Το Μουσείο Ιστορίας Λυκείου - Αλεξάνδρειας

Εξερευνήστε την Ιστορία της Παλιάς Αλεξάνδρειας

Το λυκείο της Αλεξάνδρειας λειτουργεί ως μουσείο ιστορίας της πόλης που παρέχει εκθέσεις, διαλέξεις, συναυλίες και ειδικά προγράμματα. Χτισμένο το 1834, το μουσείο παρουσιάζει περισσότερα από 1.500 αντικείμενα που αναφέρουν την ιστορία της Αλεξάνδρειας, Βιρτζίνια από την ίδρυσή της το 1749 μέχρι σήμερα. Η συλλογή περιλαμβάνει έπιπλα, υφάσματα, κεραμικά, ασήμι, γυαλί, εργαλεία, τέχνη, φωτογραφίες, εφημερίδες, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Αλεξάνδρεια Ιστορία

Η ιστορία της Αλεξάνδρειας χρονολογείται από την προποικιακή εποχή, όταν εγκαταστάθηκαν στην περιοχή οι ντόπιοι Αμερικανοί.

Το λιμάνι ήταν ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια των αποικιακών εποχών, και η κοντινή περιοχή ήταν το σπίτι του George Washington. Ο Thomas Jefferson διασκεύασε τους επισκέπτες στην Ταβέρνα του Gadsby . Ο γενικός εμφύλιος πόλεμος Robert E. Lee έζησε στην Αλεξάνδρεια με την οικογένειά του και τελικά έγινε μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες της εποχής του. Η Αλεξάνδρεια ήταν ζωτικής σημασίας για την υπεράσπιση της πρωτεύουσας του έθνους και ουσιαστική για την πολεμική προσπάθεια ως κέντρο μεταφορών και νοσοκομείων για την Ένωση.

Η ιστορική περιοχή της παλιάς πόλης της Αλεξάνδρειας ιδρύθηκε το 1946 ως μόνο η τρίτη ιστορική περιοχή που ορίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πάνω από 40 τοποθεσίες στην Αλεξάνδρεια είναι εισηγμένες στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων, συμπεριλαμβανομένων πέντε ιστορικών περιοχών και εννέα αφροαμερικανικών περιοχών.

Το μουσείο

Το Λύκειο είναι ένα ελληνικό κτίσμα αναγέννησης που χτίστηκε το 1834 και αποτέλεσε σημαντικό κέντρο της πολιτιστικής ζωής της Αλεξάνδρειας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο. Από τότε, το κτίριο έχει χρησιμοποιηθεί ως νοσοκομείο πολιτικού πολέμου, ιδιωτικό σπίτι, κτίριο γραφείων και το πρώτο Διημηκό Κέντρο του έθνους.

Μια ερμηνευτική οθόνη που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του μουσείου αναφέρει την ιστορία του κτιρίου. Η αίθουσα διδασκαλίας του Λυκείου διατίθεται για ενοικίαση για ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Λύκειο Μουσείο Shop προσφέρει χάρτες, βιβλία, χαρτικά και άλλα αντικείμενα σχετικά με την ιστορία της Αλεξάνδρειας. Η είσοδος είναι $ 2.

Τοποθεσία

Διεύθυνση: 201 S.

Washington Street Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια (703) 746-4994 Βλέπετε χάρτη της Αλεξάνδρειας

Το Λύκειο βρίσκεται στους δρόμους Prince and Washington στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας, κοντά σε πολλά καταστήματα, εστιατόρια, μουσεία και ιστορικές τοποθεσίες. Στο χώρο του Λυκείου παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στην παρακείμενη περιοχή. Το μουσείο βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας, κοντά σε πολλά καταστήματα, εστιατόρια και άλλα μουσεία και ιστορικά αξιοθέατα. Η Αλεξάνδρεια βρίσκεται στα μισά της διαδρομής μεταξύ Ουάσιγκτον, DC και Mount Vernon.

Ώρες μουσείων
Δευτέρα έως Σάββατο: 10 π.μ. έως 5 μ.μ. και Κυριακή: 1 με 5 μ.μ. Κλειστό: Πρωτοχρονιά, Ευχαριστιών, Παραμονή Χριστουγέννων, Χριστούγεννα

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.alexandriava.gov/Lyceum

Η Αλεξάνδρεια είναι μια αναζωογονημένη παραλία με πλακόστρωτα δρομάκια, αποικιακά σπίτια και εκκλησίες, μουσεία, καταστήματα και εστιατόρια. Κάντε μια αυτοκατευθυνόμενη περιήγηση με τα πόδια και μάθετε για τους κύριους ιστορικούς χώρους. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από διασκεδαστικές ξεναγήσεις, όπως κρουαζιέρες στον ποταμό Potomac, βόλτες με άμαξα, περιηγήσεις φαντασμάτων και ιστορικές περιηγήσεις με τα πόδια. Δείτε την περιήγηση στα αξιοθέατα της Αλεξάνδρειας, Βιρτζίνια