Χάμπτον Γουάν Γκέιμ Pride 2016 - Gay Pride 2016

Πού βρίσκεται στη ζωντανή και ποικίλη πόλη του Norfolk, η οποία έχει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες των LGBT στην πολιτεία, αλλά επίσης σερβίρει και ζωγραφίζει ανθρώπους από τις κοντινές πόλεις της Virginia Beach της Chesapeake Bay, Newport News, Hampton, Portsmouth και Chesapeake, Hampton Roads Το Gay Pride πραγματοποιείται στα μέσα έως τα τέλη Ιουνίου - η φετινή ημερομηνία, η οποία είναι μια εβδομάδα νωρίτερα από πέρυσι, είναι η 17η Ιουνίου και η 18η, 2016.

Που πραγματοποιήθηκε κυρίως μέσα και γύρω από την ιστορική ναυτική πόλη του Norfolk, το Hampton Roads Pridefest είναι ασυνήθιστο δεδομένου ότι είναι μία από τις μοναδικές συναντήσεις αυτού του κόσμου για να φιλοξενήσει μια Parade Parade στο νερό.

Το Hampton Roads Pridefest Boat Parade, που πραγματοποιείται το μεσημέρι, το Σάββατο 18 Ιουνίου, είναι ένα τεράστιο πλήθος, κατά τη διάρκεια του οποίου οι χιλιετίες κάνουν το χιόνι να βλέπει βάρκες όλων των μορφών και μεγεθών, τα περισσότερα από τα οποία είναι διακοσμημένα με σημαίες ουράνιου τόξου, . Άλλα γεγονότα αυτής της κύριας ημέρας του Pridefest περιλαμβάνουν ένα απογευματινό φεστιβάλ στο πάρκο Town Point του Norfolk, στο οποίο βρίσκεται η παράσταση ενός μεγάλου φάσματος μουσικών έργων όλη την ημέρα και νωρίς το βράδυ. Το φετινό actlining act είναι synthpop τραγουδιστής-τραγουδοποιός Betty Who.

Το άλλο τεράστιο μείζον γεγονός της πορείας του Hampton Roads Pride είναι η Παρασκευή-νύχτα (17 Ιουνίου) Pride Block Party, που πραγματοποιείται από τις 7 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα και πραγματοποιείται στη Γάνδη γύρω από την 20η οδό και τη λεωφόρο Llewellyn. Υπάρχει χορός σε DJ, εξαιρετικό φαγητό και άφθονο γλέντι.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που οδηγεί στα μεγάλα γεγονότα, υπάρχουν και άλλα συναφή γεγονότα της Χάμπττον Πριή, συμπεριλαμβανομένου ενός κόμματος kickoff την Κυριακή 12 Ιουνίου, ακολουθούμενη από μια ταινία νύχτα, Pride interfaith εορτασμό, τουλάχιστον μια άλλη συγκέντρωση κάθε βράδυ.

Hampton Roads, Norfolk και Βιρτζίνια Μπιτς Φιλικές σκηνές

Οι δρόμοι Hampton περιλαμβάνουν την περιοχή της παράκτιας Βιρτζίνια όπου τα ποτάμια Elizabeth, Nansemond, James και όλα τα άδεια στο Chesapeake Bay, καθώς και όπου ο κόλπος συναντά τον Ατλαντικό Ωκεανό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες περιοχές μετεωρολογικών ακτών της Μεσογείου, με συνολικό πληθυσμό 1,7 εκατομμυρίων κατοίκων, ενώ οι βασικές πόλεις της περιλαμβάνουν την Virginia Beach (450,000), το Norfolk (250,000), το Chesapeake (235,000), το Newport News (185,000) Hampton (140.000).

Από αυτά, αν και η Virginia Beach είναι μεγαλύτερη και έχει ένα από τα δημοφιλέστερα LGBT μπαρ του κράτους, η Rainbow Cactus Company, Norfolk έχει μακράν τη μεγαλύτερη και πιο εμφανή και συνδεδεμένη ομοφυλοφιλική σκηνή, καθώς και αρκετά γκέι μπαρ. Ειδικότερα, η ιστορική γειτονιά της Γάνδης είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές μέρος για να ζήσουν και να παίξουν οι λαοί LGBT στο Norfolk.

Νόρφολκ, Βιρτζίνια Gay Πόρων

Παρόλο που η περιοχή του Chesapeake Bay δεν εξυπηρετείται από μια συγκεκριμένη εφημερίδα LGBT, η οργάνωση Hampton Roads Pride έχει μια πολύ βολική σελίδα που απαριθμεί ένα εκτεταμένο δίκτυο πόρων και ομάδων γύρω από την περιοχή. Υπάρχει επίσης το Hampton Roads Q-Matrix, ένας κατάλογος πόρων LGBT στην περιοχή. Μια άλλη χρήσιμη τοποθεσία είναι ο κατάλογος του Hampton Roads Business OutReach (HRBOR), του LGBT εμπορικού επιμελητηρίου της περιοχής. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το περιοδικό VEER Magazine είναι μια μεγάλη εναλλακτική έκδοση τέχνης και ψυχαγωγίας σε ολόκληρη την περιοχή Hampton Roads, γεμάτη με συμβουλές για δείπνο, νυχτερινή ζωή, συναυλίες και πολλά άλλα - είναι αρκετά ισχυρή στην κάλυψη των LGBT.

Μια πολύ χρήσιμη τοποθεσία είναι το Visit Norfolk Today, το οποίο παράγεται από τον επίσημο οργανισμό τουρισμού της πόλης και περιλαμβάνει συμβουλές για το πού να μείνετε, κορυφαία αξιοθέατα και ούτω καθεξής. Για ευρύτερη χρήση, αν σχεδιάζετε να εξερευνήσετε την περιοχή, είναι οι ιστοσελίδες του κρατικού τουρισμού στο Hampton Roads.

Λιγότερο από δύο ώρες μακριά στην πρωτεύουσα της Βιρτζίνια, θα βρείτε επίσης μια αρκετά μεγάλη και ζωντανή σκηνή LGBT. Δείτε το Richmond Gay Nightlife Guide για ιδέες για το πού θα συναντήσετε και θα συναντήσετε σε αυτή την πόλη. Άλλοι χρήσιμοι πόροι περιλαμβάνουν το GayRVA.com, έναν ιστοχώρο LGBT στην πόλη και το Gay Community Center του Richmond.