Τι να δείτε και να κάνετε στη Virginia Beach: Ένας οδηγός διακοπών

Η Virginia Beach είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κοινοπολιτείας της Βιρτζίνια με περίπου 450.000 κατοίκους. Με συνολικά 14 μίλια από παραλία που είναι ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό, η περιοχή του θέρετρου προσελκύει επισκέπτες για να απολαύσει τις λευκές αμμώδεις παραλίες της, τα παραθαλάσσια ξενοδοχεία και εστιατόρια, τα ιστορικά μνημεία και τα οικογενειακά αξιοθέατα. Το Virginia Beach προσφέρει μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, καγιάκ, ποδηλασία, ψάρεμα, γκολφ και παρακολούθηση φαλαινών και δελφινιών.

Η περιοχή αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό διακοπών για οικογένειες, ζευγάρια και λάτρεις της υπαίθρου.

Δείτε φωτογραφίες της Virginia Beach

Να φτάσετε στην Virginia Beach

Το Virginia Beach είναι το πιο εύκολο παραθαλάσσιο θέρετρο στην περιοχή για να φτάσετε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η Amtrak παρέχει υπηρεσία τρένων στο Newport News με συνεχή υπηρεσία λεωφορείων προς το Norfolk και την Virginia Beach. Οι Κυνοδρομικές Γραμμές Λαγωνικών και Γραμμών Λεωφορείων επίσης λειτουργούν στην περιοχή.

Οδήγηση από την Ουάσιγκτον DC: (περίπου 4 ώρες) Πάρτε I-95 Νότια προς Richmond. Πάρτε I-295 Νότου προς Rocky Mt, NC. Συνεχίστε στο I-64 East προς την παραλία Norfolk / VA. Πάρτε I-264 Ανατολή προς VA Beach. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς την περιοχή θέρετρο. Δείτε τους χάρτες και λάβετε οδηγίες.

5 λόγοι για να επισκεφθείτε την Virginia Beach

1. Η περιοχή έχει πολλά πράγματα να κάνει πέρα ​​από την παραλία. Υπάρχουν πάρκα, μουσεία και πολιτιστικές δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο. Με δύο κρατικά πάρκα και ένα εθνικό καταφύγιο άγριας ζωής, μπορείτε να απολαύσετε τη φύση και την αφθονία της υπαίθριας αναψυχής.

(Δείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω)

2. Διατίθεται ευρύ φάσμα καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων προσιτών δωματίων και χώρων κατασκήνωσης, συγκυριαρχιών και ποικίλων ενοικιαζόμενων ακινήτων. Μείνετε στην περιοχή του θέρετρου εάν θέλετε να βρίσκεστε στο κέντρο της δραστηριότητας. Για ένα πιο ήσυχο καταφύγιο, νοικιάστε ένα σπίτι στο Sandbridge ή πηγαίνετε κάμπινγκ στο First Landing State Park.



3. Η περιοχή προσφέρει εξαιρετικά εστιατόρια με φρέσκα θαλασσινά από τον Ατλαντικό Ωκεανό και τον κόλπο Chesapeake και φρέσκα προϊόντα που καλλιεργούνται και συλλέγονται από τοπικούς αγρότες. Διαβάστε περισσότερα για τα τρόφιμα της Βιρτζίνια.

4. Μπορείτε να κάνετε ποδήλατο στον πεζόδρομο. Άλλα παραλιακά θέρετρα έχουν περιορισμένες ώρες για ποδηλασία. Το Virginia Beach διαθέτει ξεχωριστό αφιερωμένο μονοπάτι ποδηλάτου διαθέσιμο όλο το χρόνο. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα surrey (4 ποδήλατο, 4 ποδήλατο πρόσωπο με ένα περιθώριο στην κορυφή).

5. Με την κοντινή γειτνίαση της περιοχής με το Colonial Williamsburg (ώρα με το αυτοκίνητο), μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι για να επισκεφθείτε ένα από τα πιο διάσημα ιστορικά αξιοθέατα της Βιρτζίνια.

Εξερευνώντας τις παραλίες της Βιρτζίνια

Σημαντικά αξιοθέατα της Βιρτζίνια Μπιτς

Το Ενυδρείο της Βιρτζίνια - το μεγαλύτερο ενυδρείο της Βιρτζίνια και ένα από τα πιο επισκέψιμα στο έθνος, παρουσιάζει τα διάφορα θαλάσσια και θαλάσσια περιβάλλοντα του κράτους καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου και διαθέτει περισσότερα από 800.000 γαλόνια ενυδρείων και ζωντανών ζωικών οικοτόπων, καθώς και IMAX® 3D Theatre. Με περισσότερα από 300 ακουστικά εκθέματα, οι επισκέπτες ξέρουν τα θαύματα των λιμενικών σφραγίδων, των ποταμών ενυδρείων, των θαλάσσιων χελωνών, των καρχαριών, των πτηνών και πολλά άλλα.

Waterpark Ocean Breeze - Το υδατικό πάρκο των 19 στρεμμάτων είναι ένας οικογενειακός προορισμός με θέμα την Καραϊβική, με 16 διαφάνειες νερού και υδατογραφήματα, μια πισίνα με κύματα εκατομμυρίων γαλόνιων, μια περιοχή για παιδιά και ένα τεμπέλης ποτάμι.

Ακρωτήρι Cape Henry - Βρίσκεται στη στρατιωτική βάση Fort Story, ο αρχικός φάρος Cape Henry Lighthouse είναι ανοιχτός στο κοινό. Απέναντι από το δρόμο, θα βρείτε το νέο ακρωτήριο Cape Henry.

Χτισμένο το 1881, είναι ο ψηλότερος σιδερένιος φάρος στη χώρα και εξακολουθεί να λειτουργεί από την αμερικανική ακτοφυλακή.

Πρώτο πάρκο εκφόρτωσης - Το πάρκο περιέχει 2700 στρέμματα προστατευόμενου θαλάσσιου βάλτου, θαλάσσια δάση κόλπων και αμμόλοφων και λίμνες γλυκού νερού. Ένα εγγεγραμμένο φυσικό ορόσημο, βρίσκεται μπροστά στον κόλπο Chesapeake.

Back Bay National Wildlife Refuge - Βρίσκεται στο νότιο άκρο της παραλίας Βιρτζίνια, το Back Bay National Wildlife Refuge περιλαμβάνει πάνω από 9.000 στρέμματα νησιών φραγμού, αμμόλοφους, έλη γλυκού νερού, θαλάσσια δάση, λίμνες και παραλίες ωκεανού που παρέχουν προστατευόμενο βιότοπο για ποικιλία της άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστευτικών υδρόβιων πτηνών και των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πεζοπορία και ποδηλασία κατά μήκος των γραφικών μονοπατιών και να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Η διαμετακόμιση ενός συνόρου είναι το 4,321 στρεμμάτων False Cape State Park, το οποίο διαθέτει έξι μίλια παρθένων παραλιών σε ένα βυθό του ωκεανού-γλυκού νερού κόλπο.

Ο Παλαιός Σταθμός Ακτοφυλακής - Στεγασμένος σε έναν πρώην Αμερικανό Ζωολογικός Σταθμός του 1903, αυτό το ωκεάνιο μουσείο διαθέτει εξοπλισμό διάσωσης που χρησιμοποιούσαν οι άντρες για σέρφινγκ από το τέλος του αιώνα για να σώσουν ναυάγια από ένα υδατώδη τάφο. Μάθετε για τα ναυάγια που συνέβησαν στην ακτή της Virginia Beach και για την ιστορία της υπηρεσίας διάσωσης από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα.

Μουσείο Στρατιωτικής Αεροπορίας - Το μουσείο στεγάζει μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συλλογές των στρατιωτικών αεροσκαφών vintage στον κόσμο. Σχεδόν κάθε αεροπλάνο στη συλλογή έχει αποκατασταθεί σε κατάσταση μέντας και είναι ικανό να πετάξει.

Μουσείο Κληρονομιάς του Ατλαντικού Wildfowl - Το μουσείο παρουσιάζει τέχνη και αντικείμενα που τεκμηριώνουν μεταναστευτικά άγρια ​​πτηνά που διέρχονται από την Ανατολική Βιρτζίνια. Απολαύστε επιτόπιες επιδείξεις ξυλογλυπτικής, μπουντρούμια που χρονολογούνται από τις ιστορικές εποχές μέχρι σήμερα και μια συλλογή από εκθέματα που καλύπτουν την ιστορία της Virginia Beach.

Κέντρο για τις παραστατικές τέχνες Sandler - Ο χώρος απόδοσης των 1.300 θέσεων φιλοξενεί περιφερειακούς και εθνικούς καλλιτέχνες χορού, μουσικής και θεάτρου. Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση προσφέρει πολιτιστικές παραστάσεις, εκθέματα τέχνης και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Βιρτζίνια - Το μουσείο υπογραμμίζει τη σύγχρονη τέχνη μέσω τακτικών μεταβαλλόμενων εκθεμάτων, μαθήματα τέχνης στο στούντιο και ειδικές εκδηλώσεις. Οι εκθέσεις περιλαμβάνουν ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, γυαλί, βίντεο και άλλα οπτικά μέσα από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες καθώς και καλλιτέχνες εθνικής και περιφερειακής φήμης.

Το Virginia Beach διαθέτει δεκάδες ξενοδοχεία και συγκυριαρχίες για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διακοπών σας. Για να βρείτε ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε, Ελέγξτε Κριτικές Επισκεπτών και συγκρίνετε τιμές για TripAdvisor.

Διαβάστε περισσότερα για τις παραλίες κοντά στην Ουάσιγκτον DC