές πυροσβεστικές μηχανές, άλογα, κλόουν και γυμναστές.

Η παρέλαση εκτελείται συνήθως κάθε χρόνο από τις 10 π.μ. έως το μεσημέρι στην ιστορική περιοχή Fairfax. Κατά τις ώρες που οδηγούν μέχρι και μετά την παρέλαση, τα λεωφορεία συνήθως παίρνουν τους ανθρώπους στην παρέλαση από τρεις μεγάλες τοποθεσίες που μπορούν να φιλοξενήσουν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων: το Πανεπιστήμιο George Maso, το Γυμνάσιο Woodson και την Fairfax United Methodist Church.

Το ξεκίνημα της παρέλασης είναι στο 4100 Chain Bridge Road, Fairfax, στη συνέχεια βγαίνει γύρω από το κέντρο της Fairfax, κατά μήκος της Chain Bridge Road, Main Street, University Drive και Armstrong Street.

Ημέρα πυροσβέστης

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου Fairfax φιλοξενεί την Ημέρα πυροσβέστης της Παλαιάς Ομορφιάς στο Fire House 3 στο Πανεπιστήμιο Drive μετά την παρέλαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Τα τοπικά πυροσβεστικά σπίτια στέλνουν τα πληρώματά τους για να συμμετάσχουν σε διαδηλώσεις με πολλούς συμμετέχοντες. Το απόγευμα στη φωτιά περιλαμβάνει παιχνίδια, μουσική ψυχαγωγία και ένα τεράστιο πάρτι μπάρμπεκιου.

Πυροτεχνήματα και μουσική ψυχαγωγία

Καθώς ο ήλιος δύει, μπορείτε να απολαύσετε μουσική διασκέδαση και χορό στην σκηνή κατά τη διάρκεια της βραδιάς που ξεκινά από το Fairfax High School, το οποίο ακολουθείται από μια έκθεση πυροτεχνημάτων.

Υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, όπως φουσκωτά, ζωγραφική προσώπου και καλλιτέχνες με μπαλόνια. Δεν υπάρχει δημόσιο πάρκινγκ στο Fairfax High School. Τα λεωφορεία λεωφορείων είναι συνήθως διαθέσιμα από τις 6 έως τις 11 το βράδυ στο γυμνάσιο του Woodson.

Τα αντικείμενα που μπορούν να τρυπήσουν το συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου, καθώς και το κάπνισμα, το οινόπνευμα και τα κατοικίδια ζώα (εκτός από τα ζώα συντήρησης) δεν επιτρέπονται στον αγρό.

Ιστορία της παρέλασης και των πυροτεχνημάτων

Το 1967, η παρέλαση οργανώθηκε από το Κεφάλαιο Delta Alpha της Beta Sigma Phi Sorority. Στις πρώτες, μικρότερες ημέρες παρέλασης, οι εορτασμοί της Ημέρας της Ανεξαρτησίας θα μπορούσαν να διεκπεραιωθούν από εθελοντές, με τη βοήθεια του Γραφείου Δημόσιας Πληροφόρησης της Πόλης, της American Legion Post 177 και της VFW Blue και της Grey Post 8469. Κατά τη δεκαετία του '80 το Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής άρχισε να επιβλέπει τις εορταστικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, ο αριθμός των νεοεισερχομένων, των χορηγών και των ομάδων της παρέας μεγάλωσε, καθιστώντας ανέφικτη την εθελοντική φύση της παρέλασης. Το 1990, ο εορτασμός της Ημέρας της Ανεξαρτησίας ενσωματώθηκε ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ο οργανισμός λαμβάνει σήμερα πόρους χρηματοδότησης από πόλεις και βοήθεια προσωπικού από πάρκα και αναψυχή.

Στην ιστορία της, η παρέλαση περιείχε αναχωρήσεις από το Αεροδρόμιο Flying Circus και το 1996 ένας αγώνας αερόστατου θερμού αέρα, που χρηματοδοτήθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό WXTR-104 FM.

Άλλα 4η Ιουλίου Εκδηλώσεις

Υπάρχουν διάφορα άλλα πυροτεχνήματα τέταρτου Ιουλίου στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πολλές κοινοτικές παρελάσεις στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια.