Γιορτάστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2017-2018 στην εκκλησία Falls, Βιρτζίνια

Δαχτυλίδι στο νέο έτος στο φιλικό προς την οικογένεια Night Watch

Η εκκλησία του City of Falls, της Βιρτζίνια, χτυπά το 2018 με ένα δωρεάν οικογενειακό γεγονός, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς Πρωτοχρονιά θεαματική, τώρα στο 20ο έτος της. Χρεώνεται ως "Μεγάλη νύχτα στην εκκλησία Little City of Falls", αυτή η γιορτή είναι συχνά θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε στην περιοχή του μετρό της Ουάσινγκτον, DC την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η μεγάλη ποικιλία ζωντανών ψυχαγωγιών, παραστάσεων και διαδραστικών δραστηριοτήτων απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ενώ ο Gary LaPorta και ο Jeffrey Garafalo σκηνοθετούν τις εορταστικές εκδηλώσεις φέτος ως μαστόρες τελετών.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ξεκινούν την αντίστροφη μέτρηση του νέου έτους, συνοδευόμενη από τη μείωση του φωτεινού φωτιστικού ιστορικού αστέρος του Falls Church, της πρώτης διακόσμησης διακοπών της πόλης από το πρώτο έτος της ως ενσωματωμένη πόλη το 1948.

Παρακολουθήστε νυχτερινή παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Παρακολουθήστε τα βραδιά της Πρωτοχρονιάς

Πότε: 31 Δεκεμβρίου 2017, 7 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα
Πού: 101 W. Broad Street στη διασταύρωση της οδού Ουάσινγκτον (Διαδρομή 29). Όλοι οι χώροι βρίσκονται μέσα σε μια τετράκλινη, πεζοδρομημένη περιοχή που είναι κλειστή για κυκλοφορία για την εκδήλωση.
Μεταφορά: Ένα δωρεάν λεωφορείο εκτελείται κάθε 30 λεπτά από το σταθμό East Falls Church του μετρό στους χώρους από τις 7 μ.μ. έως 1 π.μ. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στην εκκλησία Presbyterian Church του Falls στην οδό 225 East Broad Street, στο ιατρικό κέντρο Kaiser Permanente στα 201 Βόρεια Ουάσιγκτον Street, και στην Επισκοπική Εκκλησία της Εκκλησίας Falls στις γωνίες της οδού South Washington και της East Fairfax Street.
Κόστος : Δωρεάν