Μάθετε να πυροβολήσετε ένα μουσκέτο στο Colonial Williamsburg

Όταν πρόκειται να φέρει την αμερικανική επανάσταση στη ζωή, κανένας χώρος δεν κρατάει ένα κερί στο Colonial Williamsburg, τον πιο δημοφιλή οικογενειακό προορισμό της Βιρτζίνια. Ο χώρος της εκτεταμένης ζωντανής ιστορίας επιτρέπει στις οικογένειες να ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να ζήσουν την Αμερική του 18ου αιώνα για τη δημιουργία του νέου έθνους μας. Καθώς εξερευνούν την πόλη, θα συναντήσετε Αμερικανούς αποίκους που πρέπει να κάνουν τη ζωή αλλάζοντας την επιλογή του να παραμείνουν πιστοί στον Βρετανό βασιλιά ή να αγωνιστούν για ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο έθνος.

Η ζωντανή, αναπνευστική επαναστατική πόλη δεν είναι ένα μέρος όπου βλέπετε παθητικά αλλά μην αγγίζετε. Θα πρέπει να συνομιλήσετε με τους ηθοποιούς σε αποικιακό φόρεμα (που θα παραμείνουν στο χαρακτήρα θαυμάσια), να δειπνήσετε σε ταβέρνες στο αποικιακό εισιτήριο και να δοκιμάσετε αμέτρητες δραστηριότητες που είναι αυθεντικές για την περίοδο.

Οι οικογένειες με έφηβους μπορούν να δοκιμάσουν μία από τις πιο cool δραστηριότητες. Η εκπαιδευτική σειρά Musical Colonial Williamsburg προσφέρει την ευκαιρία να μάθουν και να χειριστούν τα είδη των πυροβόλων όπλων που κέρδισαν την ανεξαρτησία και υποστήριξαν τη ζωή και το βιοπορισμό στην πρώιμη Αμερική.

Παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω και οι γονείς τους μπορούν να προμηθεύσουν και να πυροδοτήσουν αντίγραφα δύο από τα σημαντικότερα πυροβόλα όπλα της πρώιμης Αμερικής: μια βρετανική βραχότατη μοτοσικλέτα μοτοσυκλετών "Μπράουν Μπες" και ένα φτερωτό κομμάτι, πρόδρομο του σύγχρονου κυνηγετικού όπλου. Τα αντίγραφα Brown Bess της σειράς αντικατοπτρίζουν την ποικιλία που κατασκευάστηκε μεταξύ 1768 και 1804 μέσα σε μια ευρύτερη κατηγορία που εκτείνεται από το 1717 και το 1815.

Αυτά τα πυροβόλα όπλα είναι τα είδη μουσκέτας που χρησιμοποίησαν και οι Βρετανοί και Αμερικανοί στρατιώτες κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης. Χρησιμοποιήθηκαν κοφτερά κομμάτια με φτερά για το κυνήγι των πάπιων και άλλων υδρόβιων πτηνών στο Tidewater Virginia και για τον έλεγχο των παρασίτων των γεωργικών εκτάσεων. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της περιόδου θα μπορούσαν να ανήκουν νομίμως σε ελεύθερους μαύρους για τον τελευταίο αυτό σκοπό.

Επιπλέον, οι οικογένειες μπορούν να μάθουν από κοσμοπολίτικους διερμηνείς για την ιστορία των πυροκροτητών όπλων, ιδιαίτερα στην αποικιακή Βιρτζίνια, τη μηχανική τους, τη χρήση τους στο κυνήγι και την άμυνα, καθώς και την ασφάλεια και τον σωστό χειρισμό.

«Για δεκαετίες οι επισκέπτες μας θα μπορούσαν να μάθουν για αυτά τα κομμάτια και να παρακολουθήσουν την λειτουργία τους», δήλωσε ο Peter Seibert, Colonial Williamsburg διευθυντής ιστορικών επαγγελμάτων και δεξιοτήτων. "Τώρα μπορούν να βιώσουν πραγματικά - το βάρος, τη μυρωδιά και τον ήχο - αναφέρει πόσο δύσκολη ήταν η λειτουργία τους για τους ανθρώπους των οποίων η ζωή συχνά εξαρτιόταν από αυτό ».

Μάθετε να πυροβολούν τα Μuskets

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη δραστηριότητα μουσκέτας, θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε εκ των προτέρων χώρους και να δώσετε ταυτότητα με φωτογραφία για να αγοράσετε εισιτήρια στο χώρο σας. Τα εισιτήρια κοστίζουν $ 119 για τους επισκέπτες με ελάχιστη ηλικία 14 ετών. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα. Οι εισιτήρια με εισιτήρια θα μεταφερθούν στη σειρά μουσκέτας μέσω ενός λεωφορείου από το Williamsburg Lodge. Το εισιτήριο περιλαμβάνει οδηγίες, εξοπλισμό πυροβόλων όπλων ασφαλείας, πυρομαχικά και στόχους.

Περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Colonial Williamsburg